Banner for Easy Life dienstencheques - Ieper | Huishoudhulp via dienstencheques

Easy Life dienstencheques - Ieper | Huishoudhulp via dienstencheques Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

Maarschalk Fochlaan 6, 8900 Ieper, West-Vlaanderen, BE

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Omdat ik het geluk had van één goede poetsvrouw ik moest niets zeggen ze kuiste enorm goed jammer dat ze naar buitenland is een goede raad als je een goede poetsvrouw hebt hou ze

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Ik vind ondanks de krapte op de arbeidsmarkt, dat men er alles aan doet om de continuiteit van de dienstverlening te verzekeren. Chapeau hiervoor !!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Easy life, vriendelijk, behulpzaam. Altijd klaar voor vervanging te zoeken indien nodig

Información sobre la empresa

1. Servicios de limpieza doméstica
  2. Personal de limpieza
  3. Servicios de limpieza
  4. Servicio de limpieza de ventanas

Escrito por la empresa

Met een huishoudhulp via dienstencheques helpt Easy Life Ieper gezinnen en alleenstaanden in Ieper en de omliggende gemeenten met hun dagelijkse huishoudelijke taken. Of u nu op zoek bent naar hulp voor de wekelijkse schoonmaak, strijk of een extra paar handen in het huishouden, wij zoeken samen met u een huishoudhulp die aansluit bij uw wensen. Dankzij onze goede kennis van Ieper en de omliggende regio kunnen we snel een geschikte huishoudhulp in uw buurt vinden. Ons team staat klaar met een persoonlijke aanpak, duidelijke communicatie en een zorgvuldige opvolging van onze dienstverlening. Zo kunt u elke dag genieten van een proper en verzorgd huis.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Todas las opiniones

1890 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Uitstekend en vriendelijk

Alle vragen werden beantwoord en opgelost.

30 de junio de 2026
Logotipo de Easy Life dienstencheques - Ieper | Huishoudhulp via dienstencheques

Respuesta de Easy Life dienstencheques - Ieper | Huishoudhulp via dienstencheques

Beste,

Bedankt voor deze fijne review. Dat waarderen we enorm!

Vervanging

3 de julio de 2026

Beste,

Bedankt voor uw mooie feedback 😊

Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze dienstverlening. Dat waarderen we enorm!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik ben zeer tevreden over de Easy Life…

Ik ben zeer tevreden over de Easy Life diensten. Mijn poetshulp Whitney is echt super. Ziet werk en pakt alles wat je vraagt heel graag aan. Dankjewel

30 de junio de 2026

Beste,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling 😊

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Omdat ik het geluk had van één goede…

10 de mayo de 2026

Beste,

Dank u voor uw mooie score en fijne feedback 😊

Heel tevreden!

Goede afspraken.. vlotte service en een heel goede hulp in huis… correct en zeer naarstig, attentvol!

25 de junio de 2026

Wat leuk om te lezen 😊

Het doet ons veel plezier dat u tevreden bent over onze afspraken, de vlotte service en de inzet van uw huishoudhulp.

Snel vervanging geregeld

Snel vervanging geregeld, vriendelijk

25 de junio de 2026

Bedankt voor uw fijne feedback 😊

Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent over de snelle vervanging en onze vriendelijke service.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Tot nu geen probleem alles verloopt…

Tot nu geen probleem alles verloopt prima naar wens l
met de huidige hulp van Mariia!

10 de junio de 2026

Dag Raf,

Bedankt voor uw fijne feedback 😊

Goed om te horen dat alles naar wens verloopt en dat u tevreden bent over de hulp van uw huishoudhulp.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Ik heb een super goede huishoudhulp

Ik heb een super goede huishoudhulp. Bij haar afwezigheid wegens ziekte of verlof krijg ik altijd snel vervanging. Met de vervangingen heb ik soms mindere positieve ervaringen. Soms het het gevoel dat ze als vervanging minder goed hun werk doen.

15 de abril de 2026

Dag Sofie,

Bedankt voor uw feedback en uw mooie woorden over uw vaste huishoudhulp.

Fijn om te horen dat u tevreden bent over de snelle opvolging bij afwezigheid en dat er steeds snel een oplossing wordt voorzien. We nemen uw opmerking rond de vervangingen ook mee en bekijken hoe we dit verder kunnen optimaliseren.

Easy life dankjewel

29 de mayo de 2026

Dag Kathleen,

Bedankt voor uw fijne feedback.

Fijn om te horen dat u onze vriendelijkheid en behulpzaamheid waardeert en dat u tevreden bent over de vlotte opvolging bij het zoeken naar vervanging wanneer dat nodig is.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super servers vriendelijk onthaal in…

Super servers vriendelijk onthaal in bureau

22 de mayo de 2026
Opinión espontánea

Dag Patricia,

Fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze service en het vriendelijke onthaal op kantoor 😊
Bedankt om uw ervaring te delen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bij ons is het steeds netjes gepoetst…

Bij ons is het steeds netjes gepoetst tot in de kleinste hoekjes. Steeds dezelfde vriendelijke poetsdame. De communicatie met het bureau loopt ook steeds vlotjes en worden steeds vriendelijk geholpen met gelijk welke vraag . Wij blijven zeker en vast de diensten afnemen van dit bureau . Voor ons dus een dikke plus en aan te raden aan iedereen die een poetshulp nodig heeft .

18 de mayo de 2026
Opinión espontánea

Dag Giovanie,

Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over uw vaste poetshulp en de zorg waarmee alles wordt gepoetst 😊
Bedankt ook om onze vlotte communicatie en vriendelijke ondersteuning te vermelden. We waarderen uw vertrouwen en aanbeveling enorm.

Het Easy Life-team

8 consejos para escribir buenas reseñas.