Ondanks een te late reactie toch een correcte afhandeling van de bestelling. Moest wel eerst via e-mail verzoeken hoe het met de bestelling was.
Ik bestelde een zeer voordelig geprijsde Welch Allyn DS66 bloedrukmeter en kreeg hem de volgende dag thuis bezorgd.
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
EHBO-Centrum.nl: EHBO en BHV artikelen Snel en voordelig uw EHBO en BHV artikelen bestellen. Scherpe Online Prijs en Snel geleverd ! Wij leveren aan o.a. bedrijven, particulieren, overheden en instellingen.
Leeghwaterstraat 4B, 2811 DV, Reeuwijk, Holanda
- 0182-391210
- info@ehbo-centrum.nl
- ehbo-centrum.nl
No ha contestado las opiniones negativas
Ik heb mijn bestelling nooit ontvangen
Ik heb mijn bestelling nooit ontvangen. Wat kan er beter, communicatie met mij als klant was slecht. Misschien een betere vervoerder dan DPD, die ervoor zorgt dat je de bestelling ten minste ontvangt.
In de avond besteld en volgende middag…
In de avond besteld en volgende middag al in huis,top,ga er meer bestellen als het nodig is
correct en snel
correct en snel, product (sporttape) nog niet te beoordelen
Niet het bestelde product ontvangen…
Niet het bestelde product ontvangen maar een 20 euro goedkoper exemplaar. Op 1e mail richting bedrijf kwam redelijk snel de vraag om foto's te sturen. Gedaan. 3x zelfs. Naar 2 verschillende mailadressen want "helpdesk" werd door meer medewerkers uitgelezen dan "info", leerde een telefoontje naar het bedrijf mij. Nu, week later, nog steeds geen reactie......
Top!
Het duurde wel wat lang dat het binnen…
Het duurde wel wat lang dat het binnen was, maar de gelverde spullen zijn goed hoor.
De brandblusser is keurig geleverd.
De brandblusser is keurig geleverd.
Alles top
Mooie weegschaal en snelle verzending.
de snelheid is goed maar de bezorgen…
de snelheid is goed maar de bezorgen door dhl is slecht elkekeer als ik iet heb zeggen ze da ze geweest zijn maar dat is niet waar de ingang is on de hoek maar daar gaan ze nooit heen.jammer
Waardeloze service voor retour en…
Waardeloze service voor retour en moeilijk te contacteren. Hele hoge prijzen voordat je gratis mag verzenden.
Snelle levering en prima kwaliteit
Snelle levering en prima kwaliteit
Ondanks een te late reactie toch een…
Goede producten en snelle levering
Goede producten en snelle levering
Uitstekende cursus.
Bestelling is tot noch toe nog niet…
Bestelling is tot noch toe nog niet aangekomen. Veel later dan verwacht en ondertussen blijven ze steeds mails sturen
Bestelling is snel en netjes afgeleverd
7 mails
Een bestelling gedaan. Al 7 mails ontvangen, nu het product nog. Zal morgen wel binnen komen, maar zijn daar al die mails voor nodig ?
We hebben de spray direct gebruikt en…
We hebben de spray direct gebruikt en werkt prima :-)
Fijne niet dure NITRIL handschoenen.
Netjes meteen een bevestigingsmail ontvangen en snel geleverd goed verpakt. Fijne NITRIL handschoenen grote maat XXL zodat je ze eventueel weer kunt hergebruiken en ook nog niet duur. Ik bestel hier vaker altijd prima.
Snelle levering, prima prijs, goed bereikbaar
Snelle levering, prijs zoals anderen, telefonisch bereikbaar en ook snel gehandeld zodat het dezelfde dag nog werd verstuurd.
Más información sobre otros tipos de reseñas.