Hoi, Dhl vertelde dat ze geleverd hadden, mooi niet dus. Nu moet verhagen een onderzoek starten omdat hun klant zijn van DHL. Al maanden bezig met mailen etc. Nog niets in gang gezet. Dus wel be... Ver más
Edeslmid Verhagen gooit met goudprijzen, vervolgens ontvang je goedkoop prullaria waar je uiteindelijk fors voor betaald! Gekocht voor een kleine 100 € voor 4 sieraden, volgens juwelier niet meer wa... Ver más
Kijk uit want ze adverteren nog steeds via MSN website en a.u.b. trap er niet in! Gelukkig heb ik inmiddels na maanden via de creditcard maatschappij mijn geld voorlopig terug gekregen. De tekst van d... Ver más
Edelsmid Verhagen is pure oplichting. Heb 5 artikelen gekocht, 2 sets oorbellen sluiten niet. Nep spul. Bij klachten 1 mail ontvangen voor oplossing. Maar bij vraag naar retouradres voor geld terug, g... Ver más
No consta que solicite reseñas
Had bijna iets willen bestellen..... totdat...
Had bijna iets willen bestellen. Website ziet er gelikt uit maar essentiele gegevens ontbreken. Daarom gaan googlen en zie nu dat het oplichting is.
Pure oplichting.
Pure oplichting.
Winkel heeft nooit bestaan, sieraden van kauwgomballen automaat kwaliteit. Dus nep voor veel geld.
Terug sturen niet mogelijk dus weg geld.
Ik hoop dat ik andere mensen kan behoeden voor een aankoop bij deze oplichters.
Mvg
Monique
Pure oplichterij
Dit hele bedrijf is een grote oplichting. Er staat "goud", maar geen materiaal omschrijving en karaat vermelding. Er is geen adres van deze winkel. De sieraden blinken, maar op de verpakking staat "Stainless Steel", en ik betwijfel dat ook. Gewoon goedkoop spul voor veel geld.
Nep website!
Let op! Oplichting! Ik heb eerder besteld, toen hadden ze andere naam. Zit nog steeds achter mijn geld aan. Ze beloven terug te reageren en met een oplossing te komen, maar tot op heden niets!
Sieraden die binnen zijn gekomen zijn goedkope sieraden uit China.
Overduidelijk nep
Overduidelijk nep. Dit was al duidelijk door de prijs, maar ook omdat er geen karaat bij staat. Er staan zelfs foto's van verschillende eigenaren op de site! De AI foto's van de eigenaren zijn echt heel duidelijk nep. Zelf had ik het gelukkig gelijk door maar ik dacht ik ga het ook even hier melden!
Super bedankt allemaal
Super bedankt allemaal voor de info. Heb niets gekocht. Want ik zag alle revieuws en dacht weg wezen.
Stelletje oplichters zijn het. En idd geen KVK NR.
Vraag me af wie deze mensen op de foto werkelijk zijn??
Het lijkt toch net echt, maar koop niets via deze site !!!
Laar je niet belazeren
Mensen last je niet belazeren door deze oplichters Is te zot voor woorden dat ze nog op het internet zitten en er niet afgegooid woorden zijn een stel oplichters eerste klas mooie foto.s maar je krijgt meuk gestuurd voor veel geld Ga naar een juwelier in je plaats koop daar maar bsoluut niet hiet
Niet kopen hier
Niet kopen hier. Je krijgt rommel uit China voor veel teveel geld. Ziet er betrouwbaar uit, is het zeker niet. Hou je geld in je zak en ga naar de juwelier in de winkelstraat.
Nep bedrijf
Nep bedrijf, AI foto's van een ouder stel op de website. Misleiding ten top.
Misleiding
Door gretigheid, trappen velen in het - te mooi om waar te zijn - aanbod, van "Edelsmid Verhagen" oftewel Mode Galerie Limited (“MGL”), gevestigd in Hong Kong, (China). Volgens de KvK bestaat er geen Edelsmid Verhagen in Nederland.
Mode Galerie Ltd., Hong Kong doet aan “Drop Shipping, op zich legaal en legitiem, echter ik vind hun handelen misleidend, omdat zij de potentiële koper bewust om de tuin leiden met verhalen over o.m. opheffen van een klein atelier, vanwege pensionering, waardoor je weer hoge kortingen krijgt op goud (let op de goudprijs tikt momenteel 100k/kg aan)
Weliswaar koopt u bij MGL – maar zij hebben geen voorraad, bestellingen worden geplaatst bij anderen, maar m.i. voor een prijs die niet haalbaar is, dus 'meuk' en met alle gevolgen van dien....!!
Edelsmid Verhagen heeft geen klein atelier ergens in het midden van Nederland, de lui (2 verschillende stellen (ai plaatjes) geprojecteerd op deze site zijn nep.
Als je twijfelt - wat ik heb gedaan - google dan op de KvK of ga "ernstig" zoeken op de website.
Volgende week is het weer een andere edelsmid met mooie fraaie, betoverende plaatjes
Overigens adverteert MGL veel meer en niet alleen sieraden.
Trap er niet in
Trap er niet in! Het is dropshipping! Fotos zijn AI. En tis weggesmeten geld. Via de trackinginfo kwam ik er achter dat het een Honkong beheerd bedrijf was. Ondertussen gemeld bij het ECC.
Nep website over gepensioneerde edelsmid!
Ik heb hier niets gekocht, want de website doet mij sterk denken aan "Joke Sieraden". Ook een nep website oftewel een dropshipper. Ze bestellen de sieraden in China, ze zijn zeker geen goud of zilver en het duurt dus ook lang voor je ze ontvangt. Het verhaal is min of meer steeds hetzelfde, over een edelsmid die met pensioen gaat en daarom de voorraad met flinke kortingen aanbiedt. Wees voorzichtig met dit soort sieraden websites. Ze komen steeds terug onder een andere naam en zien er betrouwbaar uit, maar ze zijn NEP! Kijk ook goed naar de foto's; de hoofden zijn AI en passen niet op de lichamen.
Bedankt voor de waarschuwing van dit…
Bedankt voor de waarschuwing van dit bedrijf beste mensen!
Wilde wat gaan bestellen.
Mensen zo misleiden is zelfs verboden
Zwaar in de zeik word je genomen want het is geen goud en geen Nederlands bedrijf. De enigste reden dat ik het aandurfde een ring te bestellen omdat er bij staat dat een Nederlands bedrijf gaat stoppen vette misleiding dit
Adverteren als Nederlands bedrijf
Even een update: zaterdag 4 april kwam mijn opgestuurde pakketje terug, met onder mijn nieuwe adressticker van eigen adres: REFUSED er op. Dus: stuur niks terug, als u net als ik er in getrapt bent, want je bent alleen maar meer geld kwijt!
Adverteren op facebook als zijnde een Nederlands bedrijf dat gaat stoppen. Zou goud zijn wat ze verkopen. Waarschijnlijk nep spul, het magazijn is in Azië,(wat vreemd is voor een nederlands bedrijf) daarom duurt de verzending lang. ( 3 weken) Ik zie hier dat ze in de Verenigde Staten zitten. Is dus heel fake! De goederen worden ook bij bulk verkocht, terwijl elk item handgemaakt zou zijn Ze zijn beschikbaar via mail voor vragen, als je dan vraagt waar het vandaan komt, krijg je een algemene mail over de duur van de verzending, GEEN antwoord op de vraag. Dat komt pas na een week, als je reageert op de algemene mail. Ik heb besteld omdat ik dacht dat het uit Nederland komt, wat dus niet zo is. Ik ga wat ik heb besteld nog laten checken op echtheid.