Elitekoeltechniek & airconditioning Opiniones

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

No ha contestado las opiniones negativas

Todas las opiniones

6 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Comprobamos las opiniones

Goede ervaring

Uitgebreid adviesgeprek. Installatie is twee keer uitgesteld, een keer vanwege zieke monteurs en een keer omdat er door werkzaamheden van de netbeheerder op de beoogde installatiedatum geen elektriciteit was, maar de communicatie verliep soepel. Uiteindelijk is het installatiewerk netjes gedaan. Er waren een paar slordigheidjes (de boekenkast hoefde volgens de adviseur niet verplaatst te worden, maar dat hebben de monteurs uiteindelijk wel gedaan; ik kreeg later een betaalherinnering terwijl ik direct betaald had), maar zo erg is dat niet.

23 de junio de 2026

Top man

Top man, echt een aanrader dit bedrijf. Vooraf een goed gesprek gehad met Koen, die duidelijk uitlegde wat de mogelijkheden waren en gewoon eerlijk advies gaf zonder me iets aan te smeren.

De plaatsing zelf is gedaan door Sem en Pascal en die hebben het echt netjes gedaan. Op tijd, vriendelijke gasten, en alles keurig achtergelaten. De airco en warmtepomp werken vanaf het begin prima en het ziet er strak uit.

Kortom, top geregeld van begin tot eind. Top met dit weer! Vijf sterren verdiend.

29 de junio de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Uitstekende service en vakkundige installatie!

Onlangs heeft Elite Klimaat Groep bij ons een airco (of warmtepomp) geïnstalleerd en we zijn ontzettend tevreden. Vanaf het eerste contact tot de oplevering verliep alles soepel. De monteurs waren uiterst deskundig, vriendelijk en gingen heel netjes te werk. Alles werkt perfect en ze hebben alles keurig achtergelaten. Zeker een aanrader voor een betaalbare en professionele klimaatoplossing!

17 de junio de 2026

Let op !

Iemand van Elite Klimaatgroep Hilversum thuis ontvangen. Uitgebreid de benodigde werkzaamheden besproken gedurende 2 uur. Airco, warmtepomp, cv. Offerte zou na enkele dagen binnen zijn. Na een maand en 3x bellen nog niets. De offerte zou elke keer direct worden opgestuurd… besteed er geen tijd aan. Onbetrouwbaar. Ik zal het terugkoppelen aan de leveranciers van de apparatuur. R.Majenburg Bilthoven

8 de junio de 2026

After a negative review

After a negative review, they tried public shaming for the state of the inside of my house. Never mind that they trudged mud in and out of our house and repeatedly left the doors wide open (something we had expressed NOT to do because of the cats) . Never mind that they left a mess each time and BROKE THINGS.
Pathetic. Over a little cat hair and mud THEY BROUGHT IN.

4 de marzo de 2026

Nieuw geplaatst airco systeem

Na het eerste contact een bezoek gepland voor de mogelijkheden. Onze wensen en hun advies besproken. Het plan is/was om met de airco’s niet alleen te koelen maar ook om in de winter (bij te) verwarmen. Na meerdere offertes te hebben ontvangen voor Elite gekozen, niet op prijs maar het totaal plaatje. Het advies, welke materialen etc. Elite was niet de goedkoopste maar ook niet de duurste. Na akkoord ging de planning in goed overleg en op moment van plaatsing was de projectleider/voorman erbij om de definitieve plaatsing over te brengen naar de monteurs. We wilden toch de binnenunits net wat anders geplaatst hebben. Was geen probleem en de mannen hebben goed en zeer netjes gewerkt. Alles in zeer goed overleg. Het gehele traject van offerte tot aan oplevering is uitermate plezierig verlopen. We gaan er veel plezier aan beleven!

13 de junio de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Thanxk guys goed werk super blij

2 man sterk en wat een dag alles ging goed tot er ineens een miur was onder de grond balen maar we lossen het op. Deze 2 helden gaven de moet niet op en tegenslag tja jammer dan en gingen er vol voor klus liep uit maar dat is te verwachten als je alle bekabeling net boven plafond moet maken ik vind dat jullie super hebben gewerkt en dikke pluim voor jullie 2 Met vriendelijke groet, paul hilversum

3 de junio de 2025

Fantastisch werk geleverd

Fantastisch werk geleverd! Vanaf aanvraag offerte tot aan het daadwerkelijk ophangen van de airco zeer fijn geholpen. De mannen zijn erg correct en beleefd en dachten heel fijn met ons mee. Er is schoon en secuur gewerkt en alles werkt prima. Aanrader!

13 de junio de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

De jongemannen van Elite hebben prima…

De jongemannen van Elite hebben prima werk geleverd.
Sem en Wessel met een jonge collega deden de job. Ze zijn ervaren, maar ook heel prettig en beleefd in de omgang. Chapeau, dat zien wij tegenwoordig niet zo vaak meer......

8 de julio de 2024

Veel beloven weinig actie

Na 3x telefonisch beloofd te hebben dat ik echt voor het einde van de dag een offerte zou krijgen voor een onderhoudscontract nog steeds niets ontvangen. Als de offerte al zo moeilijk is hoe gaat het dan als ik een storing heb? Maar voor een ander bedrijf gekozen.

9 de octubre de 2023
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.