Oprecht een goede cursus! Ben goed geholpen in alle stappen. Voldeed aan al mijn verwachtingen. Grote dank aan Mahir die hier een grote bijdrage in heeft gehad.
Gezellige community waarin veel tips worden gegeven over e-commerce. Alle groepsleden staan dag en nacht klaar om elkaar bij te staan bij vragen. Af en toe krijg ik algemene antwoorden op mijn... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
ECom Veteranen (beheerd door Yasar > YasarEcom. Bij ons is het doel dat we je wordt begeleid door E-Commerce veteranen om uiteindelijk zelf een expert & veteraan te worden in het vakgebied.
Enschedesestraat 168P, 7552CL, Hengelo, Holanda
- info@ecomveteranen.nl
- ecomveteranen.nl
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Nu een aantal maanden bezig met het…
Nu een aantal maanden bezig met het traject bij Ender, en bevalt zeer goed. Ook sinds een paar maanden winstgevend eerste maand 2500 omzet met een winst van ongeveer 40%. Traject is zeker aan te raden voor mensen die naast hun gewone baan een extra inkomen willen creëren. Dikke so naar Yasar en Ender voor het mogelijk maken van dit soort trajecten!❤️
In het traject nu sinds 1 maand gestart…
In het traject nu sinds 1 maand gestart bij Ender en kan niks anders zeggen dan top! Zelf aan komen kloppen met een complexe situatie waarnaar Ender mij naar het juiste traject begeleid heeft. Nu 1 maand later maar 1 conclusie: Beste keuze tot nu toe. 2K omzet in 30 dagen tijd met een gezonde winstpercentage en alleen maar verder aan het opbouwen. Verder altijd bereikbaar voor vragen en/of onduidelijkheden, transparant en gunt je ook het beste. Ender heeft ze hart op de juiste plaats. Jouw enige taak = Hard work! Hoe is aan jou hoe graag je het wilt! Dankjewel Ender!
Oprecht een goede cursus
Fijne coaching
Fijne coaching. Mahir helpt je goed en kijkt wat het beste zou zijn voor je. Wanneer het nodig is kan je ook een 1op1 call inplannen.
Top cursus
Top cursus, niet als die andere gururs en dit zeg ik oprecht, mijn coach was Mahir, ik kon bij al mijn vragen en vastlopende problemen kwijt bij hem. Alle coaches zijn heel vriendelijk en ik heb zeker mijn geld die ik heb geïnvesteerd terug!
Top cursus
Top cursus, goede coaches en altijd 24/7 hulp, je geld die je investeert verdien je 100% terug.
Snelle resultaten & goede coaching
Heel tevreden over de coaching met Ender als coach. De resultaten zijn sneller gekomen dan ik had verwacht. De voorbije maand behaalde ik een omzet van €6.451 en over de laatste twee maanden samen ongeveer €11.000.
Wat ik vooral apprecieer, is dat Ender altijd klaarstaat om te helpen. Ook als je veel vragen hebt, neemt hij de tijd om te antwoorden en met je mee te denken. Daarnaast heeft hij veel begrip als het even wat minder gaat. Het leven verloopt niet altijd vlekkeloos, en online ondernemen ook niet. Dan is het fijn om iemand te hebben die begrip toont, meedenkt en je blijft ondersteunen.
Ook verloopt het contact heel vlot en natuurlijk. Je kunt altijd vragen stellen of dingen bespreken zonder dat het afstandelijk of ongemakkelijk aanvoelt. Dat maakt de coaching gewoon heel aangenaam.
Zeker een aanrader voor iedereen die serieus aan de slag wil met e-commerce !!
Een slimme jongen met veel geheugen dat…
Een slimme jongen met veel geheugen dat anderen niet hebben. waarheid, behulpzaamheid, en dikke respect verdiend hij het.
Met vriendelijke groet
Ozlerproducts
Eerlijke en transparante coaching
Eerlijke en transparante coaching. Ondanks tegenslagen waren de coaches altijd bereikbaar en erg behulpzaam. Mocht je twijfelen om de stap te maken, zou ik zeggen; DOEN
Zonder twijfel één van de beste…
Zonder twijfel één van de beste coachings die ik tot nu toe heb gevolgd. Vanaf het begin tot het eind ben ik uitstekend begeleid door een team van betrokken en behulpzame coaches. Ze geven je de juiste kennis en ondersteuning, zonder loze beloftes of onrealistische verwachtingen. Alles is duidelijk, eerlijk en gebaseerd op echte ervaring. De coaches weten waar ze het over hebben en helpen je écht verder. Ik zou deze coaching dan ook absoluut aanraden!
Geen spijt gehad!
Toen ik begon met verkopen via bol.com, had ik het gevoel dat ik alles zelf moest uitzoeken. Veel proberen, veel twijfelen. Maar sinds ik ben aangesloten bij Ecom Veteranen en in contact kwam met Yasar, Ender en Mahir, is er echt een wereld voor me opengegaan.
