e-Gear er min go-to software leverendør gennem mange år. Prisen er god, og jeg har aldrig haft bøvl med de software produkter, jeg har købt. Det er enkelt og hurtigt at få produkt og licens leveret o... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Har handlet hos E-gear mange gange, og det har altid fungeret super godt. Har lige købt “Norton 360 Deluxe med Utilities Ultimate”, (elektronisk software levering) og mindre end 5 min efter betaling... Ver más
Jeg køber kun original produkter og her er E-GEAR en sikker leverandør med en fornuftig prissætning. Hurtig levering og en fortræffelig support, hvis der er behov for det.
Kan kun anbefale dette firma. Altid har de lige det - for mit vedkommende - jeg skal bruge og så er de tilmed meget rimelige med priserne. Hurtig levering på mailen og har man et problem løser de det... Ver más
Información sobre la empresa
- Compañía de software
- también en la categoría
- Tienda de software
Escrito por la empresa
e-Gear.dk er en dansk webshop med softwarelicenser til private og virksomheder. Webshoppen har eksisteret siden 2010, og siden 2017 har den været drevet af SoftwareNerds ApS, der udelukkende sælger software. Hos os finder du licenser til blandt andet antivirus og internetsikkerhed, kontorprogrammer og Windows. Alle licenser er digitale: Du modtager din licensnøgle pr. mail og kan som regel komme i gang med det samme, uden at vente på en pakke. Vi er autoriseret forhandler af blandt andre Adobe, F-Secure, Bitdefender, AVG, Avast, G DATA, ESET, Norton, Ashampoo, Magix, Laplink og SoftMaker, og vi får løbende flere producenter med. Øvrige licenser køber vi hos officielle distributører. Er du i tvivl om, hvilken licens der passer til dig, eller har du brug for hjælp til at aktivere den, sidder vores danske support klar på mail og live-chat. Som virksomhed kan du også handle med CVR-nummer. e-Gear.dk drives af SoftwareNerds ApS (CVR 38508474) i Aarhus. Vi beder vores kunder om en anmeldelse efter købet, uanset om oplevelsen var god eller dårlig. Vi læser alle anmeldelser, fordi din feedback hjælper os med at blive bedre.
Información de contacto
Workspace Haslegården, Haslegårdsvej 8-12, 8210, Aarhus V, Dinamarca
- support@e-gear.dk
- e-gear.dk
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Kan kun anbefales
Kan kun anbefales.
Gode priser- hurtig levering-nem installation.
Fantastisk service
Fantastisk service, kan varmt anbefales. Havde behov for, at være i kontakt med kundeservice. Det var en uovertruffen god oplevelse, hvor der virkelig var fokus på min oplevelse og at den blev god. Hvor man hos andre kan opleve at man er alene ved problemer, var det på ingen tilfældet her. De varmeste anbefalinger.
Leveringstiden var for lang og elendigt…
Leveringstiden var for lang og elendigt at bruge shop som sporingsapp. Pakken blev ikke fulgt.
Men varen var helt fin og modtager er glad for den
Supergod kundeservice
Supergod kundeservice pr. mail.
Jeg startede med at være lidt vred over, at jeg ikke kunde finde chat-link, men fik pr. mail en god forklaring på, hvad jeg havde gjort forkert.
Derefter blev jeg godt rådgivet og ført igennem købsproces, hvor Morten Lund f.eks. straks opdagede, at jeg i mit køb havde troet, at jeg kunne bruge iPhone som nr. 2 device. Osv. Det var en rigtig god og grundig kommunikation. Jeg kan faktisk ikke huske, at jeg har oplevet en så grundig tidligere. Hvilket giver mig fuld tillid til firmaet. Så tak herfra.
Super firma at købe programmer ved
Alt virkede
God service og meget fornuftige priser
Har handlet på e-gear.dk i mange år og har altid fået en mega hurtig og god service og priserne er meget konkurrencedygtig og fornuftige. Kan varmt anbefales. Stor tak herfra fra
hurtig og sikker levering af…
hurtig og sikker levering af produktkode.
Der er en grund til a man vender tilbage på 5. år.
Den gode service.
Kund sedan ett tag.Väldigt nöjd med…
Kund sedan ett tag.Väldigt nöjd med snabb service!
I en ustabil tid hvor hackere er meget…
I en ustabil tid hvor hackere er meget aktive er det godt at der er et godt udvalg af software som kan hjælpe på trygheden når man er på nettet , modtager mails, og ens mobil kan være udsat - tak E-gear for nogle gode produkter af anerkendte mærker til gode priser for almindelige mennesker - har handlet hos jer igennem en del år - altid en god oplevelse - tak
Super nemt og billigt 👍
Altid nemt at handle online og varen/kode kommer hurtigt på gmail 👍
Tredje gang jeg køber her
Tredje gang jeg køber her. Meget meget billigere. Nem proces og jeg er tilfreds. Købte den store Norton pakke.
Handler altid her og gennem flere år
Handler altid her og gennem flere år. Har også fået professionel hjælp da jeg havde brug for det.
Superoplevelse
Altid en god oplevelse at handle hos e-Gear.
Super fornuftige priser og jeg er ikke blevet skuffet før. Alt virker som det skal.
Superoplevelse.
Norton
Köpte samma programvara från Er som jag gjorde 2024. Är helt nöjd.
Norton 360 Premium med Utilities Ultimate.
Det har altid fungeret
Straks efter køb kommer softwarelicensen og en vejledning. Følg vejledningen og kort efter er fu på.
Jeg har brugt e-Gear i mange år og det har altid fungeret.
Har brugt dem i flere år
Har brugt dem i flere år, hurtig og sikker levering
Jeg bestilte Norton og 10 minutter…
Jeg bestilte Norton og 10 minutter senere var det installeret og nu er jeg bestyrtet igen. Alt går nemt med e-Gear.
Jeg kan kun anbefale at købe dine produkter der. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Har handlet hos e-Gear igennem flere…
Har handlet hos e-Gear igennem flere år. Har altid været godt tilfreds. Har ydet en god service hvis jeg har haft problemer.
La experiencia Trustpilot