Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Meget dårlig oplevelse med Dyvig i forbindelse med afbud på grund af sygdom . Ringede til dem, og måtte melde afbud, da der var nært familiemedlem som var kommet på hospitalet. Men hende som t... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 3 estrellas sobre 5

5 stjerner er overdrevet og fejlagtig bedømmelse ( kan stedet købe sig til stjerner???) Stedet beskriver sig selv som sublim, luksuriøs, dedikation, sjælefred mv. … sandheden er desværre en a... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

5 stjernede oplevelser Alle besøg på Dyvig har levet op til deres stjerner - om det har været i forbindelse med overnatning, fest eller blot en middag! Smukke, skønne omgivelser, lokaler og væ... Ver más

Información sobre la empresa

1. Hotel boutique
  2. Restaurante elegante
  3. Brasería

Escrito por la empresa

Et 5-Stjernet Luksuriøst Boutique Hotel. Vi definerer luksus som ro, diskretion og sublim service med sans for detaljen. På Dyvig Badehotel handler det for os om at yde det optimale for vores gæster. Det handler om at bidrage til den ekstra dedikation og sætte det ekstra aftryk, så hver gæst får en sublim oplevelse. ​ Med vores ambiente, tidløse og luksuriøse indretning ønsker vi at skabe en helt speciel hjemlig atmosfære, en intimitet og en tidslomme for gæsterne på vores boutique badehotel, så der opleves sjælefred. ​

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 54% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Danmarks dårligste kundeservice!!

Meget dårlig oplevelse med Dyvig i forbindelse med afbud på grund af sygdom .
Ringede til dem, og måtte melde afbud, da der var nært familiemedlem som var kommet på hospitalet. Men hende som tog telefonen var meget lidt medgørlig og det var bare at betale uanset hvad. Selvom vi dagen før havde fået besked om vi kunne ringe og snakke med dem omkring det.
Men dagen efter fik vi af vide, Da det var med kort varsel så skulle vi bare betale!
Vi er kommet på Dyvig i mange år og mange gange, men det kommer ikke til at ske igen.
Deres afbuds politik er virkelig dårlig og ikke meget almindelig pli eller medmenneskelighed over den. Jeg sendte dem en mail efterfølgende, og den har de ikke engang gidet reagere på.
Jeg kan se at jeg ikke er den eneste som har været udsat for samme dårlige oplevelse.
Det er slut med at anbefale Dyvig til andre.

Vi har prøvet en lignende situation et andet sted tidligere og der fik vi alle penge tilbage og den bedste kundeservice, uden at blinke. Det kunne de lære lidt af!!

4 de abril de 2026

Reservations fejl - intet værelse - måtte kører hjem

Vi havde booket et ophold på dyvig badehotel og fået denne besked "Kære Nadja,

Mange tak for din venlige mail.

Vi booker opholdet 14-15/3-2026 og sender en bekræftelse."

Dagen inden vi kører derned, ringer jeg for at hører ad hvad tid vi må komme og bliver spurgt indtil hvad navn der er booket i. Det fortæller jeg så, hvor der bliver fortalt at vi kan komme til kaffe og kage fra kl 14.

Vi ser frem til et dejligt ophold uden børn og glæder os til forkælelse og kører 1.5 time mod dyvig.

Da vi kommer derned siger de vi ikke har nogen booking....... og vi må finde en anden dag. Det er ikke bare lige at finde en ny dag og vi er kørt langt. De fortæller så at de kun har det største værelse og at det vil koste 6.000 kr ellers kan hun ikke gøre noget.

Jeg har desværre aldrig oplevet noget lignende og synes det er dybt trist at kører så mange kilometer og have glædet sig....

Utrolig dårlig oplevelse......

14 de marzo de 2026

Ufattelig dårlig kundeservice

Virkelig dårlig oplevelse med Dyvig Badehotel, hvor vi i weekenden var tvunget til at aflyse opholdet dagen før på grund af influenza. Dyvig-medarbejderen gjorde alt for at overbevise mig om, at vi godt kunne komme alligevel eller blot den ene af os - uanset smittefare. Det er virkelig uprofessionelt og slet ikke et 5-stjernet hotel værdigt at holde så strengt på reglerne. Ingen mulighed for et tilgodebevis - de trækker bare beløbet.

