Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zeer tevreden! Van A tot Z goed geholpen. In de winkel in Soesterberg alles uitgekozen met verkoper Nasir. Tussendoor goed en snel contact gehad. Bed helemaal op maat gemaakt en samen gesteld, binnen... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

In maart 2025 hebben wij een bed gekocht. De topper vertoonde al snel wat geulen door het liggen. Contact gezocht met klantenservice en na 3 dagen kregen wij nieuwe matrassen incl topper gelever... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mijn bed is netjes geleverd en in elkaar gezet. De bezorgers waren heel aardig en hebben alles echt soepel en netjes gedaan en achtergelaten. Het bed zelf is super mooi en de kleur is precies... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Prachtig bed en snel geleverd volgens afspraak! Topper had tijdens vervoeren een klein vlekje gekregen die ik er niet uit kreeg! Een weekje later kwamen ze met een nieuwe topper en hebben ze die voor... Ver más

4,8

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Valorada con 3 estrellas sobre 5

The bed it’s self it’s ok

The bed it’s self it’s ok! The service though it’s bad! I paid extra for delivery upstairs and montage and I had to bring it up my self although I paid 55 euro not to…A little disappointed…poor service

30 de abril de 2024

Top bedrijf

Top bedrijf, geleverd volgens afspraak, goeie communicatie, goeie kwaliteit. Ik ben tevreden

10 de abril de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wat ben ik blij met mijn boxspring en…

Wat ben ik blij met mijn boxspring en nachtkastjes. Bij Swissbedden was het mis gegaan met de bestelling van mijn boxspring en moest ik opnieuw op zoek naar een boxspring. Ik heb absoluut de beste keuze gemaakt door voor Ellda te kiezen, de verkoper Nasir heeft mij geweldig geholpen en wat is dat een aardige man, totaal geen opdringerige of agressieve verkooppraatjes. Hij heeft goed met mij meegedacht waardoor ik de juiste keuze heb kunnen maken. Ik ben al die tijd ook goed op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling. De levering en montage van de boxspring ging supersnel. Ik vergelijk altijd eerst prijzen en Ellda heeft een mooie collectie voor een goed betaalbare prijs.

13 de abril de 2024

Uitstekende ervaring met Ellda home

Fantastische aankoop bij ellda home in Soesterberg. Elektrische boxspring is niet alleen comfortabel maar ook stijlvol met de verlichting, en de service was top van bestelling tot levering. Een absolute aanrader voor wie kwaliteit waardeert. We komen zeker nog terug voor een boxspring voor onze dochter.

25 de marzo de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

We zijn superblij met onze nieuwe…

We zijn superblij met onze nieuwe boxspring Maddox. Wat een mooie boxspring, snel binnen 1 week geleverd dan beloofde 2 weken. Nu na een week geslapen te hebben kan ik met zekerheid zeggen dat ellda de beloofde afspraken nakomt en uitstekende service levert. Ook de bezorgers deden hun werk uitstekend. 5 sterren meer dan waard!

15 de marzo de 2024
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.