Valorada con 3 estrellas sobre 5

Produkterna är bra och jag skulle ge 5 stjärnor om det inte vore för att det saknas fraktalternativ. DHL funkar inte bra där jag bor, de kör ut max 1 gång i veckan o missar de nåt ja då blir det yt... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har beställt massor av gånger från Elekcig i 3 års tid och har alltid varit nöjd med produkterna. Önskar dock att de fick in en produkt som varit slut väldigt länge,Hangsen Vengers Cola 70 VG /6mg.... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

snabb leverans, fick mitt paket dagen efter. rekommenderar dock inte att kombinera med bensodiazepiner, kändes som att mina organ fick ben och försökte hoppa ur kroppen. bra smaker, men som med vanl... Ver más

1. Tienda de cigarrillos electrónicos

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Elekcig.se är en butik som säljer e-cigaretter, E-vätska och accessoarer. Vi har ett stort urval till marknadens bästa priser. På Elekcig.se vi samlar på nöjda kunder. Därför inkluderar vi supporttjänst stora delar av dagen, och svar garanterar 24 timmar.

3,8

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

snabba leveranser !

Jag har handlat flera gånger från Elekcigg och det jag uppskattar mest är hur smidigt leveranserna funkar. När man klickar hem något vill man ju inte behöva vänta i en evighet, och här har paketen alltid kommit snabbt och utan strul. Fick senast min beställning på bara ett par dagar och allt var välpackat och fräscht. Känns tryggt att veta att man kan lita på att grejerna faktiskt dyker upp i tid – det gör att jag fortsätter välja just dem.

29 de septiembre de 2025

Konkurs 2025-01-13

Konkurs 2025-01-13

Ändå har dom fortsatt att ta emot beställningar OCH låtit bli att informera om konkursen på webben. Klarna har också fortsatt att förmedla betalningar. Bedrägligt av båda företagen.

20 de enero de 2025
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Har väntat en vecka på min beställning…

Har väntat en vecka på min beställning och när man försöker maila de kommer mina mail inte fram? Deras telefon funkar inte heller då man blir hänvisad till att maila. Försökt med både support och info mailadressen.. ingen av deras telefonnummer funkar.

Paketer har kommit dock mycket sent, tog väl 11-12 dagar.. förr var de mycket snabbare med leveransen.

1 de febrero de 2025

Nej usch helt chockerad

Nej usch helt chockerad! Köpte en Oxva Xlim PRO | Pod Vape Kit och den började läka, slutar funka och går inte igång då och då och betalade 450 kr för detta och säljaren ignorerar problemet och säger att jag borde köpa nya poddar istället. Nej jag avråder att man köper från ställen där dom hittar fel hos eller på kunden och vill att man ska köpa extra saker för att få en komplett produkt! SOM INTE ÄR HEL!

5 de enero de 2024

Well done!

They seem to have shaped up quite alot.
I have made two orders in the last 2 months and both times it has been shipped fast and no problem at all.

This time they even got the parcel here in 24 hours (even though the shipping time said 1-5 days), AND threw in two small extra samples of the same brand that I ordered.
That's just the stuff that makes happy and loyal customers :)

23 de febrero de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bestilte vare der aldrig kom

Bestilte vare der aldrig kom. Har ringet mange gange men aldrig en der ringer tilbage. Kontakt med Amalie der lovede at returnere pengene, fik også mail om det men pengene er aldrig kommet. FUSK!

12 de junio de 2022

snabb leverans

bra smaker, men som med vanliga engångs ciggs avtar nicet fort. efter öppning räcker det med 2-3 hits så svävar man men sedan fick jag ta 6-9 st för att få samma effekt.
vet inte varför jag skrev så mycket men för att sammanfatta var det bra. okej nu ska jag knipa. tack hörni. (kniper nu)

9 de mayo de 2022

Otroligt bra

Otroligt bra. Kollade runt för billigaste priser på e juice och dom har det + fri frakt ovanpå det. Fick min beställning 2 dar senare bra förpackat med bubbelplast :) tack kommer köpa mer

23 de febrero de 2022
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Var beredd att vänta nån vecka på…

Var beredd att vänta nån vecka på leverans, betalade extra för DHL och de levererade till nån halvmil härifrån när det finns en DHL runt hörnet.
Nu måste de skicka det vidare runt, hoppas det kommer fram öht.
Kanske bättre att låta dom skicka tillbaka det istället o köpa någon annan stans.

31 de diciembre de 2021
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Om du bor i Norge styr unna!

Om du bor i Norge styr unna!! De skriver på nettsiden at mva og toll er inkludert i prisen til Norge, det er det ikke!! Her betaler du DYRT for lite. 10 pk e-juice 10ml kr 1274kr!!

10 de diciembre de 2021
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Dålig stil Har varit kund och jättenöjd i flera…

Har varit kund och jättenöjd i flera år, hur bra som hellst till ja reklamerade dåliga coils. Då blev de något som närmast kan liknas vid polisförhör.och ingen ersättning för att ja inte sparat ordersedeln. Bör kanske tillägga att ja köpt för åtskillig tusenlappar och aldrig haft några klagomål

4 de diciembre de 2021
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Påväg nedåt, slut i lager och falska rabattkoder

Fanns ingen av de 6 sorterna som jag brukar köpa här, inte funnits på flera månader.. står bara slut i lager. Får rabattkoder i mailen, som inte fungerar när man väl roddat med att plocka ut smaker man ev kan tänka sig att testa. "Koden är ej giltig". Läser alltid villkoren för koder, så det är inte problemet nu när den 6:e koden från er inte funkade... beställt hos er under 5 års tid. Men byter nu butik, bättre med kvalitet än kvantitet och besvikelser som blir en större kostnad i slutänden.

2 de diciembre de 2021
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.