Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Es ist absolut unverschämt was hier vor sich geht u. NULL Empfehlenswert! Doppelzahlungen werden absolut ignoriert u. behauptet diese NIE erhalten zu haben! Dann eine Münze die nachweislich von meinem... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

In 1960 leerde ik lezen met behulp van het leesplankje van Hoogeveen (Aap Noot Mies) en de bijbehorende serie leesboekjes. In 1980 had ik mijn eerste baan als onderwijzer. En leerde ik kinderen lez... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Van deze firma heb ik ondertussen twee collecties munten volledig toegezonden gekregen, nl. "België in de Tweede Wereldoorlog" en "History of World War II". Mooie munten, en er werd tevens telken... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de hobbies

Escrito por la empresa

Edel Collecties is marktleider in de Benelux op het gebied van Postzegels en (Herdenkings)Munten. Zij bieden Unieke en Hoogstaande Thema Verzamelingen, geliefd door inmiddels ruim 900.000 verzamelaars!

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik raad om hier niks te bestellen of te…

Ik raad om hier niks te bestellen of te kopen oplichters ik heb prongelijk besteld omdat ik dacht dat de munt 10€ maar bleek 30€ te zijn ik had direct e-mail gestuurd met vraag om te anulleren ik heb niet eens bevestiging gekregen van de bestelling paar dagen later zkrijg ik mail dat bestelling in verzend proces zit en ik moet t retourneren op eigen kosten dit is een gevaarlijk risico bedrijf niet kopen je bent gewaarschuwd

1 de abril de 2026

Goede service en snel

Goede service en snel. Prijs kwaliteit prima Alleen 1 min puntje bij de opberg doos van de bassie en Adriaan collectie. De munten vallen zo uit de opberg vakken.

5 de marzo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bassie en Adriaan munten set perfect cadeau

Bassie en Adriaan muntenreeks cadeau gedaan aan mijn vader, beide vroeger als klein kind veel gekeken en dit zag ik als een perfect cadeau voor hem. Recent de laatste munt ontvangen, alles in een mooi doosje en alle verhalen en teksten in een nette map. Al bij al een mooi stukje historie!

4 de marzo de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Repeatedly sends coins no one ordered and wants to be paid

After ordering the first coin as a present they sent me another one without me having subscribed to anything, and after I paid that one as well they sent a third. Almost three weeks after reaching out to the support to get their return address and having sent back the third coin, I got another email that wants me to pay for the third coin, which after checking the tracking ID of the package has long arrived at their address.

This whole interaction screams scam company and I regret ever buying anything from them

25 de septiembre de 2025

Gevaarlijk bedrijf

Zelfs na telefonisch Schriftelijk en via mail en app. Alles stop gezet en ze blijven collecties sturen waar je nooit naar gekeken heb. Kilo munt van 800€ met automatische afschrijving waar i niet eens van wist dat hij bestond.
Gevaarlijk bedrijf pas op

18 de septiembre de 2025

Kleine lettertjes

In de kleine lettertjes ga je, na een bestelling, een abbonement aan. Hier was ik helemaal niet van op de hoogte.

Als je wil opzeggen geven ze niet thuis. Via telefoon kunnen ze je niet helpen en via email krijg je geen reactie.

Ik ben inmiddels al weken/maanden verder en dit bedrijf blijft me collecties toe te sturen waarvan ze verwachten dat ik ze betaal.

Kortweg: ontzettend schimmig

24 de agosto de 2025

smooth and flawless

All in all, it was a great experience! I found a coin I was interested in, placed an order easily through a simple form, and received it within just a few days by post. Everything was smooth and flawless — I highly recommend their service!

5 de agosto de 2025

Harry Potter

Ik ben heel tevreden over Edel Collecties ze hebben het netjes verpakt de munt/munten van Harry Potter. Een hele mooie verzameling van Harry Potter. Super blij mee, bedankt.

11 de agosto de 2025
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Zeer netjes met n addertje.

Snelle levering, echter pas op: ze werken met ‘vervolgzendingen’….. vergeet je die af te vinken dan sturen ze dus nog een zending. Dat zou standaard ‘afgevinkt’ moeten zijn. Daarnaast nette documenten en fotos geleverd.

31 de julio de 2025

Bestel hier niet!

Eenmaling een munt besteld voor mijn verzameling. Daarna werden er continu ongevraagd munten/postzegels opgestuurd. Telefonisch contact is niet mogelijk, via de mail al meerdere keren aangegeven dat ik geen ongevraagde pakketten wil ontvangen van hun. Maar wordt van de ene collega naar de andere collega gestuurd en ondertussen blijven ze dingen opsturen en geld voor vragen.

Wil je gezeur voorkomen, bestel hier niet!!

9 de agosto de 2025

Misleiding

Als je een keer iets besteld sturen ze na de eerste levering ongevraagd nieuwe pakketten en daarna de factuur. Zo blijf je betalen, dit is puur misleiding!! Alles gaat weer retour. Zal hier nooit meer bestellen.

2 de agosto de 2025
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.