1. Salón de belleza
  2. Tienda de ropa

Bij Elloën geloven we sterk in het empoweren van vrouwen. Onze missie is om vrouwen te helpen hun natuurlijke schoonheid te herontdekken en hen te laten stralen door hen goed in hun vel te laten voelen. Wij zijn trots op onze uitgebreide dienstverlening en onze passie voor schoonheid en verzorging. Onze ervaren en gekwalificeerde schoonheidspecialisten zijn toegewijd aan het bieden van de best mogelijke service aan al onze klanten. Bij Elloën voelen onze klanten zich thuis en vertrekken ze met een gevoel van frisheid en zelfvertrouwen.

3,8

Muy bueno

Ik heb vaker lashlifts gedaan maar geen…

Ik heb vaker lashlifts gedaan maar geen enkele keer kwam ik met zo een mooi resultaat thuis. Mijn wimpers zien er na 6 weken nog steeds mooi en gekruld uit. Ibtissame is een hele lieve vrouw die haar vak uitstekend uitvoerd en ook echt luistert naar de klant!

8 de noviembre de 2023

Top service

Super fijne behandeling gehad. Ze legt alles netjes uit, wat ze aanbrengt en de werking er van. Heel professioneel!
Ik heb er naast ook een product aangeschaft en daar ben ik ook zeer tevreden mee.
Al met al een top salon, met een lieve medewerker die graag met je mee denkt. Ik raad het iedereen aan, en ik kom zeker terug!

28 de agosto de 2023