Missers
Ik kocht hier twee keer eerder online schoenen en tot volle tevredenheid, maar de laatste keer ging er van alles mis. Dat lag niet aan de schoenen, hoewel ze te klein waren. Ik had een afhaalpunt van GLS geselecteerd, maar toen ik het pakje daar ging ophalen, bleek dit al lang geen afhaalpunt meer te zijn. De meneer van de winkel dacht dus, dat het pakje voor hem was, omdat behalve mijn naam ook de naam van zijn winkel er op stond. Hij had het dus ook al open gemaakt. Gelukkig begreep hij uiteindelijk dat het voor mij was bestemd en heeft hij het aan mij meegegeven zonder bewijs of een code te kunnen scannen. Ik wilde Meijerink hierover bellen om ze hierop attent te maken. Toen ik drie kwartier ( ! ) in de wacht had gestaan met de mededeling dat ik de eerste beller was, heb ik de moed maar opgegeven. De klantenservice zou tot 17.00 uur open zijn, maar blijkbaar dacht men op vrijdagmiddag 15.30 uur dat het weekend al begonnen was. Helaas Meijerink, maar dit maakt dat ik voortaan niet meer bij jullie zal bestellen.
16 de agosto de 2024
Opinión espontánea