Egedalpolstring Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

4,9

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg fik ompolstret min gamle lædersofa. Jeg valgte læder, fik et tilbud og fik præcist det, som jeg havde håbet på. Ja, det koster penge, og tar tid men jeg vil langt hellere have denne sofa, istede... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi fik ompolstret Ægget og 2 lænestole, hvilket er udført til perfektion. Da vi skulle vælge farve, var der stor tålmodighed at hente hos personalet. Vi oplevede, at vi kunne tage al den tid vi ønsked... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Flot resultat ved ompolstring af gammel stol inkl. udskiftning af stoleben. Stort udvalg af stoffer. God rådgivning. Mulighed for at se billeder under processen med mulighed for at træffe valg om ende... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Den bedste anmeldelse af hele forløbet. Min mor fik ombetrukket 4 stole der har stor betydning for hende. Stolene bruges dagligt og giver glæde. Super flot udført arbejde. Et team der guider og y... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tapicería

Escrito por la empresa

Med mange års professionel erfaring inden for møbelpolstring og ombetrækning, arbejder vi med både møbellæder og møbelstoffer. Hos Egedal Polstring forvandler vi møbler for private og erhvervskunder fra Nordsjælland, København og Storkøbenhavn. På professionel vis ombetrækker vi alt lige fra smukke designklassikere og antikvitetsmøbler til biografstole til erhverv og møbler, der har en helt særlig betydning for dig.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

31 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Så fin en oplevelse med

Jeg har lige fået ompolstret/ ombetrukket min sofa. Det er bare så
flot arbejde og jeg er super tilfreds. Specielt også dialogen undervejs - det var let at komme igennem både på telefon og mail også da jeg besøgte Egedalpolstring, da jeg skulle vælge stof og indgå endelig aftale, der fik jeg bare så fin en behandling. Dejligt når
man kan mærker der er mennesker bag, og som brænder for sit fag. Min sofa er nu som ny- selvom jeg gætter på at den 30-35 år gammel 👍👏👍

31 de julio de 2025

Respuesta de Egedalpolstring

Tusind tak for den fine anmeldelse og de flotte ord. Vi er super glade for, at I har været glad for både vores service og resultatet på jeres fine sofa.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Virkelig glad for min “nye” gamle stol

Virkelig glad for min “nye” gamle stol, der er blevet så fin. Og til en rigtig god pris - alt fungere og alle medarbejdere er virkelig søde.

7 de julio de 2025

Respuesta de Egedalpolstring

Tak for de 5 stjerner og fordi vi måtte lave din stol "ny" igen.

fint arbejde

Vi har fået ombetrukket en 35 år gammel læder lænestol, den er blevet som ny. meget flot arbejde.

7 de julio de 2025

Respuesta de Egedalpolstring

Mange tak for anmeldelsen. Skønt, at I er glade for jeres stol.

Pålidelig

Pålidelig, venlige og godt arbejde

3 de julio de 2025

Respuesta de Egedalpolstring

Tak for den flotte anmeldelse. Det sætter vi pris på.

Excellent polstring

Et firma med god stil.
Professionel kundebetjening, hurtig tilbagemelding, holder tidsplan, omsorgsfuld levering.
Håndværket er helt i top.
Birthe Lund Jensen, Ribe

29 de junio de 2025

Respuesta de Egedalpolstring

Tusind tak for den meget flotte anmeldelse, vi er stolte over at du synes vi har god stil 😎

Flot arbejde og leveringstid som aftalt

Flot arbejde og leveringstid som aftalt

1 de mayo de 2025

Respuesta de Egedalpolstring

Tak fordi I vil dele jeres tilfredshed med os, om at I fik jeres møbel retur som aftalt, med et godt resultat. Det er vi stolte af.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super service, godt håndværk, flinke folk. God pris!

5 de abril de 2025

Respuesta de Egedalpolstring

Tak for det flotte ord i jeres fine anmeldelse, det sætter vi meget pris på.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

vi har netop fået ombetrukket vores KK…

vi har netop fået ombetrukket vores KK sofa og to stole. Flot arbejde, søde og hjælpsomme medarbejdere, leveringstiden var som anvist, super tilfreds. Kan kun anbefale Egedalpolstring på det varmeste.

28 de marzo de 2025

Respuesta de Egedalpolstring

Tak for den varme anbefaling. Vi er glade for at I tilfredse med vores service og resultatet på jeres møbler.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har fået polstret mange stole ved…

Jeg har fået polstret mange stole ved Egedalpolstring. Super søde medarbejder.Altid rigtig pænt arbejde udført og jeg kan kun give mine bedste anbefalinger.
Rimelige priser.

12 de marzo de 2025

Respuesta de Egedalpolstring

Tusind tak for din flotte anmeldelse og fine ord. Vi er meget glade for at vi får lov til ompolstre dine stole.

Kæmpe ros

Tilstedeværende service hver gang vi var der.
Fantastiske priser. 1/3 af prisen på Frederiksberg.

12 de marzo de 2025

Respuesta de Egedalpolstring

Mange tak for den kæmpe ros, den er vi stolte over og vi er glade for at du synes det er køreturen til Egedal værd.

Fantastisk flot arbejde

Fantastisk flot arbejde, rigtig god service. Levering til aftalt tid.

8 de febrero de 2025

Respuesta de Egedalpolstring

Tak for den fantastisk flotte anmeldelse og gode ord. Det værdsætter vi.

Virkelig god service

Virkelig god service, hurtig respons på mail, fair pris for ompolstring af lænestol, hjælpsomme medarbejdere og stolen var færdig og klar til afhentning før forventet.

7 de enero de 2025

Respuesta de Egedalpolstring

Skønt at læse at I er glade for vores service og resultatet på din lænestol.

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.