Heel goed contact met het bureau van Easy-Life, zeer vriendelijk en meteen naar oplossingen zoeken. De poetshulp die ik heb is super. Ben heel erg tevreden!

La empresa ha respondido
Ik was oorspronkelijk tevreden, zeker van mijn vaste poetshulp tot het moment dat zij met verlof ging. De vervanging was op alle gebied een ramp, kwam 1u te laat, kon niet strijken,wist niet dat de... Ver más
La empresa ha respondido
Zijn reeds lang een tevreden klant. Aan telefoon steeds enthousiast en vriendelijk, de poetshulp steeds van hun woord , aangenaam en vriendelijk en altijd met een gedreven inzet. Kijken er steeds... Ver más
La empresa ha respondido
Met een huishoudhulp via dienstencheques helpt Easy Life Sint-Truiden gezinnen en alleenstaanden in Sint-Truiden en de omliggende gemeenten om het huishouden makkelijker te maken. Voor de wekelijkse schoonmaak, strijk of andere huishoudelijke taken zoeken we samen met u naar een huishoudhulp die past bij uw wensen en uw dagelijkse ritme. Bij Easy Life Sint-Truiden vinden we persoonlijk contact belangrijk. We luisteren naar uw verwachtingen, zoeken naar een goede match en blijven ook na de opstart beschikbaar voor ondersteuning. Zo kunt u genieten van een betrouwbare huishoudhulp en een dienstverlening waarop u kunt vertrouwen.
Prins Albertlaan 52, 3800, Sint-Truiden, Limburg, Bélgica
Invita a los clientes a opinar

Respuesta de Easy Life dienstencheques - Sint-Truiden | Huishoudhulp via dienstencheques
De vervanging was op alle gebied een ramp, kwam 1u te laat, kon niet strijken,wist niet dat de steel van de stofzuiger uitgetrokken kon worden enz. De 2de was iets beter maar de kantoorhouder wist zelf niet meer dat hij deze ingepland had en wat ik tijdens het telefoongesprek opgevangen heb tussen de poetshulp en de kantoorhouder was naar mij toe verre van beleefd. Was het niet dat ik tevreden ben van mijn vaste hulp dan stopte de samenwerking onmiddellijk!
De gemaakte vriendelijkheid aan de telefoon is een manier om de incompetente manier van werken te camoufleren !!
Een tegenvaller voor Easy Life Sint-Truiden dat een review steeds kan aangepast worden.

Kijken er steeds naar uit .
Een aanrader. 👍

Vanaf het eerste contact zeer vriendelijk en behulpzaam. Binnen de paar dagen heeft men voor mij de geschikte huishoudhulp gevonden en op de gewenste dag , vrijdag geen evidentie. Ik kan mij geen betere hulp wensen !

De communicatie verloopt heel goed. Ze volgen alles heel goed op. Nemen steeds persoonlijk contact op en niet per mail. Wanneer iets niet goed loopt gaan ze hier meteen mee aan de slag.

Persoonlijke aanpak! Bij problemen wordt er kort op de bal gespeeld en snel een oplossing gezocht. Enorm tevreden! Beste ervaring tot nu toe met een poetskantoor!

Ik heb een heel goed contact met de mensen die het bureel bemannen. Daar kan ik steeds terecht met opmerkingen en worden mijn vragen correct behandeld. Als ik telefonisch contact neem word ik altijd terug gebeld. Mijn poetster poets goed maar ze breekt soms wel iets...

Ben tevreden over de communicatie tss easy life en mij. De poetshulp valt ook mee

De vervanging bij afwezigheid wordt zeer goed opgevolgd en opgelost.

Ik ben tevreden. Heb vorige keer een nieuwe werkster gekregen wegens ziekte van de vorige. Ik kan dus niet veel zeggen nu. Wel vind ik het spijtig dat ze nu reeds een drietal jaren werkt en niks nederlands kan.

Goede huishoudhulp en service bij het bureau is fijn

Communicatie kan beter. Ziekte wordt niet altijd doorgegeven, factuur niet gekregen, bureau niet altijd beschikbaar op de openingsuren

Altijd vriendelijk en heel goede ervaring opgedaan bij het overschakelen naar online dienstencheque's.