Jeg kommer ALDRIG til at sætte mine ben på Dyvig efter den oplevelse.

Jeg kan se, at I ikke har svaret andre, der klager over det samme - gennemført dårlig stil.

8 de marzo de 2026
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Meget lækkert bortset fra aftensmaden!

Besøgte Dyvig Badehotel for første gang i januar 2026.
Super smuk beliggenhed, meget imødekommende personale og dejligt værelse, med udsigt over vandet.
Morgenbuffet til ug! Meget lækkert!
Eneste malurt i bægeret var den 3-retters aftenmenu: Cremet hummersuppe med vesterhavstorsk var absolut ikke cremet. Suppen var virkelig tynd, hvilket ikke klædte retten.
Hovedretten: Oksefilet med portvinssauce og grøntsager. Oksekødet var virkelig mørt men portvinssaucen, som blev serveret i en fin lille saucegryde, var en katastrofe. Den var overhovedet ikke tilsmagt.
Det virker som om badehotellets kok kunne bruge et kursus i basal legering af supper og tilsmagning af saucer.
Med Dyvig Badehotels 5-stjernede status i mente, var madoplevelsen en decideret skuffelse.

20 de enero de 2026

5 stjernede oplevelser

5 stjernede oplevelser

Smukke, skønne omgivelser, lokaler og værelser.
Fantastisk venligt, serviceminded og professionelt personale overalt på hotellet.
Det lækreste lækre mad og drikke.
Både børn og voksne nyder at besøge hotellet 👌🏼

15 de octubre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Håndtering af sygdomsaflysning dur ikke

Vedr. hotelophold med gourmetmiddag.

Jeg skriver for at gøre opmærksom på den måde Dyvig Badehotel håndterede vores sygdoms afbud, hvor jeg desværre var nødt til at aflyse vores hotelophold på grund af pludselig sygdom.

Vi havde booket et ophold hos jer med en overnatning samt gourmetmiddag og glædede mig meget til oplevelsen. Desværre blev min kone akut syg onsdag aften, herefter var vi nødsaget til at aflyse opholdet om morgenen dagen før vi skulle have været afsted.

Da jeg kontaktede Dyvig Badehotel for at informere om situationen og forhøre mig om mulighederne for ombooking, fik jeg at vide, at dette kun kunne lade sig gøre, hvis jeg havde meldt afbud mindst tre dage før ankomst. Jeg forstår naturligvis, at der er afbestillingsregler, men i dette tilfælde drejede det sig om sygdom, og det var desværre ikke muligt at forudse eller melde afbud tidligere.

Jeg synes, det er ærgerligt, at der ikke tages højde for sygdom i jeres afbestillingspolitik. Jeg havde håbet på lidt mere fleksibilitet og forståelse i denne slags situation, især når årsagen er akut sygdom, som ingen kan forudse.

Vi havde betalt 3.500 for en overnatning med eftermiddagskaffe - 4 retters gourmetmiddag med vinmenu.

Vi fik oplyst at hvis vi betalte yderligere 2.700 kr kunne vi beholde dealen alternativt kunne vi bruge den købte deal som betaling - med den udregning opgør hotellet værdien at eftermiddagskaffe med kage – Deres gourmet middag og vinmenu til 400 kr pr person.

Det synes jeg på ingen måde virker det mindste imødekommende den måde at regne på er nærmest at gøre grin med folk.

Vi er meget skuffede over behandlingen

23 de enero de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dyvig badehotel er et besøg værd…

Dyvig badehotel er utrolig hyggelig Smukke omgivelser.
Fin betjening, flotte værelser, dejlig mad og lækre vine
En lækker morgenmad med alt hvad hjertet begærer .
Alt spillede, intet var overladt til tilfældighederne .
Rent og pænt overalt.

18 de diciembre de 2025

Fantastisk sted og beliggenhed

Fantastisk sted og beliggenhed. Hyggelig stemning, super lækker mad og skønt værelse. Venlig og imødekommende personale der gjorde alt for at vores ophold blev en dejlig oplevelse.
Skønt ophold. Varmeste anbefalinger herfra. Vi kommer gerne igen.

