ehorses Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

3,9

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hét medium om je paard te verkopen. Advertentie is makkelijk gezet en je meerdere keuzes hoeveel geld je aan de advertentie wilt besteden. Het is zichtbaar hoeveel kijkers jouw advertentie hebben... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Prima en heldere site.het was me niet helemaal duidelijk bij de laatste stap dat de advertentie geplaatst was zonder dat ik een keuze voor een betaald pakket had gemaakt, dat was wat verwarrend, maar... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Goede site, alleen veel invul werk en veel reclame daar door soms wat traag. Vind de vele paketten ook jammer voor gebruikers die niet zakelijk zijn en niet dergelijke investeringen kunnen dragen dat... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wij hadden heel rap bericht van 4 personen die ons paard wilden kopen. Alles is vlot verlopen voor de verkoop. Jammer dat het niet in het Nederlands is, maar als je bericht krijgt wordt het vertaald... Ver más

Información sobre la empresa

1. Mercado online

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Paarden kopen en paarden verkopen ✔ Meer dan 17.000 Paardenadvertenties ✔ Dagelijks meer dan 300 nieuwe paarden ✔ Europas toonaangevende paardenmarkt ehorses.nl

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Goed

Goed goed goed

18 de febrero de 2022

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Als je een advertentie wilt plaatsen…

Als je een advertentie wilt plaatsen voor een paard die je aanbied moet je al je gegevens erbij zetten zoals het adres.
Zo zien mensen als ze de advertentie bekijken precies waar ze staat tot het huis aan toe.
Dit is niet oké en privé, bij interesse en contact met een geïnteresseerde kun je een adres geven maar dat ze het al kunnen zien wanneer ze de advertentie bekijken is niet fijn.
Je hebt een hoop gekke op de wereld en dat geeft geen vertrouwd gevoel.
Dat erbij staat bv wehl gelderland is prima maar je kon tot het huis aan toe zien waar je dan woont.

10 de febrero de 2022

Beste paardenverkooper,

hartelijk dank voor uw bericht.

U hebt helemaal gelijk dat niet elke verkooper het adress openbaar will laten zien.
Daarom hebben alle verkopers bij ons op de site de mogelijkheid aan te vinken: adress niet zichtbaar maken. Dat kan niet alleen met het adres maar ook met de telefoonnummer.

Als u het niet kan vinden stuur graag even een mailtje support@ehorses.com of bel even dan gaan we het instellen voor u.

Met vriendelijke groeten
Team ehorses

Niet duidelijk en duur.

Niet duidelijk en duur.. mijn advertentie duur betaald en ik vind hem zelf niet eens terug.

6 de febrero de 2022

Beste ehorses klant,
uw advertentie werd slechts gevangen in onze veiligheidscontrole. Dit is voor de bescherming en de ernst op ons platform. Daarom kunnen er vertragingen optreden bij de publicatie. Wij verontschuldigen ons hiervoor.
Neem de volgende keer gerust contact op met ons ondersteuningsteam.
Wij zullen u helpen en al uw vragen beantwoorden - Tel.nr.: +49 05401 8813200.
Met hippische groeten

Duidelijk en eenvoudig

Om hier te adverteren is zo gedaan, het wijst zich vanzelf

3 de febrero de 2022

Valorada con 5 estrellas sobre 5

duidelijk en eenvoudig om alles in te…

duidelijk en eenvoudig om alles in te vullen. top

1 de febrero de 2022

Aangemeld voor gratis advertentie

Aangemeld voor gratis advertentie. Dit hebben zij echter omgezet in duurste maandelijkse advertentie die er is. Nu juridisch gevecht.

26 de enero de 2022
Opinión espontánea

Geachte mevrouw Beukeboom-de Jong,
willen wij onze klanten de best mogelijke service bieden. Daarom is transparantie voor ons uiterst belangrijk. Zoals wij u reeds hebben meegedeeld, is de registratie door uzelf gedaan. Wij vinden het jammer dat wij geen oplossing hebben kunnen vinden, aangezien wij dit verschillende malen hebben geprobeerd.
Wij zijn nog steeds geïnteresseerd in een minnelijke schikking in het belang van beide partijen. U bent welkom om persoonlijk contact met ons op te nemen.

XXXX

Makkelijk en in verschillende landen in te zien

12 de enero de 2022

Beste De heer/mevrouw Phoelich,
hartelijk dank voor uw feedback en de geweldige beoordeling!
Wij wensen u het allerbeste in de toekomst!

Prima site

Prima site, meerdere opties om de advertentie vorm te geven.

25 de diciembre de 2021

Zeer fijne site

Zeer fijne site om paarden op de verkopen. Alleen zou het handig zijn dat je een voorbeeld van het zoekertje kan zien voor je het plaatst. Bij mij liep dat vast en moest ik alles opnieuw ingeven.

22 de noviembre de 2021

Beste ehorses klant,
Hartelijk dank voor uw feedback en de geweldige beoordeling!
Helemaal onderaan de bewerking, links van de knop "plaatsen", is nog een knop waarmee u een voorbeeld kunt bekijken voordat u uw advertentie definitief plaatst.

Met de beste wensen
Ons ehorses team

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Behulpzaamheid en directe hulp bij het…

Behulpzaamheid en directe hulp bij het plaatsen van een advertentie. En deze eerste advertentie gratis!

14 de noviembre de 2021

Beste mevrouw Overweg,

Teveel advertenties erdoorheen

Teveel advertenties erdoorheen. Zoekt lastig.

11 de noviembre de 2021

Beste ehorses klant,
Wij willen onze klanten de best mogelijke service bieden,
dus luisteren we naar alle feedback en suggesties voor verbetering.
Kunt u ons vertellen waar u vond dat de reclame te veel was?

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Mobiel niet makkelijk in te vullen

Mobiel niet makkelijk in te vullen. Soms wat onoverzichtelijk.

9 de noviembre de 2021

Beste ehorses klant,

Dank u voor uw feedback en evaluatie. Wij zullen het graag doorgeven aan de juiste afdeling.

Als u specifieke suggesties of verzoeken om verbetering hebt, kunt u deze sturen naar onze support-mail support@ehorses.com.

Met vriendelijke groeten

Duidelijk site

Duidelijk site, overzichtelijk en snel. Zowel snel zoeken en plaatsen van een advertentie.

2 de noviembre de 2021

Fijne site

Fijne site. Zoeken gaat snel. Plaatsen van advertentie ook.
Al jaren mijn favoriete paardensite. Zelfs toen de site nog alleen Duits was.

23 de octubre de 2021

Fijne website

Fijne website. 👍

20 de octubre de 2021

Uw ehorses team

8 consejos para escribir buenas reseñas.