Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Eccasion heeft mij zeer goed geholpen met de aanschaf van een Tesla Model Y. Aangezien ik zelf erg twijfelde welke auto geschikt zou zijn, ik een lange periode had voordat de auto voor de deur m... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Het team van Eccasion heeft ons geholpen om de elektrische auto die we al lang wilden, te vinden voor een scherpe prijs. Zeer deskundig en behulpzaam, we kregen regelmatig een lijst met auto’s die aan... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik ben erg tevreden over mijn ervaring met Eccasion. Vanaf het begin was het contact persoonlijk, duidelijk en prettig. Wat ik vooral waardeerde, is dat ze echt helpen om je zoektocht scherp te... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

Escrito por la empresa

We accelerate the electric vehicle movement, by helping consumers buy an affordable and reliable second hand EV. We do this by buying high quality used cars on request, directly at the lease companies. Including all the benefits, but without the detour of going through a car dealer.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Top bedrijf

Ik ben geholpen door Annick. Super fijne, persoonlijke ervaring. Er wordt met je meegedacht, de tijd wordt voor je genomen en een goede deal zonder verrassingen met nette voorwaarden.

6 de febrero de 2026
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Prettige manier van auto kopen

Een auto kopen via eccasion is een leuk proces. Samen met hen kom je in stapjes tot de auto die je wilt en dan is het rustig wachten en bieden. Uiteindelijk heb ik zo precies de auto kunnen kopen die ik wilde. Wat erg fijn is, is dat ze volledig transparant zijn. Een verademing ten opzicht van de gemiddelde tweedehands autoverkoper.

Uiteindelijk duurde bij mij het proces na aankoop veel langer dan beloofd door vakantie, drukte bij garage en late levering van onderdelen. Daardoor geen 5 sterren, maar 4.

28 de enero de 2026

Respuesta de Eccasion

Bedankt voor je eerlijke review! We begrijpen je ervaring ook heel goed en dit is dan ook zeker niet de standaard die we nastreven.

Thanks voor je andere complimenten en heel veel plezier met je Eccasion!

Prettige samenwerking

Wat ik het meest waardeer is de eerlijke, open en transparante manier van zaken doen. Het voelt alsof we een tijdelijke samenwerking zijn aangegaan om zo tot een overeenkomst te komen waar we allebei beter van zijn geworden. Echt heel prettig.

30 de enero de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Auto was beter als op papier

Leuk nieuw concept en het bieden op auto's geeft een extra spannende dimensie bij het aankopen van een auto. In mijn geval bleek de auto nog beter als verwacht want de banden hadden veel meer profiel als opgegeven en een verwachte storing was eenvoudig verholpen. Complimenten aan het Eccasion team voor de aanpak.

20 de enero de 2026

Prettige manier van samenwerken

Prettige manier van samenwerken. Fijne en snelle manier van communiceren en flexibel in meedenken.
Uiteindelijk via andere weg mijn auto gekocht, maar dat kwam zo voorbij. Zou een volgende keer zeker weer bij hen informeren.

25 de enero de 2026

Respuesta de Eccasion

Bedankt! Graag tot de volgende dan :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Persoonlijke en op maat aanpak. Aanrader!

Samen met Eccasion kwam ik op mijn twee voorkeurs EV's (komend van een lijst met 5-6 modellen), door steeds concrete veilingauto's voor te stellen. Hun benadering is zeer persoonlijk en op maat. Ze bieden je zelfs de optie om schades te laten herstellen tegen schappelijke kosten, zodat je auto zo goed als perfect is. Ik raad ze iedereen die - net als ik - moeilijk kan kiezen uit het almaar groeiende EV-aanbod.

22 de enero de 2026

Respuesta de Eccasion

Bedankt voor het delen van je ervaring!

Mini Cooper

Onlangs heb ik een Mini Cooper aangeschaft en we zijn ontzettend tevreden over de hele ervaring. Inmiddels hebben we de auto een maand in gebruik en alles bevalt uitstekend. Vanaf het eerste contact was de communicatie duidelijk, prettig en professioneel. Er werd echt met ons meegedacht en geen enkele vraag was te veel.

Kleine schades zijn keurig gerepareerd en de auto is netjes afgeleverd met uitgevoerd onderhoud, wat veel vertrouwen geeft. Alles was tot in de puntjes geregeld.

Kortom: een zeer prettige aankoopervaring en een bedrijf dat afspraken nakomt. Absoluut een aanrader!