29 de noviembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi er lige kommet hjem efter et ophold…

Vi er lige kommet hjem efter et ophold på Dyvig Badehotel som blev lidt anderledes end vi havde regnet med.
Vi var 2 par som havde booket 1 overnatning,og 4 retters gourmet middag på Dyvig , vores vennepar blev forhindret pga. akut opstået sygdom.
Vi tog selv afsted og blev godt modtaget på Strandhotellet, dejligt værelse med skøn vandudsigt.
Maden var helt perfect og vinen også , vi følte de gjorde ekstra ud af os pga. det opståede sygdom.
Vi blev vartet op af 2 tjenere Louise, og en mandlig tjener som jeg ikke lige husker navnet på , de gjorde det helt fantastisk.
Vi har flere gange gennem årene besøgt Dyvig Badehotel , og har hver gang oplevet deres imødekommenhed og profesionelle betjening, så vi kan varmt anbefale dette Badehotel.
De fortjener deres 5 Stjerner ⭐️

Venlig hilsen og på gensyn :

Henning Gammelgaard Jensen & Anni Drøgemuller.

20 de octubre de 2025

Hideaway i Danmark

Første gang på hotellet, og vi var ikke skuffet. Vi ankom kl. 14, og værelset var ikke klar (check ind var kl. 15.00), men chefen gav os nøglen og sagde den nok var klar om 1/2 time. Det er ellers no-go i branchen, at give nøglen til et værelse, som ikke er klar, men det betød, at vi ikke skulle forbi receptionen igen, da der var travlt senere. Hotellet er lille, ligger for enden af vejen ved en lille lystbådehavn. Hvis nu man (gider) åbne øjnene, er der mange flotte detaljer, der er ikke overladt meget til tilfældigheder. Er det 5 stjernet? Ja, det er det, ikke den slags, hvor du får båret kufferten op, eller 24 timers room service, hvor der er en kok på vagt hele natten, men ja der kvalitet og omtanke med det hele. Jeg troede der var glemt et skilt under sengen, da jeg opdagede at housekeeping bevidst havde sat det for at synliggøre, at her havde de været. Ligesom der var turn-down service på værelset om aftenen, da vi kom tilbage efter middagen. Morgenmaden er et besøg værd, hvor personalet bar uniformer, som var det taget ud af "badehotellet", hvis nu det var 5 stjernet. TV på værelset var blot "32, mens fitness og sauna knap kunne rumme 2 personer samtidigt, og det tydeligeligvis var der for at overholde kvalifikationen, men hvem tager på idyllisk badehotel for at se TV og gå i fitness? Kildevand var dyrt 70 dkk for en stor flaske Evian, måske fordi de ikke serverer 33 cl. Ligeledes blev vi ikke spurgt om vi ville have vand til middag, men hvilken type af vand. Jeg er nok ikke vant til at betale for vand til middag, når vi købte +drikkevarer. Hummer hotdog brødet mindede om bake-off baguette, hvilket undrer for kuvertbrødet var lækkert friskbagt. Til gengæld lavede de en megagod Mojito, og vi bliver næsten altid skuffet, når vi bestiller ude. Den var til gæld ikke dyr, ligesom jeg generelt synes at prisniveauet er, som det skal være. Man kan være uheldig som gæst, men med mindre man er i dårlig humør fra starten, så skuffer Dyvig ikke og jeg anbefaler gerne badehotellet.

6 de septiembre de 2025

Meget ubehagelig oplevelse

Vi havde set frem til et ophold på Dyvig Badehotel og rejste hele vejen fra København til Als. Jeg havde booket gennem Bookhotel.direct, og i bekræftelsen stod klart, at opholdet indeholdt både overnatning, morgenmad og en 4-retters middag – alt sammen til 2.595 kr.

Ved ankomsten afviste hotellet, at en sådan pakke eksisterede. Direktøren, John Amstrup, placerede skylden på tredjepartsudbydere, selvom jeg kunne fremvise min skriftlige bekræftelse. Han tilbød os kun at betale fuld pris for opholdet uden middag eller alternativt pakke vores ting og forlade hotellet.

Han sendte mig efterfølgende en mail, hvor han lagde ansvaret over på os som gæster for at kende til hotellets samarbejde med tredjepartssider, og videresendte endda en intern mail, som jeg aldrig havde fået på forhånd. Hele kommunikationen var præget af mistillid, en nedladende tone og endda truende adfærd over for min kæreste.

