per l’amore del Cielo, NON impilate i vostri vasi. Ho ordinato diverse volte e mi sono sempre trovato bene con Elho e i loro vasi auto-irriganti. Sta volta ho ordinato quelli classici cilindrici (2 st... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Excellent and stylish products. Love the designs, colours. Innovation and more. I had a problem with an item and Elho did not need to help but they did and rhe customer service was outstanding. Partic... Ver más
In 2011 een Raindrop regenton gekocht. Onlangs bleek er een scheur in de achterkant te zitten. Dit gemeld bij Elho met de vraag of deze regenton nog leverbaar is. Jammer genoeg niet, maar ik mocht een... Ver más
Great product and great customer service. We ordered a rain barrel (via Amazon and Evri) but unfortunately the top planter arrived with a split. After getting in touch with Elho directly, a replacemen... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Het familiebedrijf elho is marktleider op het gebied van kunststof plantenbakken en richt zich al ruim 55 jaar op duurzame ontwikkeling van nieuwe collecties, geproduceerd in Nederland. Inmiddels worden de plantenbakken in meer dan 75 landen verkocht. Elho weet dat de natuur gelukkig maakt! Dankzij de natuur voel je je gezonder en het geeft een flinke energy boost. Daarom wil elho de natuur daar te brengen, waar je thuis komt. Iedere dag weer. Elho maakt het zo mooi en makkelijk mogelijk, met de natuur áltijd in gedachten. Give room to nature.
Información de contacto
Atlasstraat 11, 5047 RG, Tilburg, Holanda
- 013 515 7800
- contact@elho.com
- elho.com
No consta que haya invitado a opinar recientemente
No ha contestado las opiniones negativas
Snel en goed geleverd!
Snel en goed geleverd!
het bijgeleverde zakje bloemenzaad was een leuke verrassing

Goede communicatie,snelle…
Goede communicatie,snelle levering,product voldoet aan de beschrijving.

Goede betaalbare bloempotten
Fijne duidelijke site met goede producten. Goede en leuke bloempotten en leuke attentie bij de bestelling.

Respuesta de elho
Ik heb de bestelling zeer snel…
Ik heb de bestelling zeer snel ontvangen en alles was netjes in orde.

Respuesta de elho
Een bedrijf wat nog echte service biedt!
Wat een heerlijk bedrijf is dit! Hier kan je tenminste terecht voor reserveonderdelen als er iets stuk gaat of zoek raakt, zeer snelle reactie (binnen één werkdag!) en dan ging het ook nog eens kosteloos!
Dit geeft echt een meerwaarde aan hun producten, zal zeker in de toekomst eerst kijken of ze het gewenste artikel in hun assortiment hebben voordat ik ga kijken naar een ander merk/leverancier.
Compliment aan Hanna & Dominique van de klantenservice voor hun vriendelijkheid en snelle oplossing van "het probleem".

Great service
Great service. Customer service is also quick and helpful. Good range of products and overall a helpful service. Definitely recommended!

Respuesta de elho
Hele goede service na breuk van een…
Hele goede service na breuk van een deksel van regenton door storm Gerrit. Werd kosteloos vervangen.

Wat wil je nog meer
100% eco, groene verpakkingen, snelle bezorging, fantastische producten

Snelle en nette verzending
Snelle en nette verzending en plantenschotels van prima kwaliteit. En veel keus.

Respuesta de elho
Zeer snelle service en nog eens gratis…
Zeer snelle service en nog eens gratis ook !

Prettig verrast
Snelle levering en nog een leuke verrassing bij mijn bestelling. Ik dacht eerst dat er iets teveel geleverd was, wilde daar melding van maken tot ik een sticker zag waarop stond dat het een presentje was. Zeer attent.

Snelle afhandeling.
Snelle afhandeling.
Goede berichtgeving.
Juiste product.
Mooi product.👍

Greatvproducts!
My husband and I loved the products and we're planning to buy more