Valorada con 4 estrellas sobre 5

Snelle levering. Ecologische producten, voelt goed! Er was wel 1 capsule lek waardoor de andere 2 in de verpakking ook dreigden op te lossen (wat gelukkig nog niet zo was).

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ecologisch én eenvoudig... Wij zijn al langer gebruiker dan van vandaag. Het zijn eveneens de dames (en heren) van de poetsdiensten die enthousiast zijn. Handig én eenvoudig in gebruik mede door de k... Ver más

Información sobre la empresa

1. Proveedor de productos de limpieza

Escrito por la empresa

Krachtig, Ecologisch en Eenvoudig Schoonmaken! Dankzij onze Wateroplosbare Capsules (her)vul je jouw fles. Biologisch Afbreekbaar, Echt Zero Waste en geschikt voor Vegans. Professionele Schoonmaakproducten voor Thuis. Small Pods. Big Difference!

4,8

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

4,8

Snelle correcte levering
Heel goede producten

16 de febrero de 2026

Respuesta de Ecopods

Veel dank voor de positieve review.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Ecologische producten

Snelle levering. Ecologische producten, voelt goed!

28 de enero de 2026

Respuesta de Ecopods

Wat vervelend om te lezen dat er een capsule lek was, dat is niet de bedoeling natuurlijk. We zullen in een privé bericht contact opnemen om dit te bespreken en op te lossen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Poetshulp content, wij content!

Onze poetshulp blijft maar herhalen hoe goed ze dit product vindt. En dat het zo lang meegaat!

2 de febrero de 2026

Respuesta de Ecopods

Wat een mooi compliment, dankjewel Eveline. Dit vinden we echt geweldig om te lezen omdat dit aangeeft hoe goed het product is, waar wij het natuurlijk helemaal mee eens zijn;-)

Super - geur vloerpods heeeerlijk

Super! Ik gebruik niks anders dan de vloerpods want die geur is echt verslavend. M’n spray voor sanitair was kapot gegaan (na enkele jaren) ze hebben gratis een nieuw stuk bij de bestelling gedaan, fantastische service!

16 de enero de 2026

Respuesta de Ecopods

Dankjewel voor de positieve review. Klanten die al zo lang met Ecopods werken helpen we graag.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik heb een allergie voor bepaald…

Ik heb een allergie voor bepaald product in schoonmaakmiddelen. Ecopods klantenservice is de enige van al de merken die ik contacteerde die antwoorden en effectief moeite deden om erachter te komen of dit in hun producten zit. Top service vind ik dit.

2 de enero de 2026

Respuesta de Ecopods

Beste Kim, dank voor de mooie review en heel graag gedaan.

Ecopods

Eerlijke prijzen, super producten snel geleverd.

8 de enero de 2026

Respuesta de Ecopods

Dank voor de positieve review.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vlot kunnen bestellen en vlotte…

Vlot kunnen bestellen en vlotte levering. Voorlopig de vloerreiniger en de badkamerreiniger reeds gebruikt met positieve resultaten

4 de noviembre de 2025

Respuesta de Ecopods

Dank Tim voor de review. Dit helpt andere consumenten en bedrijven in hun zoektocht naar ecologische schoonmaakproducten.

Nog steeds tevreden

Snelle verzending, en nog steeds tevreden over de producten! Vooral fijn dat je een grote hoeveelheid kan aankopen met een minimum aan verpakking.

28 de octubre de 2025

Veel dank Els

vlotte levering

Gebruiksvriendelijke website.
Snelle levering en op de hoogte gebracht over de leveringsdatum.

20 de agosto de 2025

Respuesta de Ecopods

Dankjewel voor de positieve review Sofie

geweldig product!

Een mail gestuurd maar krijg geen antwoord ... blijkbaar in de spam toegekomen... Heb ondertussen wel antwoord gekregen. Product zelf is een geweldige product dus bestellen zal ik zeker nog doen :-).

3 de febrero de 2025

Respuesta de Ecopods

Beste klant, dank voor de fijne reactie.

goed product

goed product, correct geleverd, snelle reactie toen er een probleem was met de levering. meteen rechtgezet door een snelle nieuwe levering. Top!

18 de noviembre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

1 van de 2 producten is verkeerd

1 van de 2 producten is verkeerd. Product voor de vloer ipv voor de badkamer😕

30 de septiembre de 2024

Respuesta de Ecopods

Excuses dat dit is fout gegaan. Helaas gebeurt dat weleens in het fulfilment center. Als u een melding hiervan heeft gemaakt bij ons dan hebben we zeker alsnog het goede product nagestuurd.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Beste vloerreiniger die ik ken

Beste vloerreiniger die ik ken. Maakt zichtbaar beter schoon dan veel grote merken. En ook nog bio afbreekbaar. Snelle levering. Ben er blij mee!

5 de agosto de 2024

Respuesta de Ecopods

En wij zijn ontzetten blij met de positieve review, veel dank!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Volop vertrouwen in dit bedrijf

Wij zijn heel blij dat we gratis nieuwe spraydoppen konden toevoegen aan onze bestelling. Er was 1 beschadigd door te laten vallen en een andere heeft het na twee jaar intensief gebruik begeven (sprayt niet meer zonder visuele beschadiging). De metalen flessen waren echter nog helemaal prima. Ik vind het echt een super beleid van Ecopods dat klanten hun spraydoppen gratis kunnen vervangen.
We gebruikte al langer de ontvetter, sanitair en allesreiniger spray. Nu voor het eerst de vloerzeep besteld. Vandaag uitgetest en ook die is helemaal prima.
Alles was netjes ingepakt en werd heel snel geleverd met goede track and trace.
Volop vertrouwen in de bedrijf.

10 de julio de 2024

8 consejos para escribir buenas reseñas.