Det mest bekymrende er, at pakken stadig kan købes via Bookhotel.direct, på trods af at hotellet påstår, den ikke eksisterer. Dermed risikerer andre gæster at ende i præcis samme situation.

For et hotel, der profilerer sig som 5-stjernet luksus og medlem af Relais & Châteaux, er dette niveau af service og håndtering helt uacceptabelt. Vi forlod hotellet skuffede og rystede over behandlingen – og jeg kan desværre kun advare andre mod at booke et ophold her.

21 de agosto de 2025

Arrogant, egoistisk og ubehagelig

Vi var inviteret til middag på det skønne hotel og ankom i båd . Vi blev mødt af den mest arrogante og ubehagelige mand som bad os om at forsvinde fra hans båd bro / havn !
Utrolig at Dyrvig Badehotel tillader sådan sådan et samarbejde! Det er lige til at ødelægge det skønne hotel . !

17 de agosto de 2025

Kære Matina,

Tak fordi du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse.

Vi administrerer og driver ikke havnen, da der er tale om to forskellige virksomheder, som er drevet selvstændigt hver for sig.

Det er meget beklageligt, at I har haft denne oplevelse, som virker til at være i relation til jeres besøg på Dyvig Badehotel, men vi er desværre to seperate virksomheder.

Derfor håber vi, at vi må have lov at byde velkommen en anden gang på Dyvig Badehotel.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Pris og smag hænger ikke sammen

Vi var der for at spise frokost, og man kan ikke klage over omgivelserne. Der er virkelig god stemning og hyggelig atmosfære. Men pris og kvalitet hænger slet ikke samme. Jeg fik en hummer hotdog, som nu smagte godt nok men var kommet i et meget skuffende brød som lignede et af de billige fra Rema. Min mand og søn fik tatar og den var virkelig skuffende og smagte så kedeligt og var " melet" i ganen. Vi fik østers til forret og de var til gængæld rigtig lækre

23 de agosto de 2025

Kære Dianna,

Mange tak, fordi du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse, og tak for din feedback.

Det ærgrer mig at høre, at jeres oplevelse ikke har levet op til jeres forventninger.

Jeg tager derfor din feedback med videre, så vi har mulighed for at gøre det bedre i fremtiden.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg vil gerne dele min 1-stjernede…

Jeg vil gerne dele min 1-stjernede oplevelse fra vores besøg ved Dyvig Badehotel. Da vi ankom fra vandsiden med vores båd, blev vi mødt af en meget uhøflig herre, som tydeligvis mente, han havde myndighed over området. Han bad os om at forlade hans bro/område. Vi forklarede at vi havde bestilt bord på terresen. Men han opfordret til at afbestille denne middag.

Hans attitude var ubehøvlet og arrogant, og han nægtede at hjælpe os, hvilket efterlod os forvirrede over, hvorfor hotellet ikke samarbejdede bedre med de omkringliggende faciliteter. Vi blev bedt om at forsvinde fra hans bro

Heldigvis nød vi en fantastisk middag på Dyvig Badehotel, hvor både mad og service levede op til forventningerne. Men da vi skulle tilbage til vores båd, blev vi igen mødt af den samme sure mand, der igen bad os om at forlade hans område. Det var en ubehagelig afslutning på en ellers god middag.

Det er skuffende, at Dyvig Badehotel ikke har bedre kontrol over, hvordan deres gæster behandles, især når hotellet ligger i et så maritimt miljø. Jeg håber, at ledelsen tager dette til efterretning og forbedrer deres samarbejde med de lokale faciliteter.

17 de agosto de 2025

Kære Kristian,

Tak fordi du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse. Vi er glade for at høre, at I havde en fantastisk middag på Dyvig Badehotel.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg holdte min 30 års fødselsdag på…

Jeg holdte min 30 års fødselsdag på Dyvig badehotel, og jeg er yderst tilfreds! Virkelig god service der hele tiden var obs. På tomme vinglas og manglende drikkevare. Fantastisk mad og bare super sødt og venligt personale. Jeg synes bestemt man får det man betaler for, og vi kommer igen!

16 de agosto de 2025

Kære Sabrina,

Tusinde tak, fordi du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse af Dyvig Badehotel.

Vi er meget glade for at høre, at du har haft en rigtig god fødselsdag.

