La empresa ha respondido
Ich bin schon länger ein Ellemilla-Girl und werde es auch künftig bleiben. Sarah und Ihr Team haben einen so schönen Onlineshop ins Leben gerufen. Sehr liebevoll werden dort stylische Modetrends... Ver más
Escrito por la empresa
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Ik ben echt heel blij met alles wat je maakt, je collecties blijven me telkens opnieuw inspireren! 🤗
Hele fijne webshop met super leuke kleding, super zachte stoffen en leuke acties.
Ich bin schon länger ein Ellemilla-Girl und werde es auch künftig bleiben.
Sarah und Ihr Team haben einen so schönen Onlineshop ins Leben gerufen.
Sehr liebevoll werden dort stylische Modetrends und Accessoires präsentiert.
Es macht Spaß dort zu shoppen.
Super webshop! Altijd leuke collecties en de kleren zijn van goede kwaliteit. Snelle verzending en met veel liefde ingepakt. De service is ook top, steeds een snelle reactie als je met vragen zit

Super fijne webshop.
Je wordt erg goed geholpen.
Kleding wordt snel en netjes verzonden en is van mooie kwaliteit.
Tevreden klant 😊

Respuesta de ellemillashop
Ausgezeichneter Shop mit wunderschönen Teilen. Ich bin jedesmal begeistert :)

Respuesta de ellemillashop
Toch weer een bestelling geplaatst ... het blijft ook mijn favoriete webshop. De service, de prachtig uitgekozen artikelen, het pakketje, kortom een geweldige webshop die je steeds nieuwsgierig maakt naar de nieuwe dingen ... En het is het seizoen van mijn favoriete kleur ... PAARS. I love it!! Ik kijk enorm uit naar de bestelling van het weekend en deze vandaag geplaatst. Dankjewel Sarah en team voor de fijne shopervaring keer op keer.

Respuesta de ellemillashop
Ellemilla is een webshop waar je heel veel leuke kleding/accesoires kan kopen. Kwaliteit is zeer goed, snelle verzending en Sarah helpt je verder als je vragen hebt. Ook retouren gaat vlot en correct. Ik volg deze op instagram om zeker de laatste updates te hebben over de nieuwe collecties en de acties die er zijn. Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar leuke, modieuze kleding.

Respuesta de ellemillashop
Fijne webwinkel met mooie kledingstukken en accessoires. Snelle levering en altijd leuk verpakt met een persoonlijke note.

Respuesta de ellemillashop
So schöne Sachen, ich freu mich jedesmal wenn das Paket ankommt und ich die Sachen dann anziehen kann 🩷🩷🩷

Respuesta de ellemillashop
Altijd veel keuze en Sarah staat altijd meteen klaar met een antwoord als je een vraag hebt over een item of een bestelling!

Respuesta de ellemillashop
Prachtige romantische kledij, mooi gepresenteerd, snel geleverd en correct ruilen of terugsturen.

Respuesta de ellemillashop
Ellemilla heft niet alleen een prachtige uitgebreide collectie, maar is ook zeer klantvriendelijk met altijd een persoonlijke benadering. Zelfs met mijn 73 lentes vind ik gemakkelijk kwaliteitsvolle kleding aan schappelijke prijzen. Nog veel succes Sarah.
Rita Ruys

Respuesta de ellemillashop
Iedere keer toch weer positief verrast. :) Mooie stoffen, goede kwaliteit, hele fijne customer service en leuk contact. Al jaren een trouwe klant. Een aanrader!

Respuesta de ellemillashop
Finde hier immer wieder schöne und besondere Teile, wenn man die Rabattaktionen nutzt auch echt gute Preise. Hatte ein Problem mit einem Gutschein und antworten des Shops sind leider im Spam gelandet- darauf sollte man also achten.

Respuesta de ellemillashop
Hele leuke kleding en accessoires, goed van kwaliteit, super service! :-D

Respuesta de ellemillashop
Webshop waar ik het liefste shop. Altijd veel te mooie kleren. Alles wordt duidelijk omschreven, heel mooi geleverd, gemakkelijk te retourneren als iets eens niet past en altijd correct als er eens iets misloopt. Daarom blijf ik steeds een trouwe ellemillagriet die altijd graag blijft terugkomen.

Respuesta de ellemillashop
Super leuke webshop. Hele mooie kleren met goede kwaliteit. Ik raad het iedereen aan!

Respuesta de ellemillashop
Ik ben echt superblij met deze online winkel! 😊 De klantenservice is zo vriendelijk en helpt je meteen als je een probleem hebt — echt top! 🙌
De kleren zijn ook supermooi en van goede kwaliteit 😍 precies zoals op de foto’s. Je voelt gewoon dat ze hun klanten goed verzorgen en dat maakt het shoppen extra fijn 💕
Zeker een aanrader!! 🛍️✨

Respuesta de ellemillashop
Más información sobre otros tipos de reseñas.