Olin aluks skeptinen koska mikään…
Olin aluks skeptinen koska mikään vastaava tuote ei ole toiminut, mutta yllätyin positiivisesti tämän tuotteen tuloksista
EaseNordic Myy ammattitason lihashuoltovälineitä kotikäyttöön. Tuotteet on kuratoinut rekisteröity urheiluhieroja, joka työskenteli vuosia hierontavastaanotolla ennen brändin perustamista. Valikoimassa mm. Vertex-triggerpistetyökalu, Easenordic on suomalainen yritys, joka toimittaa tuotteet Suomesta.
kyösti kallion tie 4, 00570, Helsinki, Finlandia
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Vertex on toiminut juuri niinkuin toivoinkin. Se on auttanut jumeihin joita pitkät päivät koneen äärellä tuottavat. Suosittelen!

Respuesta de Easenordic
Todella tyytyväinen triggertyynyyn. Se on helppokäyttöinen ja auttaa jumeihin.

Respuesta de Easenordic
Ai kun kiva joskus kirjoittaa hyvääkin palautetta. Oman mokani takka meni paketti väärään osoitteeseen, noh yrityksen aspasta vastattiin onneksi mukavasti ja asia hoitui todella näppärästi. Sain paketin seuraavana päivänä ilman lisäkuluja, kerrassaan hienoa toimintaa pienyritykseltä🤝
Vertexiä olen käyttänyt vasta päivän joten en osaa äkkiseltään sanoa muutakuin, että hetken tuntui hieman rajulle käyttö varsinkin keinutellessa kehoa sen päällä. Alkoi onneksi olo kevenemään nopiian ja oli oikeen mukavan rentona kroppa loppuillan.

Respuesta de Easenordic
Triggertyyny on löytynyt paikkansa meidän perheessä. 🙏🏼Hyvin saa hartiajumit pois, suosittelen!pitää toivoa, että kissa ei tee tyynystä entistä 😁

Respuesta de Easenordic
Varsin asiallinen asiakaspalvelu. Triggerpistelaite on kovassa käytössä meidän perheellä. E-kirja oli myös kiva lisä.

Respuesta de Easenordic
Kiinasta rahdattua Temu -roskaa. Yrityksestä saa kuvan että olisivat itse kehittäneet kyseisen Vertex -triggerpoint -tuotteen. Todellisuudessa kyseessä taitaa olla tekoälyhuijaus, myyvät samaa tuotetta kuin Temu. Tuote oli jotain styroksia, täysi turhake. Älkää tilatko !

Respuesta de Easenordic
Tilasin Vertexin ja olen nyt käyttänyt muutaman viikon ajan. Voin suositella! Huomasin tosi ison eron hartioiden ja yläselän liikkuvuudessa ja jumit hävisi.

Respuesta de Easenordic
Suurin pettymys siitä että tuote on kiinasta myyjän tilaama. Ei saanut sivustolta mitään vihiä että tavarat tilataan kiinasta

Respuesta de Easenordic
Reklamaation käsittely hoitui asiallisesti, perusteellisesti ja nopeasti. Tästä saisi moni yritys ottaa mallia.

Respuesta de Easenordic
Tuote oli just sitä mitä sanottiin. Suosittelen!

Respuesta de Easenordic
Tuote toimi kuin luvattu ja asiakaspalvessa nopea vastaus (30min)

Respuesta de Easenordic
Olin aluksi hieman skeptinen, mutta tuote tuli nopeasti ja asiakaspalvelu pelasi. Kysymykseeni vastattiin alle tunnissa. Tuote toimii niinkuin luvattu.

Respuesta de Easenordic
Näin Facebookissa mainoksen Axis-tyynystä ja kysyin chatissa, sopiiko se juuri minun selkävaivaani. Vastassa ei ollut robotti, vaan asiantuntija, joka osasi vastata rehellisesti. Tuote saapui viikon jälkeen ja on toiminut juuri kuten luvattiin. Tällaista asiakaspalvelua arvostan!

Respuesta de Easenordic
Kysyin neuvoa Spina-työkalun käyttöön ja sain todella asiantuntevan vastauksen sähköpostilla. Tuntuu siltä, että yritys todella välittää asiakkaan hyvinvoinnista.

Respuesta de Easenordic
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.