Goede resultaten
Goede resultaten, correct en stipte communicatie, uitvoering en afrekening. Dit uit ervaring met Elsabouw samen te werken voor verschillende projecten in het Brusselse, voor kleine herstelwerken tot algemene aanneming.
Aannemer ruwbouw & totaalrenovatie. Alle verbouwingen en renovatiewerken. https://elsabouw.be
Driestraat, 1982, Elewijt, Bélgica
No ha contestado las opiniones negativas
ELSA Bouw: top keuze voor renovatie in Schaarbeek!
Volledige appartementrenovatie (keuken, badkamer, vloeren, elektriciteit, schilderen) perfect uitgevoerd. Superprofessioneel team, stipt, proper en oog voor detail.
Kwaliteit van het werk en de materialen is uitstekend, prijs-kwaliteit helemaal in orde en deadlines netjes gehaald.
Sterk aanbevolen – 5/5 sterren! ⭐⭐⭐⭐⭐
Toen we onverwachts met asbest in het onderdak werden geconfronteerd zijn we terecht gekomen bij Elsa Bouw. Ze hebben alles in het werk gezet om ons zo snel mogelijk uit de nood te helpen en hebben het dak vernieuwd. Afbraak en plaatsing. We kregen goede en eerlijke raad, duidelijke afspraken en een snelle uitvoering. De werkmannen hielden ook rekening met dat we tijdens de werken in het huis woonden dus dat was ook aangenaam. We zijn zeer tevreden met het resultaat en blij dat we voor Elsa bouw kozen.
Werken reeds enkele jaren met Elsabouw. Heel toevallig leren kennen op een renovatiebeurs en nog geen spijt van gehad! Beschikbaar, aanspreekbaar en denken mee na om onze projecten realiseerbaar én waardevol te maken zowel praktisch, esthetisch, als budgettair. Durven een uitdaging aan te gaan betreffende een oud huis en we voelen ons op ons gemak bij hen. Vooral rekening houden met de bijzonderheden van ons huis qua betegeling en plaatsen van deuren heeft ons bijzonder verrast in de mooie afwerking.
Dankjewel! Hop naar ons volgend project?
Blijf weg van dit bedrijf de grootste fraudeurs die er bestaan en zeker de baas . Alles wat zij gedaan hebben begint te rotten kapot te gaan . We zijn nog in garantie maar het bedrijf neemt geen verantwoordelijkheid en negeert de advocaat zelf . Hier zijn bewijzen van foto’s en video’s
Más información sobre otros tipos de reseñas.