Partnering with ecomzing automation has…
Partnering with ecomzing automation has been fantastic! Their services are best, and i couldn't be more satisfied. Highly recommend giving them a try!
ecom-automization
8050 Sorensen Ave,, 90670, Santa Fe Springs, Estados Unidos
We spent some good money on there, and eventually got some great results, so yeah they're a solid company.
If you don’t want to lose your money, I urge you to stay away from this company at all cost! Protect your money. You will thank me if you didn’t join.
I spent $1000 plus money on ads. We did not get one sale. I asked for a refund and they said they would give me one but they couldn’t give me one until a month later because of their accounting department. When I was doing business with them they were quick to answer my calls now that I want to refund I cannot get a hold of them. I have everything in writing They even sent me emails saying they will give me a refund. A terrible way to do business and I will not stop until I get them put out of business.