Al meerdere malen besteld en altijd top. De laatste ster komt als de citronella kaarsen er zijn
Deze voor mij onbekende Ecofuego voor mijn verjaardag gekregen. Afgelopen maand gebruikt en blij met hoe makkelijk het aansteken en doven gaat, de warmte van de vlammen en het mooie schouwspel. Dank... Ver más
La empresa ha respondido
Ik kreeg hem voor de tweede keer slecht aan. Maar ik vroeg aan de verkoper hoe dat kwam en kreeg n link van YouTube doorgestuurd en de zaterdagavond is top geëindigd met n gezellig warm vuur 😁👍👍👍... Ver más
La empresa ha respondido
Waar zal ik beginnen.. wij wonen in een appartement in Utrecht en hebben een gemeenschappelijke tuin met de buren. We mogen officieel geen hout meer stoken dus onze vuurkorf hebben we... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
EcoFuego - de nieuwe generatie vuurkorf zonder hout. Onze milieuvriendelijke vuurkorven branden op een speciale wasformule, waardoor ze 90% minder CO₂ uitstoten dan traditionele houtvuren. Ze zijn compact, gemakkelijk mee te nemen en direct klaar voor gebruik – ideaal voor tuin, balkon, camping of strand.
Holanda
- ecofuego.nl
Invita a los clientes a opinar
Goede levering en comunicatie.
Goede levering en comunicatie.
Mooi en makkelijk product wat gelijk gezelligheid schept!

Eco fuego
Erg mooi product! Makkelijk in gebruik.
Je hebt zo een heerlijk vuurtje !
Deksel erop en de volgende dag gewoon weer aansteken!

Respuesta de EcoFuego Nederland
Snelle levering en goed product
Snelle levering en goed product. Binnen een mum van tijd een gezellig vuur en ook makkelijk te doven. Ziet er ook nog eens leuk uit.

Een echte aanrader
Super makkelijk om aan te steken. Brand mooi en geen stank of rook. Geeft ook best veel warmte af. Wij hebben de houtlook versie die heel stijlvol staat in de tuin. Wordt geleverd met handige regenhoes. Kortom een echte aanrader.
Waanzinnige haard
Waanzinnige haard! Snelle bezorging en echt een luxe om zo een gecontroleerd kampvuurtje te hebben. Brand echt heel lang, de eerste kaars is nog steeds niet op. Na het aansteken moet het even op gang komen, en hoe fijn is het dan om het ook weer met de deksel meteen te kunnen doven. Dat vind ik toch wel echt een voordeel vergeleken met andere vuurtjes!
Heb hem ook meegenomen naar de verjaardag van familie. Dat kan ook met andere haardjes niet zo makkelijk, omdat je bij deze haard niet te maken hebt met as.

Respuesta de EcoFuego Nederland
Ik kreeg hem voor de tweede keer slecht…