Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Virkelig fint udvalg af kvalitets cykler, noget for enhver smag og pengepung. Utrolig venlig og kompetent betjening, der tog sig god tid til at rådgive dig. Ingen jag og stress og de lytter til hvad f... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg købte en et år gammel ehunter brugt, og fik bare mit navn som ny ejer indføjet. Helt uden problemer... Så jeg føler mig tryg mht. garanti og vedligeholdelse. Min ehunter er så lækker at jeg net... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg anbefaler EBoss. Meget komfortabel og for dem, der vil være noget særligt. Jeg bruger næsten ikke bilen til daglige indkøb længere. Lad os ikke glemme, at det er en meget smuk cykel.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fik leveret min Emiles Automatic, og det er bare den bedste cykel jeg nogensinde har anskaffet mig. Den overrasker mig i den grad i form af kvalitet, køreglæde, og mest af alt det cyklen leverer... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de bicicletas
  2. Mayorista de bicicletas
  3. Tienda de accesorios para bicicletas

Escrito por la empresa

Vi er eksperter i elcykler, og især elcykler med et ekstraordinært design. EFUTURE er et velkonsolideret firma med beliggenhed i Esbjerg. Vi designer, udvikler, producerer, markedsfører og sælger elcykler, elcykel batterier, tilbehør og komponenter! Vi har stort showroom og lager på vores adresse. *Bemærk vi har ændret domæne tilbage i 2017, og er derfor nødt til at starte på en frisk med vores Trustpilot konto pr. d.d 16/5-2022.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

SUPER 👏🏻

Fantastiske cykler. Flinke mennesker. Kanon service. ❤️💪🏻

5 de junio de 2025

Hej Andreas
1000 TAK!
Det er bare dejligt at læse, og betyder meget for os!

Dag til Dag levering

Altid SUPER hurtig ekspedition på mine. order dag til dag levering.

6 de junio de 2025

Hej Michael
Fedt at læse! Tusind tak for din anmeldelse - det betyder meget!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fik en rigtig god og professionel…

Fik en rigtig god og professionel rådgivning da jeg købte min eMiles Automatic. Bjørn gav sig rigtig god til til at fortælle om cyklens funktioner og virkemåde.
En eMiles Automatic kan virkelig anbefales. Er en skøn cykel

7 de abril de 2025

Hej Torben
1000 Tak for din anmeldelse - Det betyder meget!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Perfekt sted at købe sin cykel!

Så kom vi til første service, føler mig i så gode hænder endnu engang at jeg også måtte have en af deres trailere. Super firma, med nok den bedste service når at det kommer til cykler af kvalitet til en rimelig pris!!

Stor anbefaling her fra 😀

28 de mayo de 2025

Hej Simon
Virkelig fedt at høre at vi lever op til dine forventniner ift. service osv. 1000 TAK for den fine anmeldelse - det sætter vi kæmpe pris på!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Positiv oplevelse hele vejen igennem…

Positiv oplevelse hele vejen igennem fra prøvetur, bestilling, levering og efterfølgende kontakt.
Vi købte en eMiles Automatic, som vi er rigtig glade for. Det fungerer bare, og vi har kun mødt venlige og hjælpsomme medarbejdere hos efuture.

18 de marzo de 2025

Hej Jan
Hvor er det bare fedt at høre at i har haft en god oplevelse herude, og at eMiles Automatic lever op til jeres forventninger!
Vi sætter pris på jeres fine anmeldelse - 1000 tak!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super god service og vejledning

Super god service og vejledning af et meget kvalificeret personale
Levering i hele Danmark uden meromkostning

5 de abril de 2025

Hej Hans Peter
Hvor er det dejligt at høre!
Tusind tak for den finde anmeldelse - det sætter vi pris på!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det var dejligt at komme til Esbjerg og…

Det var dejligt at komme til Esbjerg og blive mødt af søde og kompetente mennesker. De er gode til at vejlede uden at man føler sig presset. Vi har købt 2 emiles cykler som lever helt op til vores forventning. De er robuste og af høj kvalitet og perfekte til alm kørsel men også til skovstier og grusveje som vi havde ønsket. De blev personligt leveret samlet og som aftalt uden problemer.

26 de abril de 2025

Hej Winie
Hvor er det dejligt at høre at i har haft en god oplevelse herude, og at eMiles lever op til jeres forventninger!
Vi sætter kæmpe pris på den fine anmeldelse - tusind tak!

Hurtigt betjening

Hurtigt betjening

14 de mayo de 2025

Hej Søren
Dejligt! Tusind tak for din anmeldelse!

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Jeg ville bestille en hjelm

Jeg ville bestille en hjelm, men den var ikke på lager, men skulle bruge den ugen efter, så jeg ringede til jer. Den havde I skam på lager, 3 stk og nu skal jeg lægge dem på nettet, så kan du bare bestille, fik jeg at vide. Godt jeg ringede, for ellers havde jeg ikke fået en hjelm, men dumt, at de ikke er på nettet, når nu de ligger på jeres lager.

14 de mayo de 2025

Hej Marianne,

Tak for din anmeldelse – og tak for din ordre.

Som jeg også nævnte i telefonen, så er vores hjelmelager ikke altid helt opdateret på webshoppen, fordi vi også har hjelme stående i vores showroom.

Når det er sagt, så er vi glade for, at du ringede – så vi kunne lægge hjelmen på lager med det samme og få den sendt afsted, så du havde den allerede dagen efter.
Derfor ærgrer det os selvfølgelig lidt, at det "kun" blev til 3 stjerner – især når vi faktisk fik det løst hurtigt, og du lød glad og tilfreds i telefonen.

Vi håber at i blev glade for hjelmen.

De bedste hilsner
Alberte / EFUTURE

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.