20 de diciembre de 2025

Respuesta de Eccasion

Bedankt voor je mooie review, dit is precies de ervaring die we voor iedereen willen evenaren! Veel plezier met je Mini

Ongelooflijke service!

Bij onze aankoop, die tijdens het bieden goedkoper uitviel dan onze aangegeven biedings-bovengrens, bleek helaas toch iets mis.
De volgende ochtend werd de auto door Eccasion opgehaald en kregen we gelijkwaardig vervangend vervoer. Nu is alles opgelost en rijden we (zonder dat er bijkomende kosten waren) in onze auto.

Super blij mee!

19 de diciembre de 2025

Respuesta de Eccasion

Fijn dat het allemaal gelukt is! Bedankt voor je eerlijke review en heel veel rijplezier met je Eccasion!

Je tweedehands EV koop je bij Eccasion

Wij vonden het kopen van onze allereerste elektrische auto een nachtmerrie. Bedrijven die vaag bleven, certificaten van accu's die niet beschikbaar waren, terwijl ze dat wel hadden beloofd en zo kunnen wij nog wel even doorgaan.

Dat was tot we bij Eccasion terecht kwamen. Eindelijk de service die je wil bij het uitgeven van zo'n groot bedrag. Eerlijk, duidelijk en geweldig in de communicatie.

Wij rijden nu een paar maanden in onze nieuwe auto en wij zijn ongelofelijk gelukkig.

Dus nogmaals, als je houdt van duidelijke afspraken, goede communicatie en helderheid; dan moet je hier zijn.

De dagen van schimmige autodealers met vage afspraken en slechte communicatie zijn geteld.

6 de noviembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Persoonlijke, open en eerlijke ervaring

Het was een heel persoonlijke, open en vooral ook eerlijke ervaring met Martijn van Eccasion. Hij nam me vriendelijk en met veel geduld mee door alle stappen van het proces, en was super bereikbaar en communicatief. Ik ben zeer positief! Ik zou ze aanraden aan iedereen die een EV wil kopen.

5 de enero de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Erg goede service en transparant proces

Heel blij met onze nieuwe auto via Eccasion! Het hele proces was super transparant en ze leveren echt goede service. Ik zou Eccasion zeker aanraden als je opzoek bent naar een tweedehands elektrische auto!

2 de enero de 2026

Respuesta de Eccasion

Wat fijn om te horen! Bedankt voor je review

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Erg blij met de service en garantie van Eccasion. Een auto op een veiling kopen is natuurlijk wel spannend. Onze Skoda Enyaq had bij oplevering een probleem met de koppelstang, deze is door Skoda gerepareerd en de rekening door Eccasion betaald.

Ik raad mensen wel aan om zich goed in te lezen in de auto waarop ze bieden. Soms zijn optiepakketen erg complex en moet je echt op de fotos afgaan om te weten wat je exact koopt. In geval van de Enyaq: verhoogde achterbak, elektrische stoelen, achteruitrij camera, sport stuur? Staat vaak niet heel duidelijk in de beschrijving.

Ik raad ook de 21 inch velgen op de Enyaq echt af. Deze zijn bij bijna alle autos beschadigd, en geven je ±7% minder range dan de 19 inch velgen. De 21 inch velgen zijn beschadigd onverkoopbaar, wel voor 650 euro te herstellen.

Hou ook rekening met wat budget voor nieuwe banden, bij de Enyaq moet je deze meestal iedere 60.000km wisselen. Voor een breedset zit je al snel op 1200 euro aan kosten om rekening mee te houden.

Overall denk ik dat ik alsnog een goede deal heb gehad via de biedingen versus bij de dealer te kopen.

De batterijtest van Ecassion is erg goed, en geeft je een duidelijk beeld van de SOH. Die zal bij de Enyaq meestal rond de 90% liggen.

17 de octubre de 2025

Super tevreden!

Dankzij Eccasion zijn wij nu in het bezit van een super fijne auto. Eccasion heeft onze zoektocht naar een elektrische auto niet alleen makkelijker, maar ook plezierig gemaakt. Er werd actief met ons mee gedacht en
eerlijk advies gegeven. De persoonlijke begeleiding en transparantie maken dat wij Eccasion met volle overtuiging aanbevelen!

10 de diciembre de 2025

Respuesta de Eccasion

Hey! bedankt voor de mooie review 🙏 Veel plezier met jullie Eccasion!

