Eksklusiv Bilpleje Roskilde Opiniones 142

TrustScore: 4 sobre 5

4,0

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De nye ejere er virkelig rare og behagelige. Fantastisk service de yder 🤌🏽 Har gjort mine rengjort hos dem gennem flere år. De har tydeligvis øget servicen efter de nye ejer har overtaget.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Altid god service og rigtig godt arbejde👍. Fik denne gang en keramisk skyllecoating - virkelig flot resultat👍

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk oplevelse Fantastisk oplevelse. Blev færdig præcist til aftalt tid - og gik hurtigt og omhyggeligt til opgaven. Vi bestilte en bronzepakke til en rigtig god pris, den inkluderer udvendig... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Utrolig hurtig og kærlig behandling med en service i topklasse. Man bliver virkelig taget godt imod af det venlige personale i de behagelige omgivelser. Jeg bestilte en indvendig rengøring og blev ove... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Lavado de coches

Escrito por la empresa

Velkommen til Eksklusiv Bilpleje i Roskilde. Se vores ydelser og priser. Book tid til din bilpleje allerede i dag. Danmarks billigste bilpleje center.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Super god service

Super god service. De her gutter kan virkelig deres kram. Også er de tilmed nogle flinke fyre. De bedste anbefalinger her fra.

28 de octubre de 2023

Respuesta de Eksklusiv Bilpleje Roskilde

Tusind tak for de pæne ord, vi ser frem til og se dig igen hos Eksklusiv bilpleje. :)

Rigtig god kvalitet

Rigtig god kvalitet. Super flinke gutter, min bil står snorlige. Jeg anbefaler gerne en tur forbi Eksklusiv bilpleje center i Roskilde.
10 ud af 10

Duften af ny bil…

Der er ikke noget som en funklende ren bil - og det var netop hvad jeg fik med retur, efter et visit hos Muntazar og co. Servicen var helt i top - det tog dem ingen tid, da de er flere om opgaven - og prisen er utrolig konkurrencedygtig - kan kun anbefale et pit stop her:-)

Grundigt arbejde

Et klargøringscenter der er klar på enhver udfordring. Et klargøringscenter der går ind for kvalitet fremfor kvantitet. Det er et grundigt stykke arbejde, som der bliver udført hos eksklusiv bilpleje Roskilde. Jeg kommer helt sikkert igen!!!

23 de octubre de 2023

Mere end end perfekt

Fantastik service.
Har aldrig set min bil skinne som den gjorde efter jeg var nede hos jer, tusind tak. Arbejdet blev færdiggjort i den korrekte tid og min bil lignede ny de næste 4 uger. Kan klart anbefale eksklusiv bilpleje. De tager rigtig godt imod deres kunder og giver de bedste ydelser. Min bil som er 7 mands bil blev vasket godt og grundigt udefra og indefra. Alle pletter på sæderne blev fjernet og arbejdet blev gjort godt og grundigt. I starten var jeg dog lidt utilpas med prisen men efter den blev vasket så jeg at det var klart det værd.

2 de octubre de 2023

Danmarks absolut bedste bilpleje

Danmarks absolut bedste bilpleje, Den nye ejer var meget imødekommende og fik os til at føle velkommen, Top service👍Vores bil blev flot rengjort. Afslutningsvis modtog jeg en sms, at nu var bilen klar. Kan bestemt anbefales. Flot arbejde.

100 % i orden

Let at bestille tid.
Mødt af det sødeste personale fint rum til ventetiden bilen står snor lige ikke en finger at sætte.
Kommer helt sikkert igen.

24 de octubre de 2023

Super godt sted!

Super godt sted ikke en finger og sætter, jeg er utrolig tilfreds med resultatet. Super flot både indvendigt og udvendigt på bilen.

22 de agosto de 2023

Super glad og tilfreds..

Skulle have 2 stole incl. 2 fodskamler renset, efter 16 års brug i min campingvogn. De står fuldstændig som nye. Kan varmt anbefale EKSKLUSIV BILPLEJE og vil helt sikkert bruge dem igen. Fuld tilfredshed herfra og hvis jeg kunne ville jeg gerne give 10 ⭐

26 de julio de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ville gerne give 6 stjerner om muligt.

Ville gerne give 6 stjerner om muligt.
Er så sindsyg tilfreds med min bil, som har fået en Bronze+ pakke samt en polering. Lakken står som ny og indeni er bilen virkelig lækker også.
Giver “ny-bil” følelsen tilbage.
Well done til de nye ejere!

11 de julio de 2023

Super god service

Kan helt sikkert anbefale eksklusiv bilpleje. Mega god service og bilen er så fin både ud og indvendig. Der er fine lokaler du kan vente i. Jeg kommer helt sikkert igen.

5 de julio de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fint tilbud og flot rengøring

Dejligt med ny ejer 👌
Følte at jeg og min bil er den vigtigste opgave i dagens program. Sjældent set en mere udsøgt kundeservice. Smilende og imødekommende.
Bilen skinnede fuldstændig som ny, så jeg er fan, og kommer helt sikkert igen og igen og igen og …… 😅🚗

30 de junio de 2023

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse. Blev færdig præcist til aftalt tid - og gik hurtigt og omhyggeligt til opgaven. Vi bestilte en bronzepakke til en rigtig god pris, den inkluderer udvendig og indvendig rens. Den nye ejer var meget imødekommende og fik os til at føle velkommen, Top service👍Vores bil blev flot rengjort. Afslutningsvis modtog jeg en sms, at nu var bilen klar. Kan bestemt anbefales. Flot arbejde.

29 de junio de 2023

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.