Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

komunikacja tylko drogą mailową

Kupiłem laptopa do gier – tego samego dnia dostałem e-mail z informacją, że jest niedostępny. Następnego dnia dopłaciłem za droższy model. Otrzymałem go osiem dni później (był to weekend i Wielkanoc). Wszystkie postępy i komunikację można śledzić i zarządzać nimi z mojego konta osobistego. Ogólnie rzecz biorąc, to prawdopodobnie przyzwoity sklep – jedynym minusem jest to, że komunikacja odbywa się tylko przez e-mail. Nie można porozmawiać z żywym człowiekiem przez telefon – tylko z asystentem AI.

8 de abril de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Najgorszy sklep ever! Sprzedają buble i odsyłają do serwisu

Chcesz kupić nowy monitor i od razu wysłać go do naprawy? Trafiłeś idealnie. eLenovo.pl (zam. L15853) dostarczyło mi bubel z uszkodzoną matrycą, a teraz udaje, że nie jest stroną w sprawie. Według nich to klient ma się martwić serwisem, choć towar był wadliwy w chwili dostawy. Ponad tydzień bezowocnych rozmów. Standardy obsługi klienta biznesowego na poziomie zerowym. Nigdy więcej zakupów w tym miejscu.

3 de abril de 2026
Valorada con 4 estrellas sobre 5

I got scared when i saw these reviews

I got scared when i saw these reviews. But o ordered a high performance laptop. Got shipped in 4 business days and they replied to an email from me in 24 hours. The computer is just as described
Felt like i had to write this review after the ones left here.

26 de febrero de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Omijajcie zakupy w tym sklepie z…

Omijajcie zakupy w tym sklepie z daleka, jedyne w czym ten sklep konkuruje z innymi to ta sama cena, cała reszta to masakra, brak numeru telefonu, brak odpowiedzi na maile, brak odpowiedzi na czacie lub formularzu, reklamowany na stronie czas wysyłki jest daleki od prawdy. Niektórzy czekają na informacje nawet 6 miesięcy z zablokowanymi środkami. Osobiście po tygodniu czekania na cokolwiek wysłałem maila z odstąpieniem od umowy, na którego odpowiedziano mi w godzinę, a po dwóch pieniądze były już w drodze powrotnej, więc wychodzi na to, że ktoś czyta te maile, ale kompletnie ma je w pompie. Patrząc na inne opinie uważam że miałem szczęście.

20 de febrero de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Odradzam zakupy w tym pseudosklepie

Odradzam zakupy w tym pseudosklepie. Po zamówieniu pod koniec listopada laptopa Legion 5 pro i zapłaceniu 1 grudnia za towar, otrzymałem po 2 tygodniach zamówioną myszkę i torbę do laptopa. W przesyłce brak było laptopa. Jakieś jaja sobie robią z poważnych ludzi. Po ponad tygodniu od wysłanego maila do nich z prośbą o wyjaśnienie zaistniałej sytuacji, dostałem odpowiedź, że nie zrealizują mojego zamówienia, bo nie mają towaru. Mam sobie wybrać innego laptopa. Patrzę na linię Legion 5 Pro, a tam jest dostępny tylko jeden artykuł, pozostałe - brak w magazynie. To co ja mogę wybrać innego? Nic. Kpiny sobie robią. Sprzedają towar, którego nie mają w magazynie i biorą pieniądze.
Jeżeli nie dostanę zamówionego towaru w ciągu 30 dni sprawę zgłaszam na policję I do UOKiK.

20 de diciembre de 2025

OMIJAĆ TEN PSEUDOSKLEP!!

OMIJAĆ TEN PSEUDOSKLEP!!! Sprzedają towar, którego nie mają! Po 6 dniach anulowali zakup. BRAK ZWROTU PIENIĘDZY, BRAK KONTAKTU!!!! Czy Lenovo nie widzi tych ocen i tego dziadostwa pod nazwą eLenovo? ODRADZAM! Niestety, nie zapoznałem się z opiniami przed zakupem. Planuję to zgłosić do PIH i UOKiK - to jakaś farsa ten twór zwany sklepem. ABSOLUTNIE ODRADZAM!!!

