E Tronic installaties  Opiniones 8

Información sobre la empresa

1. Asesor
  2. Servicio de instalaciones eléctricas

Escrito por la empresa

Van Amersfoort tot Zwolle: lokale service, persoonlijke aanpak Het mooie van lokaal werken? We snappen de regio, kennen de huizen en zijn er snel als je ons snel nodig hebt. Of het nu gaat om het opstellen van een energielabel, vragen over de thuisinstallatie of gewoon een prijs wil weten van een wandlader – E-tronic Installaties blijft jouw aanspreekpunt in Ermelo, Harderwijk, Nunspeet, Putten, Hierden, Zwolle, Amersfoort, Zeist en Zeewolde. Dat geeft vertrouwen, en daar doen we het voor.

4,3

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Valorada con 5 estrellas sobre 5

E-Tronic biedt uitstekende service, vakmanschap en persoonlijke aandacht: kortom zij ontzorgt de klant

Ik ben zeer tevreden over mijn ervaring met E-TRONIC en eigenaar Philip. Vanaf het eerste contactmoment werd mijn aanvraag snel en professioneel opgepakt en kreeg ik deskundig en eerlijk advies voor een laadstation. De communicatie verliep bijzonder prettig: duidelijk, vriendelijk en altijd bereid om mee te denken.
Philip kwam langs voor een locatiebezoek, waarbij alles rustig en deskundig werd bekeken en uitgelegd. Vervolgens is het laadstation Zaptec Go 2 netjes en vakkundig geleverd en geïnstalleerd. Ook het aanbrengen van een extra aardlekautomaat in de groepenkast is zorgvuldig uitgevoerd.
Wat ik ook waardeerde, was de heldere uitleg achteraf over hoe alles werkt. Hierdoor kon ik direct goed en veilig gebruikmaken van het systeem.
De prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend: je krijgt vakmanschap, betrouwbaarheid, transparantie en goede service voor een eerlijke prijs. Kortom, ik kan E-TRONIC en Philip van harte aanbevelen!

9 de abril de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goed advies, fijne ervaring.

Meerdere aanvragen gedaan voor een laadpaal. Philip kwam als beste keus naar voren. Nam alle tijd voor goed advies en denkt goed mee met alle wensen. Naast de keuze voor de e-go ook de meterkast aan laten passen voor de 3 fase aansluiting. Zeer tevreden over de communicatie, werkzaamheden tegen een goede prijs.

24 de marzo de 2026

Offerte was prima

Offerte was prima, communicatie was goed. Geen onzinverhalen en transparant. Helaas geen laadpaal aangeschaft omdat ik de opdracht net voordat ik de offerte kreeg aan onze lokale installateur had gegeven (die een stukje duurder was).

26 de enero de 2026

Aanrader!

Prettige communicatie, niet opdringerig en zeer vakkundige installatie.

3 de noviembre de 2025

Top bedrijf

Philip reageerde snel op mijn mail en de afspraak was zo gemaakt om langs te komen
Na goed advies laadstation Zaptec 2 go gekozen met gratis installatie
Week later bij mij thuis geïnstalleerd
Top bedrijf!!

22 de octubre de 2025

Top service!

Ik was op zoek naar twee laadpalen voor mijn bedrijf en kwam via via bij Philip terecht. Hij kwam de volgende dag direct langs om de situatie te bekijken. Na samen de mogelijkheden op zijn website e-tronic.nl te hebben doorgenomen, bood hij mij twee laadpalen aan inclusief gratis montage, die ook nog eens in dezelfde week werd uitgevoerd.

Kortom, dik tevreden!

19 de septiembre de 2025
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.