Wat me direct opviel, is hoe betrokken ze zijn. In de 1-op-1 supportgroep reageren ze super snel, en in de communitygroep is het nóg sneller. Je merkt aan alles dat ze er écht zijn om je verder te helpen – geen standaard coachpraatjes, maar concrete hulp.
En wat het echt bijzonder maakt: ze doen zoveel meer dan wat er wordt beloofd. Ze denken actief mee over producten, strategieën en groei, alsof het hun eigen business is. Daardoor heb ik niet alleen veel geleerd, maar ook waardevolle mensen ontmoet en mijn netwerk flink uitgebreid.
Wat ik ook nooit had verwacht: dankzij hen kreeg ik toegang tot een professionele copywriter voor mijn producttitels en beschrijvingen. Iets wat normaal gesproken alleen grotere bedrijven kunnen regelen. Dat voelde als een enorme boost voor mijn merk.
Als je serieus bent over verkopen via bol.com, dan zijn Yasar, Ender en Mahir precies de mensen die je wilt hebben in je hoek. Hun inzet, eerlijkheid en drive maken een gigantisch verschil.
Dank jullie wel voor alles. Jullie support heeft écht impact gehad op mijn ondernemersreis.
Fijne begeleiding
Fijne begeleiding, altijd realistisch vanaf het begin geweest en geen mooie praatjes. Coaches gaan ook altijd net wat langer voor je door dan eigenlijk afgesproken was. Zeker aan te raden
Aandacht!
In het begin ging alles goed, alles werd snel opgepakt! Mijn geselecteerde product verkoopt heel slecht hier werd een belofte gedaan dat je ongeveer €4/5k zou verdienen. Dat is ver te zoeken! Met enige moeite is er service aangeboden om 2 weken mij SP op te pakken en eerst was het een maand wat plotseling is gewijzigd. En dat er mogelijkheid is om SP uit te besteden bij hun. Zonder enige resultaat te hebben behaald! Goed begin maar helaas een slecht einde.
Ik wil yasar bedanken voor alles
Ik wil yasar bedanken voor alles, zit nu al langer als een jaar in zijn groep. En heb een nieuwe verdien model geleerd dankzij hem en zijn team. Kan een lang verhaal schrijven maar de reviews van anderen zeggen al genoeg lijkt mij. Dankjewel nogmaals.
Mijn succesvolle reis
Ik wil even kwijt hoe top Ecom Veteranen is! De coaches hebben me super geholpen met alles over verkopen op bol.com. Van spullen kopen tot importeren en mijn eerste verkoop. Echt top begeleiding, ben blij dat ik met ze in zee ben gegaan! 👍
Waardevolle cursus!
ik ben heel tevreden met de cursus en coaching die ik heb gehad. Ik heb echt veel geleerd en voel me zelfverzekerder. Bedankt voor jullie waardevolle begeleiding en cursus!
geen twijfel de beste!!
Yasar Mahir en Ender zijn echt top gozers!! Meest waardevolle cursus van nu....
Top ervaring, zeker en vast een aanrader !
Ik wil graag mijn waardering uitspreken voor de coaches van Ecom Veteranen, waaronder Yasar, Ender en Mahir. Ze hebben me echt geholpen op verschillende manieren en ik ben ze zeer dankbaar.
Wat opvalt, is hoe snel ze reageren in de 1-op-1 ondersteuningsgroep. Als ik vragen had, hoefde ik nooit lang te wachten op een antwoord. En in de community groep was het nog sneller en vond ik veel handige informatie.
Maar wat deze coaches echt bijzonder maakt, is dat ze verder gaan dan de beloofde ondersteuning. Ze geven ook advies over nieuwe producten en hoe we onze online business kunnen verbeteren, ect ect. Dankzij hen heb ik veel nieuwe mensen leren kennen, wat mijn zakelijke netwerk flink heeft uitgebreid.
Een ander geweldig aspect is dat ze ons hebben geholpen om toegang te krijgen tot een getalenteerde schrijver voor onze producttitels en -beschrijvingen. Normaal gesproken is dit voorbehouden aan grotere bedrijven, maar dankzij Yasar, Ender en Mahir hebben wij nu ook toegang tot deze service.
Tot slot wil ik benadrukken dat het recente evenement dat ze hebben georganiseerd, een fantastische ervaring was. Ik heb er veel van geleerd en kijk uit naar meer van dergelijke evenementen!
Al met al kan ik met zekerheid zeggen dat Yasar, Ender en Mahir van onschatbare waarde zijn voor iedereen die met bol.com verkoopt. Hun toewijding, hulp en advies hebben mijn zakelijke reis aanzienlijk verbeterd.
Dank je wel, Yasar, Ender en Mahir, voor jullie geweldige bijdrage aan mijn succes !
Familie
De communicatie waarin je komt is het alleen al waard. Elkaar helpen het beste uit jezelf te halen niet alleen op het gebied van E-commerce maar ook persoonlijke ontwikkeling.
Ik ben zo gelukkig dat ik in deze groep…
Ik ben zo gelukkig dat ik in deze groep zit en ze ken. Ze zijn er voor mij wanneer ik hulp nodig heb.