17 de diciembre de 2025

ten sklep to nieporozumienie

Z całego serca ODRADZAM ten „sklep”. Od lat kupuję w internecie, ale tak tragicznego sklepu to jeszcze na oczy nie widziałem. Od samego początku mam z nimi problem, najpierw:
1) Sprzedali laptop, którego nie mają na stanie, o czym dowiedziałem się po kilku dniach. Tego samego dnia, gdy dostałem informację, że laptop jest niedostępny, wieczorem został wysłany. Śmiem twierdzić, że za bardzo nikt tam nic nie ogarnia.
2) Na moje nieszczęście laptop przyszedł niesprawny – po zgłoszeniu reklamacji i odesłaniu laptopa NIE POTRAFIĄ PRZEZ 3 TYGODNIE ODPISAĆ NA ŻADNEGO MAILA, telefonu nie odbierają, firma widmo.
To, że ten sklep funkcjonuje i jeszcze jest „oficjalnym sklepem Lenovo” to jakieś jedno wielkie nieporozumienie. Sprawy nie odpuszczę - zgłaszam sprawę do UOKiK i Inspekcji Handlowej, do polskiego i globalnego przedstawicielstwa Lenovo, jeśli będzie trzeba to pójdę z tym do sądu.
ODRADZAM jak się tylko da korzystanie z tego sklepu, każdemu kto choć trochę dba o swoje zdrowie psychiczne i stan portfela

Kacper

17 de diciembre de 2025

Odradzam

Sklep przyjmuje zamówienia na towary, których nie mają na stanie. Po dwóch dniach od złożenia zamówienia dostałem maila, że "wystąpił błąd systemu zliczającego". Nie zaproponowali, że ściągną zamówiony produkt a zamianę na droższy z kilkusetową dopłatą.

16 de octubre de 2025
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Niestety nie mogę polecić z czystym sumieniem

Niestety, ale nie mogę polecić, gdyż podobnie z innymi opiniami, zakupiłem towar, który jak się okazało nie był na stanie. Co gorsza, dowiedziałem się o tym dopiero po kilku dniach i moim telefonie do sklepu. Zaproponowana alternatywa nie spełniła moich wymagań, więc anulowałem zamówienie. Z pozytywów, zwrot został przeprocesowany sprawnie (płatność BLIK). Sklep niestety nie poczuł się do żadnej formy zadośćuczynienia, za zaistniałą sytuację, utratę kilku dni oraz ryzyko iż tym samym nie załapię się na promocję Lenovo. Produkt ostatecznie zakupiłem z innego sklepu, nieco drożej i obecnie oczekuję na dostawę. Szczerze, zdziwiony jestem, że eLenovo.pl widnieje jako autoryzowany sklep Lenovo.

2 de octubre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dobre ceny biznesowych laptopów

Potrzebowałem biznesowego laptopa i tutaj go znalazłem z zniżką, szybka wysyłka, dodatkowo opcja dokupienia oficjalnego przedłużenia gwarancji Lenovo. Generalnie polecam!

21 de julio de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Zdecydowanie odradzam kupowanie sprzętów droższych niż monitor.

Próbowałem kupić laptop, niestety pierwszy wybrany model po opłaceniu "zaginął", a była to ostatnia sztuka. Zaproponowali, abym wybrał inny model w tej samej cenie lub wyższej za dopłatą. Wybrałem w tej samej cenie, po czym otrzymałem wiadomość, że sprawdzają dostępność...no ok. A dziś po zmianie cen (była dziś) piszą do mnie, że wybrany model jest dostępny w trzech konfiguracjach i wszystkie są droższe - no jak mają nie być skoro podnieśliście ceny! (W momencie wysłania wiadomości 5 dni temu, kosztował tyle samo) Bardzo słaba zagrywka. Pójdzie zgłoszenie do urzędu praw konsumenta.

2 de junio de 2025

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.