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

5 stjerner er overdrevet og fejlagtig…

5 stjerner er overdrevet og fejlagtig bedømmelse ( kan stedet købe sig til stjerner???) Stedet beskriver sig selv som sublim, luksuriøs, dedikation, sjælefred mv. … sandheden er desværre en anden:
Små værelser uden aircondition
Ingen frugt eller anden velkomst på værelset
Aften menu med klatante fejl ( frossen ret)
Støj og larm fra køkkenet under middagen

Stedets egen beskrivelse / egen definering er skræmmende forkert og uvirkelig

Vil gerne betale for en sublim oplevelse, men den holder så ikke på Dyvig Badehotel -

18 de julio de 2025

Kære Søren,

Tildelingen af hotelstjernerne forgår ved en årlig gennemgang i samarbejde med HORESTA, hvor hotellet bliver vurderet i 275 spørgsmål og kriterier og hvor hvert spørgsmål har en pointsats. Det kræver minimum 610 point at blive anerkendt med den 5. stjerne. Dyvig Badehotel har fået 689 point ud af det maksimale 710 point.

Du kan læse mere om tildelingen af hotelstjerner og krav til f.eks. værelsesstørrelser og faciliteter på www.hotelstars.dk

Jeg tager naturligvis din feedback med videre, så vi har mulighed for at gøre det bedre i fremtiden.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Dyvig Bro---vorherre bevar mig vel.

Hvor er det dog synd at disse to brødre som administrerer havnen har en så utiltalende opførsel.
Den ene var ved anløb decideret uforskammet.
Vi valgte at lægge os over i den anden havn på modsatte side, en helt anden positiv oplevelse.
Mit råd til sejlerfolk læg jer i den modsatte havn, og slip for utiltalende facon.

16 de julio de 2025

Kære Ulrik,

Det er naturligvis beklageligt, at I har haft denne oplevelse, som virker til at være i relation til jeres besøg på Dyvig Badehotel, men vi er desværre to seperate virksomheder.

Frygtelig restaurant

Frygtelig restaurant, maden er so so, kortet uinspireret caviar trøffel hejs fra 80’erne, musikken tårnhøj stadionrock med indlagte REKLAMER! - for Bilka og Ikea - der brager ud af højtalerne hvert kvarter ! Har ALDRIG prøvet noget lignende - DONT GO!

Svar på Dyvigs respons. Aldrig nogensinde før har jeg oplevet reklamer på et spisested - det passer lissom ik sammen med trøfler og hummer: hvem ka - Bilka. Kæmpe nej tak!

11 de julio de 2025

Kære Signe,

Mange tak, fordi du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse.

Det ærgrer mig at høre, at vores stil ikke er faldet i din smag.

Vi er glade for at kunne tilbyde lækre råvarer i et bredt udvalg, så der er muligheder for både at nyde klassiske og moderne serveringer, f.eks. i form af fisk, skaldyr, kød eller vegetariske retter.

Musikken på vores terrasse er tilpasset stemningen, hvorfor musikken bl.a. spilles lidt højere om aftenen.

5 stjernet arrogance !

Et hotel er ikke bedre end sin sidste service eller oplevelse! Som tilbagevendende gæst blev 2025 året, hvor en umådelig dårlig kundeservice overgik den ellers høje kvalitet på mad og ophold.

Hotellet ligger lige op til lystbådehavnen. I pinsen var der 15 meter fra hotelindgangen placeret et øltelt med høj slagbasmusik, der spillede til efter midnat i højlydt after-skiing stil. Dette blev ikke oplyst forud for bookingen på trods af, at hotellet er bekendt med det faste arrangement.

Et luksusophold på et 5-stjernet hotel står i skærende kontrast til ølteltets målgruppe. Efter i første omgang at have henvendt sig til personalet og efterfølgende til hotellets ledelse, må vi konstatere, at de er fuldstændig ligeglade med at indfri vores forventninger om et roligt ophold. Der står på hotellets website: “Vi definerer luksus som ro, diskretion og sublim service med sans for detaljen.” I stedet for blev vi mødt med en uforstående og fra hotellets direktør arrogant kommunikation, som gør, at dette blev det sidste ophold. Det er åbenbart vigtigere at sole sig i de 5 stjerners berømthed end i kundernes tilfredshed.

7 de junio de 2025

Kære Anette,

Vi arbejder altid på at udvikle vores service, så den lever op til vores gæsters forventninger.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.