Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi har fået lavet en del skilte/banner hos ELH efterhånden og det spiller altid. Stor anbefaling herfra.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

I forbindelse med en opgave for S. Guldfeldt Nielsen A/S skulle vi bruge noget ekspertise inden for opsætning af folie på glasvægge og vinduer i et kontormiljø. EHL Skilte var hurtige på opgaven,... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Klaus og Ebbe har løst mange opgaver for os gennem tiden - altid med høj professionalisme og kvalitet! Ingen opgave har været for stor eller lille og har favnet bredt lige fra logo-vand til flag,... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de letreros
  2. Tienda de letreros de neón
  3. Tienda de grabados y letreros
  4. Proveedor de productos promocionales

Escrito por la empresa

ELH Skilte, der ligger i hjertet af Odense C, er din førende skiltepartner med over 35 års ekspertise i branchen. Som et af Danmarks mest erfarne skiltefirmaer garanterer vi et stabilt og pålideligt partnerskab til alle dine skiltebehov, herunder facadeskilte, LED skilte, neonskilte, bannere, byggeskilte, flag, gadeskilte, bilreklamer, pyloner, reklameartikler og specialopgaver efter ønske. Hos os får du uovertruffen kvalitet og service, der forvandler din visuelle identitet. Velkommen til en verden af kvalitetsskilteløsninger!

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi har fået lavet en del skilte/banner…

16 de enero de 2026

Tusind tak for de pæne ord, Emil 🙌
Det er en fornøjelse at samarbejde med Unni Estates – vi er glade for tilliden og for, at det hele spiller hver gang. Vi ser frem til mange flere projekter sammen!

Super dygtige

Super dygtige, proaktive og hurtige.

14 de octubre de 2025

Tusind tak, Andreas! 🙌

Vi sætter stor pris på din tilbagemelding – og på samarbejdet med Engel & Völkers. Det er altid en fornøjelse at arbejde sammen med et team, der værdsætter kvalitet og hurtig handling lige så højt som vi gør.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

EHL Skilte har malet vores logo på…

EHL Skilte har malet vores logo på facaden, lavet et flot logoskilt til reposen og dekoreret vores glasvægge. Alt er udført super flot, og samarbejdet med Ebbe og Klaus har været en fornøjelse hele vejen igennem. De er professionelle og serviceminded. Jeg giver EHL Skilte mine varmeste anbefalinger. Powered-By Fie Nimand Madsen

29 de septiembre de 2025

Tusind tak for de flotte ord, Fie 🙏
Det har været en fornøjelse at samarbejde med jer / PoweredBy hele vejen igennem – og vi er glade for, at I er tilfredse med resultatet 💪✨
Tak fordi I valgte os!

Fast and coordinated service

Fast and coordinated service, flexible and freindly staff.

11 de febrero de 2025

Kære Ineta,

Tusind tak for de søde ord! Vi er så glade for, at du har oplevet vores service som hurtig, koordineret og venlig. Det var en fornøjelse at hjælpe BioGasClean :)

ELH Skilte Teamet

Meget professionelle

Meget professionelle, høj kvalitet og leveringstider overholdes altid. ELH Skilte kan varmt anbefales.

18 de junio de 2025

Kære Lars,

Tusind tak for de pæne ord og 5-stjerne anmeldelse.

Vi sætter stor pris på samarbejdet med dig og Fischer og er glade for, at vores kvalitet og levering lever op til forventningerne.

Vi ser frem til mange flere gode projekter sammen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi er superglade for samarbejdet med…

Vi er superglade for samarbejdet med EHL Skilte, som har løftet flere forskellige opgaver for os i Steffen Sten. Nu er også vores logo på facaden opdateret og nye opgaver er i udsigt. Vi kan varmt anbefale EHL Skilte

17 de junio de 2025

Kære Helle,

Tusind tak for de flotte ord 🙏!

Det er en fornøjelse at samarbejde med jer hos Steffen Sten, og vi er glade for at kunne bidrage til jeres visuelle udtryk – både på facaden og i de opgaver, der ligger foran os.

