Valorada con 1 estrellas sobre 5

Zwaar teleurgesteld. Deze winkel was altijd zo behulpzaam en vriendelijk. Dat is nu wel gedaan ze helpen met moeite, zijn zo onvriendelijk en ik wou net mijn garderobe bijvullen. Na het passen heb ik... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Na een jas gekocht te hebben las ik de recensies pas.. (niet handig natuurlijk) toen werd ik toch wel een beetje bang. Uiteindelijk dinsdag besteld, woensdag een mailtje gekregen dat de verzending iet... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik bestelde vanuit België, kreeg trackingnummer en op 1 week ontvangen. Correcte levering. Had een extra vraag, vriendeljjke email met oplossing dag erna. Ik moest retour sturen en kreeg na een week... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Belachelijk bedrijf! 1. Lange verzendtijd 2. Bestelling gedaan, item ontvangen en bleek die beschadigd/bevlekt te zijn. Deze geretourneerd en nieuwe ontvangen. Deze was wederom ook beschadigd... Ver más

2,2

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Never nooit bestellen daar

Never nooit bestellen daar. Slechte service en zijn gewoon oplichters. In januari 2 dezelfde jurkjes besteld in 2 verschillende maten. Allebei met een waarde van 94,99 per stuk. Eentje geretourneerd binnen de 2 weken. Door de drukte hadden ze 2 weken nodig om deze te verwerken zeggen ze. Ondertussen al 16 dagen achter elkaar dat het telefoonnummer niet bereikbaar is of je krijgt hetzelfde bandje te horen. Verwerking was niet goed gegaan dus handmatig gecrediteerd. Je zou denken dat gewoon de 94,99 van de factuur wordt gehaald maar niets is minder waar. 55 euro dus waar is de andere 40 euro?? Nog steeds mee bezig maar nooit meer dat ik hier bestel

8 de febrero de 2024

Top ervaring!

Gisteren een bestelling gedaan ondanks een heel aantal slechte reviews en helemaal geen problemen gehad. Netjes voor 22:00 besteld en de volgende dag geleverd in de originele doos en al. Top!

19 de enero de 2024

Eddy-s.NL Zeer slechte service

Zeer slechte service. Door een fout in de webshop de verkeerde maat gekregen. Deze bestelling heb ik direct proberen te annuleren alleen is er nauwelijks contact te krijgen met Eddy’s. De telefoon word domweg gewoon afgebroken na een bandje te hebben gehoord en via de mail pas na enkele dagen een reactie. Om die reden heb ik de bestelling gewoon thuis gekregen en deze op eigen kosten weer terug moeten sturen. Na 2 weken te hebben gewacht op het geld nu nog niets binnen.

29 de diciembre de 2021

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.