Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk massage. Har prøvet olie- og sports massage flere gange og lige tilfreds hver gang. Derudover er personalet utroligt søde, alt i alt en super oplevelse og helt sikkert pengene værd.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har i dag haft fornøjelsen af 2 timer under nyansatte Junes hænder. Og wauw en fornøjelse! Hun kom virkelig bare rundt alle tænkelige steder der kunne findes en øm muskel. Tror helt bogstaveligt at... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg vil gerne på det varmeste anbefale Saiens Rebirth sæt, som jeg købte hos Egå Wellness. Hår produktet skulle styrke hår og hovedbund og modvirke hår tab, som jeg i en lang periode havde døjet... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Den bedste massage jeg har fået. Har nu været forbi to gange på det seneste, hvor jeg har haft stærke smerter i lænd, strålesmerter i benene og spændinger i skuldre og nakke. Jeg er begge gange gået... Ver más

Información sobre la empresa

1. Construcción y materiales

Escrito por la empresa

Egå Wellness - Vores mål er at give førsteklasses service og behandling ved altid at have kvalificerede og kompetente medarbejdere.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dårlig kommunikation allerede ved …

Dårlig kommunikation allerede ved booking.
Derefter dårlig kundebetjening og yderst begrænset nærvær under behandlingen. Checkede telefonen flere gange under manicure. Resultaltet var det samme som hvis man gjorde det selv, bort set fra at hun filede neglene stik modsat af hvad man bad om. Dagen efter blev man ringet om da de også havde booket en tid til. Og dagen efter uden jeg havde bedt om det. Der måtte jeg forklare og flere gange gentage at jeg kkke havde booket. Kan bestem ikke anbefale stedet, og på intet tidspunkt nærmede det sig en ok behandling.
Behandlingen var manicure og pedicure..

4 de agosto de 2017
Opinión espontánea
Logotipo de EGÅ WELLNESS ApS

Respuesta de EGÅ WELLNESS ApS

Hej Rikke !!
Vi beklager din oplevelse mange gange, og vil selvfølgelig gerne rette op på det.
Vi har sendt en mail til dig, hvor vi anmoder dig om at kontakte os. Så finder vi naturligvis en løsning så du bliver tilfreds.
Venlig Hilsen
Egå Wellness

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.