Vi ser frem til det fortsatte samarbejde! 💪

Teamet hos ELH Skilte

Super resultat

Vi har haft en virkelig god oplevelse med ELH Skilte. God kommunikation og hurtig levering.

Vi er utroligt glade for resultatet og kan varmt anbefale ELH Skilte!

27 de abril de 2025

Kære Morten,
Vi er meget glade for at høre, at I har haft en god oplevelse med os hos ELH Skilte. Det betyder meget for os, at både kommunikationen og leveringen har levet op til jeres forventninger – og ikke mindst, at I er glade for resultatet!

Tak fordi I valgte os, og for jeres varme anbefaling. Vi står altid klar, hvis I skulle få brug for skilte igen i fremtiden.

Teamet hos ELH Skilte

Super tilfreds

Jeg er SÅ tilfreds med mit logo på min fine kaffevogn.
Alt var udført hurtigt, med god pris og meget professionelt.
Det er virkelig dejligt at samarbejde med et firma hvor man kan mærke at de virkelig ønsker at levere god kvalitet og professionel service.
Jeg kan kun anbefale ELH Skilte til alle!

Peter Gudmundsson
Good Vibes Coffee

20 de marzo de 2025

Kære Peter,

Tak for din fantastiske anmeldelse! 🤩 Vi er virkelig glade for at høre, at du er så tilfreds med dit logo på din kaffevogn. Det betyder meget for os, at du har haft en god oplevelse med både kvalitet, service og pris.

Vi sætter stor pris på din anbefaling og ser frem til at hjælpe dig igen en anden gang! ☕🚀

Team ELH Skilte

Valorada con 5 estrellas sobre 5

EHL Skilte brugt som underentreprenør på opgave

EHL Skilte var hurtige på opgaven, både ift. tilbudsgivning og opstart. Arbejdet blev efterfølgende udført hurtigt og til stor tilfredshed for både kunden og os som tovholder på opgaven.
Tak for fint samarbejde, kæmpe anbefaling herfra.

3 de febrero de 2025

Kære Jesper,
Tusind tak for de pæne ord! 😊 Det var en fornøjelse at være en del af projektet, og vi sætter stor pris på samarbejdet. Skønt at høre, at både I og kunden var tilfredse – vi står altid klar til at hjælpe igen! 💪

Service i top

Det er ikke første gang vi har brugt ELH skilte og bestemt heller ikke sidste gang. Altid kompetent, rådgivende og hurtig service. Det er rart altid at blive mødt med et smil og godt humør.

14 de marzo de 2025

Kære Mette,

Tak for din søde anmeldelse! 😊 Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hos os, og at du sætter pris på vores service. Det betyder meget for os at kunne levere kompetent og hurtig rådgivning – altid med et smil! Vi ser frem til at hjælpe dig igen næste gang. ⚡️🚀

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Stærk i både store og små opgaver

Vi har benyttet ELH Skilte til vores nye domicil. Ydelser har omfattet pyloner, skilt på gavl, diverse skilte indenfor samt folie på døre og vinduer - alt er foregået som forventet og i suveræn kvalitet.

10 de marzo de 2025

Kære Philip,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det betyder meget for os at høre, at du er tilfreds med både kvaliteten og forløbet. Det har været en fornøjelse at hjælpe med skiltningen til Poul Schous nye domicil!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

ELH Skilte er vores foretrukne…

ELH Skilte er vores foretrukne leverandør af skilte, bannere, displays, m.m. Altid professionel og faglig sparring - senest i forbindelse med facadeskilte til Novoferms nye domicil i Tietgenbyen i Odense.

10 de marzo de 2025

Kære Anders,

Tak for den flotte anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse med vores produkter og service. Det har været en fornøjelse at samarbejde med jer om facadeskiltene til Novoferms nye domicil i Tietgenbyen. Vi ser frem til flere samarbejder fremover!

Godt samarbejde

Vi har brugt Klaus og Elh igennem mere end 15 år.
Altid hurtig og god service til en fair pris.

