Eloviramoda Opiniones

TrustScore: 2 sobre 5

2,2

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Zamówiłam modne ubrania online z Elovira Moda. Czas odpowiedzi był szybki. Obsługa klienta była pomocna i odpowiadała na wszystkie pytania. Cena była rozsądna. Zamówienie i dostawa odbyły się bez żadn... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Oszuści !!!!!! Za 169 zł otrzymałam sukienke totalnie inne niż zamawiałam, poprutą, dziurawą szmate !!!! Ze sklepem zero kontaktu, brak możliwości zwrotu towaru i pieniedzy !!!!

Valorada con 3 estrellas sobre 5

The green evening maxi dress is gorgeous. The hem is slightly long for my 1.60m height, so I have to wear it with very high heels, but it looks incredibly elegant.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

30 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Oszuści !!!!!

Oszuści !!!!!!
Ze sklepem zero kontaktu, brak możliwości zwrotu towaru i pieniedzy !!!!

31 de agosto de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Sukienka którą otrzymałam w żadnym…

Sukienka którą otrzymałam w żadnym stopniu nie przypomina sukienki na zdjęciu. Materiał jak na parasol a nawet gorszy porazka. Na prześcieradło to sie nawet nie nadaje. Jednym słowem gówna którego nie mozna zwrócić bi kontakt z firmą jest zerowy jakby odpowiada automat. Nie polecam.

18 de agosto de 2026

Oszustwo!!

Oszustwo!!! Produkt niezgodny z opisem, przesyłka z Chin, zero kontaktu ze sklepem, problemy ze zwrotem, pieniędzy nie można odzyskać!!!

6 de julio de 2026

Ta strona to oszustwo

Ta strona to oszustwo, nie zamawiajcie tam niczego. Produkt nie jest zupełnie zgodny z tym co widnieje na zdjęciach i jest na stronie. Zwrot życzą sobie na koszt klienta, więc za przesyłkę wychodzi conajmniej tyle co za produkt lub więcej. Strata pieniędzy, zwyczajne złodziejstwo.

2 de junio de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Lniana męska koszula kol różowego - koszmarny syntetyk!!!!

Koszula za 138zł. którą zamówiłem miała być lniana, a dostałem jakiś chiński koszmarny syntetyk w żaden sposób niezgodny z opisem.Do tego żadnej metki z info producenta i materiału z jakiego jest wykonana , jedynie metka z rozmiarem. Jak można coś takiego wciskać klientom !!!!!!!!!!!. To oszóstwo - takie koszule na chińskich portalach można kupić za 30 zł. Nie odpuszczę takiego oszóstwa i naciagania na spore pieniadze za coś co nie nadaje się dio użytku!!!!!!. Przesyłka trwała ponad 3 tygodnie . Żądam zwrotu środków lub zapewnienia zwrotu towaru bez ponoszenia przeze mnie kosztów wysyłki do Chin.W innym przpadku zwrócę się ze skargą do Europejskiego Centrum Konsumenckiego [ECK]Polska.

8 de mayo de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Nie zamawiajcie z tej strony żadnych…

Nie zamawiajcie z tej strony żadnych ubrań! Po otwarciu paczki byłam bardzo rozczarowana fatalną jakością, mało tego sukienka okazała się całkiem inna niż na zdjęciach! Żałuję że wcześniej nie przeczytałam opinii, straciłam 275 zł. Jedno wielkie oszustwo!

30 de abril de 2026

Oszustwo

Oszustwo! Towar do mnie nie dotarł, przywłaszczyli sobie pieniądze.

27 de marzo de 2026

Oszustwo!

Oszustwo!! przestrzegam przed zakupami! Towar dramatycznie niskiej jakości, plastikowa bluza z nadrukiem zamiast haftu, kontakt utrudniony, proponują wymianę, kartę rabatową mimo 15 wiadomości o chęci zwrotu, brak faktury w przesyłce a wymagają jej do zwrotu. Firma zarejestrowana w Holandii a towar każą odsyłać do Chin!!! Koszt UPS- prawie 260zł ;/ przy bluzie o wartości 150zł rezygnuję i przestrzegam, niestety nie przeczytałam opinii przed zakupem i to był błąd;/

26 de marzo de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Nie kupujcie nic od nich !!!

Nie kupujcie nic od nich !!!! Sukienka przyszla całkiem inna niz w ofercie a teraz chca zwrócić mi pieniędzy. Caly czas wysyłają alternatywne wyjścia jak jakies kody rabatowe czy karty podarunkowe o wartości 50% ceny towaru . Nie chcą podać adresu do zwrotu . Oszuści i nic wiecej

20 de marzo de 2026

Paczka szła 2 miesiące!!

Paczka szła 2 miesiące!!! Kontakt z obsługą można powiedzieć- żaden. Piszesz o zwrot pieniędzy a oni że się cieszą, że jestem zadowolona - jakaś masakra. Jak przyszła paczka to kolor zamiast brązowego przyszedł pomarańczowy! Jakoś - okropna. Bardzo się zawiodłam tym bardziej, że rzeczy na tej stronie nie są tanie. Uważajcie

23 de marzo de 2026

La experiencia Trustpilot

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.