Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 4 estrellas sobre 5

De cursussen die iedereen krijgt aangeboden gaan niet alleen om bepaalde cijfers te halen! Ze kijken ook vooral naar de persoon zelf, hoe ze jou kunnen helpen in het algemeen jou doel te bereiken. De... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Met ervaring en het kijken van Youtube-videos dacht ik al veel kennis in huis te hebben om succesvol te zijn met online verkopen. Alleen juiste keuzes worden op details genomen en de coaches van dit t... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Ik begon net aan een nieuwe baan als junior business controller toen ik startte met Ecomdomination. Ik ben nu 3 maanden bezig met het programma! Voordelen van dit programma zijn: - Opge... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Op 18 ocktober 2024 een curces aangeschaft bij Daniel Schotman Met 100% slagingspercentage garantie Helaas is er van die 100% niet eens 1% nagekomen Ik woonde op dat moment in Indone... Ver más

Información sobre la empresa

1. Servicio de marketing por Internet

Escrito por la empresa

Deze onderneming is permanent gesloten en niet meer actief.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

3,3

Todas las opiniones

2 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zeer goede klik met Daniël van…

Zeer goede klik met Daniël van E-commerce Domination !
Ik heb naast dit experiment nog een druk bedrijf en Daniël lukt het iedere keer weer mij op de juiste manier te motiveren om wekelijks de benodigde stappen te zetten, denkt mee , schudt me wakker waar nodig.
Wat ik vooral ervaar is dat ik het gevoel krijg dat ik een actieve collega aan boord heb wat weer motiveert om zelf niet achter te blijven.
Serieus de beste coach/collega die ik me in deze drukke tijden wensen kan.
We’re going places :)

19 de septiembre de 2023

Ecom domination

Eerst was ik een beetje sceptisch over e-commerce. Ik had een telefoongesprek met een andere partij, maar dat voelde niet prettig. Na 2 weken had ik een gesprek met Daniel. Daniel gaf me een vertrouwd gevoel. Niet alleen Daniel, maar ook Chiel hebben veel ervaring met e-commerce en zijn beide super enthousiast in wat ze doen. Ook zijn beide heren bijna 24/7 te bereiken voor noodgevallen. Ik heb geen spijt gehad van de keuze om met deze heren in zee te gaan.

5 de junio de 2023

Beste bol.com cursus

Ik heb de cursus gewonnen waar ik heel dankbaar voor ben. ik was al verkoper op bol.com alleen ging het destijds wat minder. Ik wist al veel van het verkopen op bol.com af en de inhoud van de crusus is zeker goed. het is een goede cursus met meer dan alleen het leren verkopen op bol.com. Je leert namelijk ook over ander andere mindset en je lifestyle waar ik heel veel uit heb kunnen halen. verder is Daniel echt een top goser die echt het beste met je voor heeft in vergelijking met andere "cursus verkopers". Ook de masterminds zijn een aanrader

25 de mayo de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bij Ecom Domination weet je zeker dat…

Bij Ecom Domination weet je zeker dat je goed zit. Daniel is oprecht, eerlijk en een topper die je overal bij wilt helpen. Heb je vragen hij staat altijd voor je klaar en helpt je overal bij. De modules en cursus is duidelijk, leerzaam en enorm waardevol om jou business op te zetten en een boost te geven!

Zeker een aanrader!

Sinds October ben ik lid van Ecom Domination, en ik moet zeggen dat ik onder de indruk ben. Daniel is een geweldige bron van enthousiasme en heeft een uitgebreide kennis van zaken. Zijn positieve energie werkt aanstekelijk! Bovendien zijn de andere coaches ook zeer behulpzaam en reageren ze snel en adequaat op mijn vragen. Ongeveer twee maanden geleden ben ik begonnen met de 1-op-1 business coaching met Daniel, met als doel om mijn groei naar een hoger niveau te tillen. De resultaten spreken voor zichzelf en ik ben er erg tevreden over!

Top bedrijf

Daniel is een persoon die je op zakelijk gebied helpt, maar ook op persoonlijk gebied helpt, waardoor de samenwerking vlekkeloos verloopt en niet tegen problemen aan gaat lopen.

Hele actieve communitie

Hele actieve communitie, ook de ondersteuning en strategiën die Daniël uitlegd zijn heel goed en duidelijk. Daarnaast ook ideaal dat er regelmatig events worden georganiseerd. Perfect voor als je wilt groeien met je buissines

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ben zeer tevreden over Ecom Domination!

Ben zeer tevreden over Ecom Domination!
De coaching en hulp van Ecom Domination hebben me geholpen met het opschalen van mijn bol business.
Er is gerichte hulp en aandacht voor de student.
Kort gezegd, AANRADER!

14 de abril de 2023

Aanrader!

Goed bedrijf, eigenaar is oprecht en behulpzaam. Helpt je met je doelen met bewezen strategieën. Aanrader!

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

8 consejos para escribir buenas reseñas.