1 de febrero de 2025

Kære Jesper,

Tusind tak for din 5-stjernet anmeldelse. Vi sætter pris på det og er taknemmelige for 15 gode års samarbejde med dig.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi har brugt EHL Skilte i mange år !

Vi har brugt EHL Skilte i mange år, og vi har altid haft en fantastisk oplevelse. Klaus leverer altid professionel og personlig service med god gammeldags kundekontakt. Han er altid til at stole på og sørger for, at vores skilteopgaver bliver løst hurtigt og effektivt. Kan varmt anbefales!

27 de enero de 2025

Kære Ingvald Christensen,

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse og for de pæne ord om Klaus. Det har været en fornøjelse at arbejde for dig i det sidste årti, og vi ser frem til fortsat samarbejde.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk flot skilt og god kommunikation.

Sikke et flot skilt vi fik lavet! Vi havde relativt høje forventninger til udseendet og alligevel blev vi overraskede over hvor godt det så ud da det blev sat op.

Der var gennem hele processen super hurtig svartid, god og positiv kommunikation.

Det har klart været en god oplevelse hele vejen igennem!

27 de noviembre de 2024

Respuesta de ELH Skilte

Tusind tak for den 5-stjernede anmeldelse, Sabine! Det var en fornøjelse at arbejde sammen med jer på Nabolags projekt.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hvornår er ELH Skilte bedst? Hver gang!

Jeg har været kunde hos ELH Skilte i mere end 25 år, og kan kun give mine varmeste anbefalinger.
Deres service er altid i top, og de leverer høj kvalitet. Hver gang! Uanset om det er store eller små opgaver, er de altid professionelle og fleksible med både levering og løsninger.
Et bundsolidt firma, som jeg ikke ville tøve med at anbefale til andre.
Tak for et langt og godt samarbejde, ELH Skilte!

Jesper Johansen, Marketingchef, Jorgensen Engineering

6 de noviembre de 2024

Kære Jesper,
Tusind tak for den 5-stjernede anmeldelse! Det har været en absolut fornøjelse at levere skiltning til Jørgensen Engineering i de sidste 25 år. Vi ser frem til mange flere år med fremragende samarbejde.

Kvalitet i højsæde!

ELH Skilte har leveret kvalitetsskilte til Heimstaden Danmark i mange år. Vi er utrolig glade for samarbejdet!

27 de agosto de 2024

Kære Kasper,
Tusind tak for den 5-stjernede anmeldelse. Vi er lige så glade for at arbejde med Heimstaden og ser frem til et fortsat godt samarbejde.

God troværdig samarbejdspartner

Lactosan har gennem flere år arbejdet sammen med EHLskilte, kan kun give Klaus og Ebbe vores bedste anbefalinger. De er en troværdig og profesionel samarbejdsparter.

19 de agosto de 2024

Respuesta de ELH Skilte

Kære Lottie, mange tak for din anmeldelse. Vi er lige så glade for at arbejde med Lactosan og ser frem til mange års fortsat samarbejde. 😊

Valorada con 5 estrellas sobre 5

I mere end 30 år har Barfoed Group…

I mere end 30 år har Barfoed Group haft, og stadig har, et fantastisk samarbejde med ELH Skilte i Odense C.

Ligesom Barfoed Group, er ELH skilte en familieejet virksomhed, som sætter en ære i at yde sit bedste for sine kunder. Deres kvalitet, rådgivning og ikke mindst service, er absolut i højsædet hos ELH Skilte.

ELH Skilte leverer alt fra reklameartikler, byggepladsskilte, alm. skilte, banner, flag m.m. til Barfoed Group.

Barfoed Group sender ideen, og ELH skilte leverer produktet og altid til den aftalte tid. Vi takker mange gange for det mangeårige samarbejde og ser frem til mange årtier mere 😊

Ønsker du en seriøs samarbejdspartner, kan vi varmt anbefale dig at indgå i et samarbejde med ELH Skilte.

16 de agosto de 2024

Kære Karina,
Tak for dine rosende ord og for en fremragende anmeldelse. Vi er stolte af at have arbejdet for Barfoed Group i de sidste 30+ år og ser frem til mange flere år med godt samarbejde.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.