Produkterna jag köpte var bra, men på en produkt var bäst före datum redan om ca 14 dagar bäst före 07/25 detta ogillade jag men jag skrev epost till Eco firman och de lovade skicka nya burkar med fär... Ver más
Legitimt. Lagret ligger i södra europa, så, det kan ta några dagar längre än svenska lager att få hem beställningen, men företaget är seriöst, kundservice på svenska, och fick hjälp med ett teknisk... Ver más
Lätt att beställa, stort urval. Mycket bra förpackat och snabb leverans som var lätt följa
Hittade lätt de produkter jag ville ha till ett bra pris. Fick mitt paket efter utlovad leveranstid. Perfekt!
Snabb leverans och hög kvalitet på varan
Lätt att beställa
Superbra
Superbra. Nöjd
9 dagars leverans men det stod ju så inga problem
Allting väldigt bra
Allting väldigt bra. Snabb frakt och bra pris.
Sämre företag kan du inte hitta !!
Måste faaan vara världens sämsta företag att ha att göra med, lovar guld och gröna skogar men helt jäkla omöjliga att få kontakt med angående deras bytesgaranti när allt har blivit fel.
Undvik detta jäkla ställe !!!
Varorna kom fram och var väl packade.
Varorna kom fram och var väl packade.
Rekommenderar butiken.
The package had been crushed and was…
The package had been crushed and was empty.
Good products and prices
Good products and prices. Fast shipping. I am satisfied :)
Hittade lätt de produkter jag ville ha…
Jag är väldigt besviken
Jag är väldigt besviken. Jag beställde omega-3-olja för min katt och väntade i över en vecka utan att få någon information. Först efter att jag själv kontaktade kundtjänst fick jag veta att produkten var slut i lager och att beställningen aldrig skulle skickas. Det känns tråkigt att jag inte fick veta det tidigare, eftersom jag verkligen behövde produkten snabbt och nu har förlorat värdefull tid. Jag uppskattar att jag får pengarna tillbaka, men kommunikationen borde vara mycket bättre.
Brett utbud
Brett utbud, handlat både vitaminer och melatonin 5/5
Good products
Good products, good prices and quite fast delivery!
Jag är supernöjd med ecosupplements.se
Jag är supernöjd med ecosupplements.se! Snabb leverans, tydlig information och ett brett sortiment av kosttillskott av hög kvalitet. Det märks att de satsar på bra produkter och hållbarhet, vilket känns extra viktigt för mig. Kundservicen var dessutom trevlig och hjälpsam. Kommer definitivt att handla här igen!
Melatonin
Ganska snabb leverans.
Synd bara att ni inte har melatonin 10 mg.
Väldigt långsam leverans
Väldigt långsam leverans. Beställde från tyskland samma dag och det har redan levererats medan försändelsen från ecosupplements inte ens är på väg än.
Leveransen kom otroligt snabbt o det…
Leveransen kom otroligt snabbt o det var supersmidigt att beställa.
Más información sobre otros tipos de reseñas.