Har tidigare haft otroligt bra upplevelser av supporten här, man får känslan att dom verkligen vill lösa problem och inte bara sitter av sin tid på jobbet. Nu senast tog dock priset, var in på en r... Ver más
Varierande uppkoppling av min Easee laddbox, trots omstart, uppdatering mm. Kontaktade installatören, som gav en del tips, dock utan resultat. Han skickade ärendet vidare till EFUEL. Jag blev snabbt u... Ver más
Högsta betyg till Vide på Efuel support som på ett vänligt och professionellt sätt hjälpte oss med div problem runt vår laddare Eesee home. Tog sig tid och gick igenom anläggningen och gav förslag ti... Ver más
Superbra support av Vide. Hade problem med Easse Home laddaren som indikerade fel. Vide och jag resonerade oss fram och efter diverse kontroller kom vi på att det var en säkring som gått. Vide återko... Ver más
Escrito por la empresa
EFUEL är en nischdistributör inom elbilsladdning! Våra återförsäljare får tillgång till allt de behöver inom elbilsladdning; laddhårdvara och tillbehör, snabb logistik, säljstöd och rådgivning, utbildningar, teknisk support och även slutkundssupport. Hos EFUEL kan du även hitta det bästa inom last- och fasbalansering både för laddpunkten kombinerat med smarta hem energistyrningssystem. Som återförsäljare och installatör hittar du flera kända varumärken som bland annat; Defa, Easee, Zaptec, Charge Amps, Wallbox, Amina, go-e, FutureHome för att nämna några. Välkommen till EFUEL!
Kommendörsgatan 28, 11448, Stockholm, Suecia
- +46-10 424 58 00
- support@efuel.se
- efuel.se
Bra service o kunskap
Bra bemötande och snabbt besked
Bra bemötande och snabbt besked, vilket gjorde processen enklare för oss.
Slutfört garantibyte
Garantibyte gjordes efter att anlitad elfirma utbytt mot annat företag.
Snabb leverans och bra priser
Väldigt snabb leverans och enkelt att lägga beställning. Samt till väldigt bra priser
Nöjd! Med snabbare svar hade det blivit full pott.
Inte så vidare snabba på att svara på mina mail, men när jag väl fick kontakt så löste de mitt problem med en laddrobot som slutat fungera, snabbt och effektivt, till full belåtenhet.
Supernöjd med produkt och Nemanja 👍
Snabbt, smidigt & professionellt
Fick snabb, smidig och professionell service. Hade utmaningar med att få ordning på app och laddare. Mötes med förstående och metodiskt fick jag hjälp med utmaningarna och sen var det löst. Mycket nöjd.
Best support now days!
Alex gav mig dom svaren jag ville ha
Alex gav mig dom svaren jag ville ha. Väldigt trevlig och tog sig tid.
Trevligt bemötande och förståelse för…
Trevligt bemötande och förståelse för kundens problem.
God kunskap och bra support om produkt. Lämnar bra summering på ärende som kund haft via mail. snabb respons på telefon då man kontaktar supporten.
Väldigt trevligt bemötande där jag fick…
Väldigt trevligt bemötande där jag fick förklarat vad problemet var och åtgärdat.
Trevligt bemötande med inriktning på…
Trevligt bemötande med inriktning på att lösa kundens problem, vilket också gjordes snabbt och enkelt
Proffshjälp i sitt esse
Proffshjälp i sitt esse
Märks att dessa verkligen kan sina saker
Rekommenderas starkt
Smidig webbutik.
Smidig webbutik.
Bra leveranstid.
Enkel reklamation vid fel på produkter.
Ett fantastiskt bra och trevligt bemötande
Ett fantastiskt bra och trevligt bemötande alla de gånger jag har ringt. En support i världsklass. Tack för all hjälp
Företaget kan sina saker
Företaget kan sina saker. Dock blev bytet av laddaren missat. Det redde ut sig till slut.
Grymt nöjd!
Bättre service än jag fick av Nemo går inte att få! Han hjälpte mig dygnet runt och var extremt serviceminded, hjälpsam och trevlig!
Trasig laddbox
Min "laddbox", gick sönder. Något med elektroniken.
Efule postade ut en ny box, och jag blev kontaktad av elektriker som utförde arbetet på 1 timme.
Smidigt och enkel hantering av EFUEL.
Bra support & leveranser!
Bra support & leveranser!
Extra nöjd är jag vid en reklamation av Laddbox.
Skönt att få hjälp även när något blir fel!
Fick en ny box dagen efter och min slutkund har en fungerade Laddbox efter ca 2 dygn från felanmälan.
Jag & slutkund är helnöjda.
Bra jobbat EFUEL ! Henrik B Linköping
Más información sobre otros tipos de reseñas.