Havde et problem med strøm i hele huset og kontakte jer også selvom det var efter normal arbejdstid og forventede derfor også betaling efter de forhold. Der kom hurtigt en medarbejder, der løste pro... Ver más
Huginsvej 19, 4100 Ringsted, DK
La empresa ha respondido
Jeg skulle have assistance til en ret lille opgave. De sendte en mand allerede dagen efter jeg ringede. Han kom til tiden og fik løst opgaven.
La empresa ha respondido
Hurtig reaktion og levering. Fra konstatering af at varmtvandsbeholder skulle udskiftes og til ny var opstillet gik der under 5 timer.
VVS virksomhed
Huginsvej 19, 4100, Ringsted, Dinamarca
No consta que solicite reseñas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Der kom hurtigt en medarbejder, der løste problemet. Som forventet fik jeg faktura,men fik en fantastisk overraskelse. Fik detailleret oplysninger, der opgjorde tallet til ca kr.2.500, men slutresultatet var 0 kr.
Ufattelig service,men jeg er også kunde i forvejen.

Respuesta de Elektrogården - VVS
Super kompetente medarbejdere, som leverede et rigtigt godt stykke arbejde.
Kan kun anbefale dem.

Respuesta de Elektrogården - VVS
Jeg skulle have udskiftet en eltavle i en lejlighed i Ringsted. Dette blev udført meget effektivt af en yderst behagelig elektriker som samtidig vurderede mit behov for nye ledninger og stikkontakter, som også blev lavet i forbindelse med installationen af den nye eltavle. Jeg vil helt sikkert benytte elektrogården en anden gang

Respuesta de Elektrogården - VVS
Emil Bang Hansen fra Elektrogården i Ringsted leverede en fuld entreprise på nedtagning af oliefyr og tank samt opsætning af varmepumpe. Vi oplevede en perfekt timing, planlægning, forberedelse, afvikling og opfølgning på projektet. Emil koordinerede alle håndværkere - VVSer, elektriker, diamantborer og anlægsgartner perfekt. Alle udførte deres opgaver særdeles tilfredsstillende og udviste faglig stolthed.
Det er nemt at få kontakt og aftaler bliver overholdt 100%- hvilket vi prioriterer meget højt.
Ligeledes har Emil godt tjek på diverse ansøgnings - og godkendelsesforanstaltninger. Alt i alt en særdeles positiv oplevelse. Vi medgiver vores allerbedste anbefalinger.

Respuesta de Elektrogården - VVS
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.