Consulta las opiniones de los clientes
Utrolig glad for at jeg valgte å utføre nipt hos Edda labs. Helt fantastisk oppfølging av Kristian Wright! Håper virkelig at det skal bli lov å utføre denne testen i Norge snarest. Det å finne n... Ver más
For en trygghet å ha i svangerskapet 🙌 Eddalabs er dyktige og profesjonelle på alle plan og yter en fantastisk service. Vi er svært fornøyde med den hjelpen vi har fått, og analysesvaret kom kun ette... Ver más
Svært fornøyd med tilbudet til Edda labs. Flott informasjon og personlig veiledning hele veien. Vi satte spesielt pris på objektiv informasjon om NIPT. God informasjon og oppfølging gjorde at vi hele... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
NIPT fosterdiagnostikk for gravide
Información de contacto
Rörstandsgatan 40, SE5591598767, STOCKHOLM, Suecia
- admin@eddalabs.com
- eddalabs.com
La gente también ha visto
We had a great experience with Edda
We had a great experience with Edda Labs. Our first NIPT result came back inconclusive, which was stressful, and we were quite anxious about the second test. Throughout the process, Stefani was incredibly supportive, she responded quickly every time we reached out and helped us get our results without unnecessary delays. Her kindness and professionalism made a big difference for us. Truly appreciate her help!
Fantastisk og omsorgsfull oppfølging av ansatte
De ansatte er utrolig behjelpelige, tilgjengelige og informative. Svært god oppfølging underveis.har brukt Edda Labs nå 3 ganger. Anbefales på det varmeste.
God kommunikasjon med ansatte som er…
God kommunikasjon med ansatte som er lett tilgjengelige. Hele prosessen gikk veldig smooth og raskt.
God oppfølging
God oppfølging, raskt svar. Testen ble sendt med DHL onsdag, hadde svar tirsdag. 10/10.
Superenkelt och snabbt!
Veldig god oppfølging og rask svartid
Veldig god oppfølging og rask svartid. Anbefales!
Anbefales!
Her svarer de raskt, ivaretar kundene, og er generelt veldig profesjonelle. Anbefales!
Super fornøyd!
Fikk veldig god oppfølging av både Kristian og de andre som jobber her! Hadde en tlf samtale før jeg bestemte meg hvor jeg fikk veldig god informasjon. Har følt meg trygg og ivaretatt hele veien. Veldig deilig med raskt svar også!
Fantastisk oppfølging og raskt svar!
Veldig fornøyd med oppfølging i forkant, underveis og etter at resultatet var klart. De var tilgjengelig tidlig som sent for alle spørsmål, særlig oppfølgingen i forkant av lege Kristian gjorde at jeg følte meg ivaretatt! Heldigvis var alt fint, og at vi i tillegg fikk vite kjønn var en bonus. Anbefales!
God kommunikasjon
God kommunikasjon, raske svar og alltid klar for å hjelpe med hva enn du måtte trenge i forhold til NIPT
Dessverre veldig dyrt, men verdt det for noen.
Profesjonelt og bra
Bra og tydelig informasjon og oppfølging. De har i tillegg veldig godt rykte blant fagfolk. Dette er andre gangen vi benyttet Eddalabs og vi har vært fornøyd begge ganger.
Profesjonell
Profesjonell, trygg, rask og god opplevelse fra start til resultat. Jeg anbefaler virkelig Eddalabs :)
Veldig enkelt og god service
Veldig enkelt og god service
Vi er veldig fornøyd med Edda labs og har brukt de ved begge svangerskap. De er imøtekommende, svarer raskt og gir god informasjon.
Anbefales på det sterkeste!
Supertrevlig och proffsig kontakt.
Eddalabs kan anbefales!
Kan virkelig anbefale Eddalabs til alle. Vi fikk både test og svar raskt, og veldig god oppfølging i etterkant av gjennomført test. Utelukkende bra service og veldig flinke og hyggelige folk :)
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.