Fijne en persoonlijke…

Fijne en persoonlijke aankoopbegeleiding! We vonden het lastig om binnen het enorme aanbod een auto te kiezen waarvan we zeker wisten dat die bij onze wensen zou passen. Eccassion heeft ons daarin geweldig geholpen en altijd helder gecommuniceerd.

10 de diciembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Elders geslaagd maar goed geholpen!

Naar aanleiding van content op Linkedin in contact gekomen met Richard van Eccasion.
Vriendelijk te woord gestaan door hem in een intake waarbij ik mijn duidelijke wensen snel op tafel kon leggen.

Vervolgens gedurende een aantal weken door Amar geholpen waarbij hij mij meerdere malen per week het aanbod van ex-lease Kia Niro's doorzette zoals die te koop stonden bij diverse leasemaatschappijen. Altijd met een realistische eerste blik op de exemplaren met daarbij bijv. al een geschat herstelbedrag van op de foto's zichtbare schades.
Want bij 5 jaar oude ex-lease auto's zijn er altijd wel schades van klein tot groter maar via dit kanaal krijg je die tenminste meteen te zien, ver voor mogelijke aankoop.

Uiteindelijk na telefonische afstemming mijn koop van een e-Niro toegezegd maar net daarna kruiste via-via een aanbod mijn pad waardoor ik toch heb afgezien van de koop via Eccasion. Dit was geen probleem voor Eccasion en ik heb vlot mijn terugbetaling ontvangen.

Heb je juist al heel helder wat voor tweedehands elektrische auto je wilt kopen of ben je op zoek naar meer begeleiding hierbij? In beide gevallen kan ik Eccasion van harte aanbevelen.

26 de noviembre de 2025

Respuesta de Eccasion

Hi André, ontzettend bedankt voor je eerlijke review! De Niro die we voor jou hadden gereserveerd is ondertussen ook alweer verkocht. Tot de volgende maar en veel plezier met je huidige auto!

Professioneel en transparant proces

Afgelopen week mijn Volkswagen ID.3 opgehaald en ik ben zeer tevreden met deze praktische auto. De samenwerking met Eccassion was van begin tot eind soepel en professioneel. Ik begon mijn zoektocht met een paar merken in gedachten, maar dankzij hun deskundige advies kwamen we snel bij de juiste keuze uit. Verschillende opties werden besproken, en de aankoop was binnen een maand afgerond. Ook het advies over het installeren van een laadpaal was zeer waardevol. Al met al een prettig en transparant proces, en ik rijd nu met veel plezier in mijn nieuwe auto!

1 de diciembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Uitstekende ervaring, transparant biedproces en topservice!

Ik heb een goede ervaring gehad met Eccasion. Het biedproces was leuk om te doen en voelde heel transparant. Dankzij de duidelijke richtlijnen over het te bieden bedrag en de bijbehorende winkans wist ik precies hoe ik een goede deal kon maken.

Daarnaast werden al mijn vragen over elektrisch rijden uitstekend beantwoord, waardoor ik goed kon bepalen welke auto het beste bij ons paste. Na drie pogingen hadden we een winnend bod voor een goede prijs.

Twee weken later kregen we de auto, inclusief een succesvolle batterijtest en reparatie van een kleine schade. De auto zag er echt top uit. Tijdens het rijden merkten we nog een piepend geluid bij drempels. We konden hiermee direct naar een dealer, waar bleek dat een stabilisatorstang vervangen moest worden. De factuur mocht gewoon rechtstreeks naar Eccasion, super geregeld.

1 de diciembre de 2025

Respuesta de Eccasion

Bedankt voor je eerlijke review!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Erg fijne ervaring gehad met Ecassion!

Erg fijne ervaring gehad met Ecassion!
Vanaf het begin blij geweest met het persoonlijke contact. Duidelijk proces waarbij je zelf de lead hebt in of je wel of niet op een auto wilt bieden. Levering duurde uiteindelijk wat langer vanwege een onderdeel wat vervangen moest worden en een beurt. Maar daardoor kunnen we voorlopig vooruit met de auto.

15 de noviembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bij de start van het aankoopproces…

Bij de start van het aankoopproces hadden wij bedenkingen of dit tot een goed resultaat zou leiden (alles gebeurt op afstand). Maar de begeleiding is super verlopen en heeft geleid tot de aankoop van een auto, die naar volle tevredenheid wordt gebruikt.

22 de octubre de 2025

Respuesta de Eccasion

Dag Freek, bedankt voor het delen van jullie ervaring! Veel plezier verder met jullie Eccasion. Groeten, Richard

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.