La empresa ha respondido
Hurtig levering. Problem med opladning. Hurtig og venlig kontakt til kundeservice løste problemet (tak til Mark).Der blev simpelthen sendt et nyt produkt samt returlabel, så vi kunne sende det første... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg har købt en EasyBrush pro. Første maskine jeg modtog kunne ikke oplade, men det var ikke et problem at få maskinen ombyttet til en ny. Maskinerne er nu blevet brugt til både gulve, borde og v... Ver más
La empresa ha respondido
Din partner i effektiv og ubesværet rengøring. Vi er dedikerede til at gøre din hverdag lettere med innovative rengøringsløsninger, der kombinerer kraftfuld teknologi med brugervenligt design.
Finsensgade 71 1.th, 8200, Aarhus N, Dinamarca
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 2 semanas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
I just have some issues and contacted them. They solved it professionally and respectfully.

Respuesta de Easyclean
Købte en easy brush pro, som efter at være sat til opladning hverken ville tænde eller slukke for displayet. Blev bare ved med at lyse og var helt "død". Skrev en mail og der blev meget hurtigt svaret og modtog enda et opkald fra firmaet en aften 20.30. Hvor mange
firmaer ville følge op på et problem efter lukketid, jeg har ihvertfald aldrig mødt
nogen. Og selvfølgelig skulle jeg da ha
en ny maskine tilsendt hurtigst muligt.
En meget god, hurtig og konstruktiv dialog om problemet. Derfor mine 5 ⭐️

Respuesta de Easyclean
Jeg mailede Easyclean om mit produkt, som jeg troede var defekt. Jeg blev kontaktet hurtigt og blev vejledt i mit problem med mit produkt. Det viser sig, at mit produkt ikke var defekt.
Jeg fik en godog hurtig service og havde en behagelig samtale.

Respuesta de Easyclean
Avanceret støvsuger til en ret god pris synes jeg, arbejder fantastisk og ret elegant. Super god service og ret hurtig på leveringstiden.

Respuesta de Easyclean
Fantastiske produkter, god kundeservice og hurtig levering. Det bliver bare ikke bedre. Jeg købte forleden Easystøvsuger pro som virker helt perfekt. Let at bruge, kraftigt sug og let at håndtere. Klar anbefaling herfra!

Respuesta de Easyclean
Super gode produkter som vi har rigtig meget glæde af i hjemmet. Hurtig levering og rigtig god service

Respuesta de Easyclean
Alt bliver leveret hurtigt, og virksomheden yder service af højeste klasse - fantastisk
Selve EasyClean maskinen har jeg savnet i mange år... hvordan har jeg kunnet leve uden?

Respuesta de Easyclean
Støvsuger er perfekt, let ,at bruge, .
Jeg er meget, tilfreds'.
Venlig hilsen Mila Mrakota 👍

Respuesta de Easyclean
Min vurdering er lige nu for hurtig behandling af ordre og levering, har endnu ikke prøvet hele pakken, men det ser spændende ud, og en kort test af det hånddrevne element lover godt.

Respuesta de Easyclean
Et super godt produkt. Kan bruges til mange ting, og gør rengøringen meget nemmere. Vi har f.eks. lyst klinkegulv med lyse fuger . Med snavs, beskidte hundepoter m.m. , bliver de lyse fuger, hurtigt mørke. Med dette projekt er fugerne blevet pænt lyst igen, uden at jeg skulle ligge på alle 4 og skure og skrubbe. Har du problmer , eller spørgsmål, er de super hurtige og søde til at hjælpe dig.

Respuesta de Easyclean
Jeg har købt en EasyBrush pro.
Maskinerne er nu blevet brugt til både gulve, borde og vægge, og jeg er indtil videre rigtigt godt tilfreds med købet.
Jeg anbefaler derfor både virksomheden og maskinen.

Respuesta de Easyclean
Der var en ualmindelig flink mand,der ringede til mig ,og fortalte hvordan det virkede .da jeg havde problemer med at forstå manualen .så tak for det 😄🇩🇰

Respuesta de Easyclean
Fantastisk kundeservice hurtig levering og et stærk produkt jeg bruger vær dag kan helt klart godt stå inde for det

Excellent kundeservice...
Modtog en vare en fredag.
Desværre var der en fabrikationsfejl, og jeg fejlmeldte om søndagen. Samme søndag fik jeg besked om at en ny vare var på vej, og allerede tirsdag var den hjemme hos mig igen.

Respuesta de Easyclean
Jeg blev kontaktet med forklaring om forsinkelse , altid godt med tilbagemelding

Respuesta de Easyclean
Super service på trods af længere leveringstid!

Respuesta de Easyclean
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.