Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Een paar dagen geleden heb ik een warmtepompboiler laten instaleren. Alles is perfect verlopen van zending tot instalatie. De boiler werkt ook perfect, werpt ook gelijk zijn vruchten af kwa energ... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Contact was prima, net als de prijs. Kreeg de tip dat een slimme stekker bijna hetzelfde kan als een prijzige water accu! Bezorger van de boiler was erg aardig en de installateur ook. Vakwerk afgelev... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Electrboiler website mentioned next day delivery. Its been 4 days not received the boiler. No hot water at home. Cant trace the package with Post NL. Tried calling their phone number no one pick. And... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goed geholpen met de aanschaf van mijn warmtepompboiler. Bezorging was top, bezorgingsmedewerker had me nog even geholpen om de boiler tijdelijk overdekt neer te zetten. Service is ook top Montage... Ver más

Información sobre la empresa

1. Proveedor de calderas

Escrito por la empresa

Electraboiler verkoopt en installeert Elektrische boilers, warmtepompboilers, elektrische CV ketels en airco. Al meer dan 15 jaar actief in het verkopen van elektrische boilers.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 3% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Wat een super slecht bedrijf .

Wat een super slecht bedrijf .
Div keren gebeld mooie verhalen maar niks na komen .
Besteld en meteen betaald .
Werd terug gebeld ketel was niet meer in voor raad oké u collega vertelde mij dat die er was maar oke .
U krijgt nu een 18 kw ketel zsm oké dank u maar weer niks .net gebeld en ik vertelden dat het een slecht bedrijf was u raad het wel grooten mond en nog steeds geen ketel en me geld ook niet terug .
ZEER SLECHT BEDRIJF MENSEN KIJK AUB VERDER .

27 de noviembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Proberen garantie te ontlopen terwijl…

Proberen garantie te ontlopen terwijl ze zelf verkeerde onderdelen in de aansluitset opsturen. Kabel was veel te dun voor het opgenomen vermogen met als gevolg dat de technische ruimte vol rook stond doordat de stekker en het stopcontact weggesmolten was. Bijna brand als de aardlek en de zekering er niet op tijd uit gevlogen waren.
Bij navraag ligt het niet aan elektraboiler.
Afschuifmentaliteit!! Bah.....
Dus niet kopen!!

28 de noviembre de 2025
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Komen afspraken niet na.

Gelukkig wp boiler wel geplaatst maar afvoer monteren ondanks meerdere herinneringen geen reactie. Nu maar zelf gedaan maar dat was niet de afspraak. Dus nee hier kan ik geen goede review voor geven. Bedrijf is geregistreerd in een garagebox, ook daar geen contact.

25 de septiembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vooraf, tijdens en aflevering perfect!

Voor aankoop wat vragen die snel en duidelijk werden beantwoord. Ook het afleveren ging gesmeerd, de chauffeur is precies te volgen wat in mijn geval handig was qua planning om op de afleverlocatie te zijn. Perfect!

19 de noviembre de 2025
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Het aankoopproces van een Warmtepompboiler

Het aankoopproces van een warmtepompboiler ging uitstekend. Eerst heb ik even gebeld om de voorraad te checken; en deze was positief. "Binnen 5 dagen heeft u de boiler in huis" was de belofte; en dat klopte helemaal!! De levering gisteravond was echter een domper; het verkeerde type is afgeleverd. Ik heb vervolgens gemaild en gebeld hoe we e.e.a. kunnen oplossen........... Ik ben nu in afwachting van de oplossing. We gaan het zien......

17 de noviembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede ervaring, aan te raden.

Ik heb een boiler besteld en ik ben hierin goed geadviseerd. Het bestellen ging eenvoudig en levering was correct en op tijd. Ik ben hierover goed geinformeerd. De afspraak voor installatie werd vooraf goed gecommuniceerd. Al met al zeer te vrede.

3 de noviembre de 2025
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.