Jeg har været medlem af en netværksgruppe i EGN siden efteråret 2020. Jeg har været utrolig tilfreds og værdsat hvert eneste møde, som har tilført mig viden og et værdifuld netværk, sideløbende med at... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Questionable company, they popped up on Linked In as a professional womens group I could join. I clicked on the link. I was contacted by phone by a gentleman. The cost for this group is 4100sfr per ye... Ver más
Jeg fik et tilbud fra EGN som jeg tog imod. I fortrydelsesperioden meddelte jeg EGN at jeg fortryder. Til dato har de ikke returneret de indbetalt ca. 20TDKK ligesom det er umuligt for mig at blive... Ver más
La empresa ha respondido
Har i gennem flere år været medlem af flere ledernetværk i EGN. Har altid fundet det et godt og trygt forum til at spare med medlemmer fra andre virksomheder og brancher. Gode professionelle netværksl... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
At EGN, we specialize in one thing: Networks. For more than 30 years, we have built networks for CEOs, leaders and decision makers with ambitions. Our network leaders are experienced facilitators, and with EGN’s peer sparring concept you leave every network meeting with concrete, actionable insights.
Información de contacto
Ryttermarken 8, 5700, Svendborg, Dinamarca
- 63 21 40 00
- info.dk@egn.com
- egn.com
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Godt netværk
Godt netværk, hvor man får mulighed for at møde ligesindede og sparre med, samt udvikle sine faglige kompetencer. Jeg synes EGN har været god til at finde ligesindene kolleger i andre lignende virksomheder, hvilket gør sparringen relevant, når man ønsker feedback på en udfordring. Ligeledes tilbyder EGN kompetence udvikling via tværgående seminarer, hvilket er givtigt, både på netværksiden og en god måde at få udvidet sin horisont på. Har været medlem i en årrække nu, og forventer at fortsætte.
EGN. Et godt netværk
Top professionelt netværk- min “mødeleder” var er rent 12 tal. Kan anbefale EGN- netværk hvis du ønsker personlig udvikling og et stærk netværk.
Høj faglighed og engagement
Jeg blev medlem i en netværksgruppe i EGN for 1,5 år siden. Jeg var ærligt talt skeptisk over, om mine forventninger til faglighed og engagement kunne blive indfriet. I og med jeg stadig er medlem, og ganske tilfreds, er denne skepsis lagt på hylden. Vi den gruppe jeg er tilknyttet, har jeg fået et "rigtigt netværk", med ligestillede, engagerede profiler og en rigtig dygtig netværksleder, der er med til at sætte barren for det faglige niveau rigtig højt. Fordelen med EGN, er deres platform og struktur, hvor der ikke er nogen slinger i valsen - dernæst er der en massiv fordel i netværks(EGN) netværk, hvor kredsen af netværkslederes netværk, bliver tilgængeligt for medlemmerne. Enten ved indslag på netværksmøder eller ved individuel sparring, i forbindelse med en konkret udfordring.
Godtr relevant og fagligt netværk
Skuffende service
Der er nærmest ikke grænser for mulighederne i dette netværk - før du bliver medlem altså. Sælgeren lover "6 måneders risikofri tilbagebetalingsgaranti".
Men hvis du vil ud af det, er tonen pludselig en helt anden. Det krævede flere måneders dialog at få pengene tilbage.

Respuesta de EGN
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.