Een paar dagen geleden heb ik een warmtepompboiler laten instaleren. Alles is perfect verlopen van zending tot instalatie. De boiler werkt ook perfect, werpt ook gelijk zijn vruchten af kwa energ... Ver más
Contact was prima, net als de prijs. Kreeg de tip dat een slimme stekker bijna hetzelfde kan als een prijzige water accu! Bezorger van de boiler was erg aardig en de installateur ook. Vakwerk afgelev... Ver más
Electrboiler website mentioned next day delivery. Its been 4 days not received the boiler. No hot water at home. Cant trace the package with Post NL. Tried calling their phone number no one pick. And... Ver más
Goed geholpen met de aanschaf van mijn warmtepompboiler. Bezorging was top, bezorgingsmedewerker had me nog even geholpen om de boiler tijdelijk overdekt neer te zetten. Service is ook top Montage... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Electraboiler verkoopt en installeert Elektrische boilers, warmtepompboilers, elektrische CV ketels en airco. Al meer dan 15 jaar actief in het verkopen van elektrische boilers.
Van Neurenburgpad 27M, 3311DN, Dordrecht, Holanda
- 0853038948
- info@electraboiler.nl
- electraboiler.nl
Ha contestado el 3% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Veel keuze en goed advies gekregen
Veel keuze en goed advies gekregen. De installatiedatum was ook heel snel.
Vriendelijke monteur/chauffeur
Snelle levering, met eigen vervoer. Aardig en snel contact met klantenservice.
Ik ben tevreden
Netjes geïnstalleerd.
Na de betaling was het even heel stilletjes, geen bevestiging of iets, wat wel beter mag.
Daarna alles netjes bezorgd, en een paar dagen later netjes geïnstalleerd.
De monteurs waren er om 18,15 uur ondanks het late uur netjes gewerkt, en alles wat gedemonteerd moest worden meegenomen.
Goed opgelost
Verkeerde info in factuur, snel en goed opgelost door collega Tim. Erg fijn en snel contact.
Boiler ook goed en snel geregeld.
Helaas miste het wel een deel van de onderdelen die nodig was om aan te sluiten. Dit zelf moeten halen
Nooit bereikbaar
Nooit bereikbaar , telefoon, berichten,e mail ,om afspraak te maken over levering die binnen de 5 dagen zou plaatshebben.UIteindelijk ergens anders gekocht [levering 1 dag]
Hierdoor een week langer zonder warm water .
De boiler was kapot en na tig keer…
De boiler was kapot en na tig keer bellen en letterlijk uren in de wacht te hebben gestaan zouden ze de boiler komen verwisselen. De boiler werd opgestuurd maar ondanks afspraken te hebben ingepland is er geen monteur meer geweest. En als je dan na veel gedoe eindelijk iemand aan de lijn hebt beloven ze terug te bellen maar dat kan dagen duren. Daarom al 2 weken geen warm water en nu een andere monteur gezocht. Er is wel betaald voor de installatie.
zeer slechte bedrijf onvriendelijk jij…
zeer slechte bedrijf onvriendelijk jij kan bellen geen gehoor mailen geen gehoor en zelfs verkeerde mail adres aan me gegeven via de site live chat ik heb ze gemaild. foute melding mail was onjuist dan maar bellen zo vaak gebeld . naar de bedrijf ik kon je niet aan de lijn gekregen blijven proberen bellen dan maar gelukt. ik word slecht behandeld . ik ben de site open en live chat gestart daar word ik ook niet geholpen. ik was verdrietig ik vroeg hoe ik ze kan bereiken meerdere malen dan gaf ze me de verkeerde mail adres . ik heb ze gemaild dat ik de boiler annuleren want hij is groot v mijn huis . mail was fout verkeerd kan niet gestuurd worden . toen heb ikze meerdere malen gebeld ik kon ze niet pakken gekregen . ik blijf maar doorzetten tot dat ik ze aan de lijn krijg .ik heb ze krijgen aan de lijn . ik vertelde mijn situatie zij geageerde onvriendelijk en boos telefoon opgehangen . t is sws is niet okay . tegen je klant moet je klant vriendelijk zijn. waardeloos in de site live chat bestaat wel maar niemand gaf je de antwoord als je ze vragen stelt . behalve de als ze okay vinden dat jij dat monteur of iets anders wilt reageren ze wel . zij gaan de probleem niet oplossen maar wel problemen voor je maken . ik heb de bevestiging een mail gestuurd als je niet gaat antwoorden en niet regelen dan word t de rechtszaak. ik wacht op dat jullie gaan reageren v mijn
mail . waardeloos..
Op de site staat levertijd 2 dagen
Op de site staat levertijd 2 dagen. Het zijn er 6 geworden. Foutje van hun. Gingen levertijd aanpassen op de site, wat natuurlijk niet gebeurd is.
De boiler besteld bij 123boilers, dan mail gekregen van boilergarant en tenslotte moet ik punten geven aan
electraboiler???
Ik denk dat er geen stock is en ze bij elkaar gaan shoppen.
Zeer lang levertermijn
Meer dan een week (10 dagen) zonder warm water gezeten. Belofte van" vandaag besteld is morgen geleverd" is een klucht.
Ik kreeg vooraf goed advies
Ik kreeg vooraf, per mail, heel goed advies over de keuze van de warmtepompboiler. Daarna volgde een snelle levering.
Correcte en goede levering.
Duidelijke omschrijving bij producten
Duidelijke omschrijving bij producten, snelle levering volgens afspraak
de telefonische support was perfect maar nazorg ivm ontkalker ?…
de telefonische support was perfect incl, de levering maar na het plaatsen van de boiler kreeg ik geen uitleg bovendien laat de firma mij hier zitten met het afval heel grote doos met verpakkingsmateriaal en ook geen uitleg wat betreft het wisselen van de kalkfilter
Keurig gedaan hoor en goed telefonisch…
Keurig gedaan hoor en goed telefonisch bereikbaar.
Ze streven naar 5 dagen geleverd ,heb…
Ze streven naar 5 dagen geleverd ,heb eerst moeten bellen om hem toch binnen de 10 dagen geleverd te krijgen ! Waarom een levering in 3 maal ?
Product met zorg afgeleverd
Snelle levering en product netjes afgele
Waardeloos bedrijf moet 3 maanden op mijn geld wachten terwijl er niets geleverd is. Geen contact te krijgen je moet altijd zelf bellen. Mail lezen ze niet.
Geen levering . Houden het geld wat je vtv moet betalen 3 mnd zelf . Bellen nooit. Je moet altijd zelf bellen . Beloven dan alles maar komt niets van.
Lezen geen mail .3 mnd bezig geweest om mijn geld terug te krijgen gewoon waardeloos bedrijf.
Duidelijke communicatie
Duidelijke communicatie
Op tijd geleverd
Nette chauffeur
Más información sobre otros tipos de reseñas.