4,4

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Goed advies

Ik heb een aantal losse adviesgesprekken afgenomen bij ecommotive, Luc heeft veel verstand van zaken. Hij is flexibel en reageert erg snel. Ik vind het vooral fijn dat je nergens aan vast zit en gewoon 1 losse call kunt afnemen. Echt een aanrader!

21 de abril de 2026

Aanrader!!

Eerlijk gezegd: zijn gedetailleerde productresearch is echt van een ander niveau. De combinatie van data-analyse en het aanreiken van de juiste leveranciers geeft je een compleet pakket voor precies wat je zoekt. Ik ben zo tevreden over zijn diensten dat ik al voor de tweede keer ben teruggekomen en zeker niet de laatste keer. Zeker aanrader!!

5 de febrero de 2026

Erg tevreden!

Luc heeft een mooi product voor ons gevonden, zeer gedetailleerd document ontvangen met data en informatie. Zelf was ik nooit op dit product gekomen, het ziet er veelbelovend uit!

13 de abril de 2026

Effectief advies

Ik merk dat hij er veel verstand van heeft, wat altijd belangrijk is bij dergelijke diensten. Ook is hij klantvriendelijk en is bereid het een en ander uit te leggen. Al in al is zijn advies tot dusver effectief gebleken.

23 de marzo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Het werken met Luc is erg fijn.

Het werken met Luc is erg fijn.
Luc weet waar hij over praat, gaat snel te werk en is flexibel.
Binnen een korte periode hebben wij efficiëntere ads weten op te zetten en goede listings. De combinatie hiervan heeft ons geholpen de kosten te drukken en de omzet te verhogen.
Ik raad het zeker aan om met luc in zee te gaan!

13 de abril de 2026

Top ervaring productonderzoek

Het was een genoegen om met Luc samen te werken. Hij reageerde snel en besteedde veel aandacht aan details tijdens het productonderzoek. Ik kijk uit naar een goede samenwerking in de toekomst.

25 de marzo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ecommotive heeft mijn listing aangepakt en…

Ecommotive heeft mijn listing aangepakt en dat merkte ik vrij snel in de resultaten. Mijn titel is compleet gebaseerd op zoekwoorden waarvan ik niet eens wist dat ze er waren en de productomschrijving ziet er veel beter uit. In combinatie met het sponsored products advies kreeg al snel veel meer kliks en verkopen!

11 de enero de 2026
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.