Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dit is zonder twijfel de slechtste winkelervaring die ik ooit heb gehad. Ik bestelde een broek die te groot was en stuurde deze netjes terug, zoals de instructies voorschrijven. Zij beweren dat het b... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik heb voor me zoon een duur traningspak gekocht naar 1 x wassen op 30 graden en ophangen allemaal balletjes op de stof. Fotos van gemaakt en Contact opgenomen via de mail zeggen ze dat ik dat pak maa... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Een bestelling gedaan en na een week maar eens gevraagd wanneer ik mijn bestelling kon verwachten. Niks geen antwoord maar alleen een link naar DHL met een verzendlink. Deze blijft vervolgens dagen s... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik schrijf eigenlijk nooit recensies maar omdat ik me niet kan vinden in de slechte die hier geschreven worden nu wel. Maandag een airforce jas hier besteld. Door de drukte inderdaad niet de volgende... Ver más

1,6

2 estrellas
1 estrella

Valorada con 4 estrellas sobre 5

klantvriendelijke eddys !

Eddys is een heel klantvriendelijk bedrijf. Als er iets mis is schieten ze je gelijk te hulp en proberen ook alle problemen op te lossen! Zelf heb ik altijd goeie ervaringen met de winkel , ook online is t top geregeld. In kom hier zeker vaak me kleren halen en zou t ook blijven doen.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Meerdere malen bestellingen geplaatst…

Meerdere malen bestellingen geplaatst bij Eddy’s. Ben zeer tevreden je wordt goed op de hoogte gesteld wanneer je bestelling geleverd wordt.

Heb eenmaal bestelling gehad waarvan van een product ontbreekte je kan helaas niet telefonisch bellen maar mailen. Maar ondanks dat snelle en goede communicatie via de mail.

Tevreden klant

Online bestelling gedaan. Makkelijke betaling. Vlotte levering.
Producten zitten netjes verpakt. En zien er correct uit.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Beste winkel van t land 🔥

Pas gelede kleding gekocht alle maten waren perfect en de levering uitermate snel geleverd zoals ik ben gewend

Voor de werknemers van eddys jullie zijn een top team ga zo door dikke duim 👍💪🔥

Blousje

Ik had een blousje besteld en hij was net optijd en werdt continu op de hoogste gehouden met mailtjes hoen het ervoor stond.

Eddy’s review winkel/online

Helen goeien winkel ben er vaker geweest altijd wel iets wat je leuk vind mooier uitstraling ook van de winkel leuken kleurtjes ook nette winkel als de winkels weer open zijn is dat de eerste winkel waar ik naar toe ga, en online bestellen gaat goed! Heb al heel veel keren online besteld dat gaat dan via budbee 1x tje dacht ik dat mijn pakketje niet geleverd was maar stond die buiten terwijl ik nog had gezegd dat die op de deurbel moest drukken wel raar maar ..voor de rest hele goeien winkel/bezorging🥰🥇!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hai ik ben Saar en ik ben 10 jaar en…

Hai ik ben Saar en ik ben 10 jaar en baal
Ontzettend dat ik niet bij jullie kan shoppen. Want dat doe ik het liefst... maar gelukkig kan het online... daar ben ik ook heel blij mee. Want jullie bezorgen heel snel. Nu heeft mijn broer bij jullie besteld en die is ook heel blij met zijn hoodie die ik voor hem heb uitgekozen. Ik wilde de Reinders trui bestellen maar helaas was mijn maat niet meer, maar hopelijk kan ik snel weer bij jullie in het ECHT shoppen!🍀🤞🏼🍀🤞🏼

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.