Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Fantastisk service - besøgte dem i Roskilde

Vi havde kig på disse kufferter og jeg kontaktede dem via deres telefon fordi jeg gerne lige ville se kufferterne før jeg købte.
Morten var super flink og vi fik aftalt et tidspunkt, hvor jeg alligevel var omkring Roskilde.

Jeg fik kufferterne med hjem og jeg synes specielt at den lave vægt er fantastisk - og så selvfølgelig et plus, at den er lavet af havplast 👏

17 de marzo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg elsker min kuffert og den har været…

Jeg elsker min kuffert og den har været med på 6 flyrejser indtil videre og den er stadig fantastisk! Indretningen i kufferten er perfekt til mig. Jeg har brug for lynlås i begge sider og ikke bare stropper.
Bestilling, betaling og levering gik glat.

8 de septiembre de 2025

dejlig og flot kuffert

dejlig og flot kuffert(hvis man kan sige en kuffert er flot) rummelig, let genkendelig på kuffertbåndet ,købte mellem str, kontaktede firma pr tlf,(tidligt på dagen, smil) da hjemmesiden for køb/betaling ikke rigtig fungerede for mig, en fantastisk hjælpsomhed og service dette firma yder, både kufferter og firma kan varmt anbefales, derfor 5 stjerner

13 de enero de 2026
Valorada con 2 estrellas sobre 5

AI-slop på hjemmesiden

Dybt ironisk at et firma der reklamerer for genbrugsplast bruger generativ AI til sine produktbilleder. Whatever grøn-goodwill deres materialer giver dem bliver instantly undermineret af den skade som AI forvolder miljøet... Bare tag billeder af kufferterne selv??

20 de enero de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Tvivlsomt

Tvivlsomt
Reagerer ikke på de sociale medier og har d.d kun 4 følgere på Instagram.
Ideen er god og jeg ville grundet materialet og genanvendelse af plastik fra havet foretrække at købe af dem.

27 de noviembre de 2025

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.