Hét medium om je paard te verkopen. Advertentie is makkelijk gezet en je meerdere keuzes hoeveel geld je aan de advertentie wilt besteden. Het is zichtbaar hoeveel kijkers jouw advertentie hebben... Ver más
La empresa ha respondido
Prima en heldere site.het was me niet helemaal duidelijk bij de laatste stap dat de advertentie geplaatst was zonder dat ik een keuze voor een betaald pakket had gemaakt, dat was wat verwarrend, maar... Ver más
La empresa ha respondido
Goede site, alleen veel invul werk en veel reclame daar door soms wat traag. Vind de vele paketten ook jammer voor gebruikers die niet zakelijk zijn en niet dergelijke investeringen kunnen dragen dat... Ver más
La empresa ha respondido
Wij hadden heel rap bericht van 4 personen die ons paard wilden kopen. Alles is vlot verlopen voor de verkoop. Jammer dat het niet in het Nederlands is, maar als je bericht krijgt wordt het vertaald... Ver más
La empresa ha respondido
Paarden kopen en paarden verkopen ✔ Meer dan 17.000 Paardenadvertenties ✔ Dagelijks meer dan 300 nieuwe paarden ✔ Europas toonaangevende paardenmarkt ehorses.nl
Jacob van Lennepstraat 275K, 1053 JG, Amsterdam, Alemania
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas

Respuesta de ehorses
Half november 2024 advertentie geplaatst en op 21 december 2024 via mijn ehorses opgezegd maar zogenaamd niet ontvangen. Daarna middels e-mail op 5 maart weer opgezegd en toen zogenaamd verplicht schriftelijk opzeggen en nu zonder verklaring / bewijs incassobureau met een rekening van € 625,65 Vaak contact gezocht maar totaal onbereikbaar. Mensen pas op voor deze vorm van oplichting. Incasso ging via rekeningnummer van Edogs en dat is een ander
rekeningnummer dan dat van Ehorses. Geven het nu uit handen aan de ARAG.

Respuesta de ehorses
Mijn betaalde advertentie heb ik 4 dagen geleden opgegeven maar is nog steeds niet geplaatst. Klantenservice is onbereikbaar zowel telefonisch als per mail.
Kortom geld weg en geen advertentie. Niet bij deze club adverteren dus.

Respuesta de ehorses
Snel en gemakkelijk invoeren van foto's, video's en informatie

Respuesta de ehorses
advertentie maken gaat makkelijk. Advertentie wordt ook veel gelezen.

Respuesta de ehorses
jammer dat het zo snel betalend wordt. Daarmee ook afgehaakt

Respuesta de ehorses
Zeer ongebruiks vriendelijke site (zeer onhandig zoeken en vind niet alle resultaten)
Je moet al héél specifiek in termen zoeken om een advertentie te vinden (terwijl je weet dat deze op e horses staat) laat staan dat je als koop lustige potentiële klant iets zou tegen komen (een verkoper dus succesvol kan zijn)
Jammer want naam en initiatief zijn zeer goed!
Echt iets doen aan toegankelijkheid, overzichtelijkheid en bediening (als ook een zoek balk zonder via 35 hamburger menu’s te worden door gelinkt ) !

Respuesta de ehorses
Direct aangeven bij het online zetten van de advertentie dat geslacht niet goed stond. Dit moet veranderd worden via klantenservice of sales support. Meerder malen gevraagd en nog steeds na 5 dgn geen reactie. Ik betaald nu voor een advertentie welke niet correct is.

Respuesta de ehorses
ik ben niet meer zo jong - 73jaar - en niet echt mee met de huidige manier van adverteren. na het chatten werd mij een telefonisch kontakt voorbehouden en tot nu heb ik nog niets gehoord ...

Respuesta de ehorses
Het is zichtbaar hoeveel kijkers jouw advertentie hebben gezien.
Bij een reactie volgt via de email een bericht, waarop je antwoord kunt geven.
Prima, dik tevreden.

Respuesta de ehorses
Jammer dat het niet in het Nederlands is, maar als je bericht krijgt wordt het vertaald door op een knop te drukken. Via telefoon geen Nederlands en dat is spijtig ,want het is toch een Nederlandse site.