Ik heb gisteren (zondag) een combi microgolfoven besteld en deze was in voorraad. Ik bestel deze en wil deze zelf ophalen in hun winkel op maandag. Dit gaat allemaal heel vlot. Vandaag, maandag, zie... Ver más
Kwaliteits(inbouw)koelkast besteld die nergens anders op voorraad was. Prijs was prima en service uitstekend. We werden van elke stap per email op de hoogte gesteld. Koelkast werd de volgende dag al g... Ver más
Snelle levering, toestel tot in de keuken gebracht (heb installatie zelf gedaan -zoals afgesproken) Een minpunt: er zit handleiding bij in het italiaans,spaans,portugees en pools, waar ik in west eur... Ver más
La empresa ha respondido
Als ik 6 sterren kon geven dan waren het er 6 geworden, dit bedrijf is zijn sterren meer dan waard. We hebben toestellen besteld die niet voorradig waren, en voor een bepaalde tijd moesten geleverd wo... Ver más
Información sobre la empresa
- Tienda de electrodomésticos
- Empresa de electrónica
- Tienda de electrónica
- Tienda de refrigeradores
- Tienda de lavadoras y secadoras
- Mayorista de aparatos electrodomésticos
Escrito por la empresa
Electromania.be is een volledig Belgisch familiebedrijf en één van de grootste onafhankelijke internetwinkels van België, nu ook met toonzaal. Maandelijks ontvangt de website 80.000 unieke bezoekers, een aantal dat elke maand nog verder groeit. Het online aanbod van meer dan 15.000 referenties omvat alle recente modellen van alle belangrijke merken, en dit steeds aan een zeer gunstige prijs. In de showroom (450m²) kunt u terecht om de meest verkochte toestellen per productcategorie te ontdekken. Meer dan 1000 referenties zijn direct leverbaar uit het magazijn Sint-Niklaas en 10.000 uit het Centraal Magazijn. Al onze producten komen van de officiële Belgische importeurs en distributeurs. Hierdoor kunt u steeds rekenen op uitstekende dienst naverkoop.
Lindenstraat 76, 9100, Sint-Niklaas, Bélgica
- +32 3 765 18 08
- info@electromania.be
- electromania.be
No consta que haya invitado a opinar recientemente
zeer overzichtelijke website
zeer overzichtelijke website, heel simpel om te bestellen, en een heel goede service van dynalogic, de volgende dag reeds geleverd door vriendelijke bezorger
top mensen doe zo voort
Prima website en snelle levering!
Top !
Prima service, maandag de oven van Bosch besteld en dinsdag al in huis, zij hebben de oven ook netjes naar binnen gezet. Geen problemen met levering, van te voren kreeg ik een sms hoe laat ze bij mij aankomen.
Laagste prijs
Laagste prijs. Prima communicatie. Correcte aflevering.
Zeer vlotte levering
Zeer vlotte levering, goede communicatie, behulpzame medewerkers bij aflevering. Alles prima!
Perfect geregeld.
Concurrentiële prijzen en vlotte afhandeling
Goede prijs en extra 10€ korting bij afhalen. Afhaling verliep vlot. Enige nadeel zijn de openingsuren.
Perfekte en snelle service
Top service!
Mooi product voor een mooie prijs
Levering was top en het product is nog niet in gebruik dus ik kan nog niet zeggen hoe de Smartoven zal bevallen maar ik hoop ook top
Snelle en nette levering van ons…
Snelle en nette levering van ons broodbak machine.
foute artikel…
Na de levering van het foute artikel heb ik de dienst na verkoop gecontacteerd en ze hebben dit meteen rechtgezet. Een dag later had ik al het juiste toestel in huis en het foute weer meegegeven. Topservice!
Keurig op tijd geleverd.het is een…
Keurig op tijd geleverd.het is een cadeau voor mijn vrouwtje en ze is er erg blij mee
Testen zal pas na kerstmis zijn helaas
Geslaagd... ten volle
Duidelijke communicatie, snelle bediening en nog een extra cadeautje erbij.
Bedankt.
Modieus en sterk
Het is sterk in het stomen om de was te strijken.
Op tijd met levering,
De berichten waren goed op te volgen
Levering correct afgehandeld
Levering correct afgehandeld, tijdspanne van levering zeer juist doorgegeven. Chauffeur was zeer hoffelijk en heeft het pakket met de grootste zorg afgeleverd.
Alles was perfect!
Magnetron in goede staat ontvangen.
het was goed op tijd en via trach en trace kon ik goed het verloop zien
Netjes afgeleverd
Netjes afgeleverd
Jammer dat ik het zelf moest uitpakken maar gelukt met beetje hulp van de technische dienst van torenerf
Maar tot nu toe tevreden