Nem og overskuelig hjemmeside, stort udvalg. Hurtig betjening på ordre samt levering uden problemer. Meget nemt med genbestilling af ordre, når man mangler hundemad.
Consulta las opiniones de los clientes
Altid hurtig levering med GLS. Af og til henter jeg selv hvis jeg skal i retning Herlev. Jeres betaling ef potepoint finder jeg lidt tricky, men det virker, ellers er I søde at hjælpe. Desværre mått... Ver más
Tusind tak for et perfekt solnet fra Canis til bilen der beskytter mod UV stråler og varmen i bilen. Den allerbedste beskyttelse for min hund i forbindelse med træning og ventetid i bilen og selvfølge... Ver más
Har handlet foder hos jer i mange år.snart syv år. Meget godt produkt,har en Cocker med allergi.Altid hurtig levering. Vi er meget tilfredse og fortsætter vores køb hos jer. Kan kun anbefales. M... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Dyrenes Butik er en del af AniCura, som er Europas største familie af dyrehospitaler og veterinærklinikker. Udbuddet af produkterne på Online Shoppen, er nøje udvalgt, og godkendt af vores dyrlæger. Vores kunder er dermed altid sikret, at produkterne købt her, lever op til diverse krav som giver dit kæledyr de bedste forudsætninger for et langt og sundt liv.
Información de contacto
Marielundvej 46C, 2730, Herlev, Dinamarca
- +4570270701
- netbutik@anicura.dk
- dyrenesbutik.dk
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 2 semanas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Kanon webshop
Stort udvalgt, hurtig ekspedition og gode medlemsfordele! Altid en fornøjelse 🐾
Fantastisk hjemmeside
Fantastisk hjemmeside, og hurtig levering ❤️
Virkelig hurtig levering og gode varer 👍
Carnilove katte dåsemad
Jeg mener at Carnilove vådfoder til mine katte er noget af den bedste kvalitetsmad, og det kan være svært at finde den. Derfor er jeg glad for at kunne købe den hos AniCura.
Lige det jeg har brug for
Lige det jeg har brug for, rigtig fin kundeservice og hurtig levering.
Det er her jeg køber mine kosttilskud…
Det er her jeg køber mine kosttilskud til min Mainecoon - der har altid kun været ros - konkurrence dygtige priser og hurtig levering. De gange jeg har snakket med dem sød kundeservice 🐾
Nem bestilling og bedste priser.
Nem bestilling og bedste priser.
Kan kun anbefale dyrenes butik
Nem og overskuelig hjemmeside
De er 5 stjerner værd.
Det er det bedste sted. Har handlet her i flere år nu.
Gode priser, top betjening og stort udvalg. Kan kun anbefales til indkøb.
Der er super hurtig ekspedition
Der er super hurtig ekspedition. Man har dårligt trykket bestil før det er pakket og sendt afsted.
Man skal aldrig være nervøs for at løbe tør for dyremad, når man kan handle her. Fantastisk service
Overskuelig hjemmeside,nemt at…
Overskuelig hjemmeside,nemt at genbestille, let at bruge optjente point og tjekke ud, fair priser og hurtig levering
Som altid en fornøjelse at bestille…
Som altid en fornøjelse at bestille vare hos jer det er så enkelt og så kommer varerne altid hurtigt -TAK FOR JER.
Bedste hilsner
Sanne
Jeg har ellers altid været tilfreds med…
Jeg har ellers altid været tilfreds med at handle hos Dyrenes Butik.
Nu har jeg desværre mistet min kat og har en del foder i overskud.
Det er altsammen i ubrudt emballage og lang holdbarhed.
Dyrenes Butik vil ikke tage det tilbage,den service ydes ellers andre steder.

Respuesta de AniCura Dyrenes Butik
Meget hjælpsom da jeg ringede og var…
Meget hjælpsom da jeg ringede og var lidt i tvivl om størrelsen på foderpillerne til mine hunde. Altid mega hurtig levering. Super service. Altid glad for at handle der
Godt ligesom alt andet hos jer
Godt ligesom alt andet hos jer
Tak
Mvh Chris og Khairon
Hurtig levering, godt produkt til min gigtplagede hund!
Har handlet foder hos jer i mange…
Har handlet foder hos jer i mange år.snart syv år.
Meget godt produkt,har en Cocker med allergi.Altid hurtig levering.
Vi er meget tilfredse og fortsætter vores køb hos jer.
Kan kun anbefales.
Mvh. Eirin Petersen Hinz👍😊👍
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.