Ben blij omdat ik een broek besteld had en de korting (10pct=10.90 €)te laat gekregen had via e mail en niet kon gebruiken Maar hebben het meteen aangepast via chat Dank hiervoor Nu nog afwachten of... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Voor mij een vrij onbekende webshop. Kopen met creditkaart heeft mij over de drempel geholpen. Mooi prijs en kwaliteit verhouding. Webshop betrouwbaar en beter alternatief dan bekende groter spelers.... Ver más
Wegens sommige negatieve reviews durfde ik eerst niet bestellen maar heb het dan toch maar gedaan. Ook vanwege een mooie korting van 10€... Dus bij mij is de bestelling en afhandeling vlot verlopen.... Ver más
La empresa ha respondido
Helaas een slechte service ervaring. Een dubbele Ninja airfryer gekocht. Ik ben zeer zuinig op mijn spullen. Binnen een jaar liet de coating los vd roostertjes. Het bedrijf geeft niet thuis. Het... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Emarqt – Durf te ontdekken Bij Emarqt geloven we dat er meer te ontdekken valt dan alleen de bekende namen in de wereld van consumentenelektronica. Wij zetten vernieuwende merken in de schijnwerpers – merken die kwaliteit en innovatie combineren en jouw dagelijkse leven nét dat beetje makkelijker of leuker maken. Wat ons onderscheidt, is onze directe samenwerking met de fabrikanten. Hierdoor kunnen we niet alleen snel leveren, maar ook eerlijke prijzen garanderen. We willen consumenten laten ervaren dat het loont om buiten de gebaande paden te kijken. Ons team is continu bezig met het ontdekken en ontwikkelen van slimme, innovatieve producten – van een stofzuiger met net dat extra snufje tot een handige app voor onze smart-lijn. Emarqt is jouw startpunt voor een ontdekkingsreis langs verrassende merken en unieke producten. Of je nu op zoek bent naar iets bekends of juist iets nieuws wilt proberen – wij bieden je een compleet en veelzijdig assortiment waarmee jij als consument altijd kunt kiezen wat het beste bij je past. Emarqt – Jouw ontdekking begint hier.
Información de contacto
Kolenbranderstraat 28, 2984AT, Ridderkerk, Holanda
- hello@emarqt.com
- emarqt.com
Ha contestado el 65% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 2 semanas
Oven-airfry "Ninja" is perfect
Oven-airfry "Ninja" is perfect. I think the as I know!!! Delivery was fast and correct. Thanks 🙏. First time we ordered via Mediamarkt in Belgium but something was wrong and company said sorry and gave as one discount 👍 Second time we ordered direct from ninja.com and all was right 🥰
Top apparaat! Stevig, handig en makkelijk in gebruik.
Prachtige machine. Ik heb er al ijskoffie, aardbeienmilkshake, chocolade milkshake en spiked cocktail (niet zo uitgebreid hoor, wodka met Seven Up en een beetje limoensap) in gemaakt. Geweldig! Het is vrij snel klaar, De machine is ook makkelijk schoon te maken. Ik ben er heel blij mee en weet al zeker dat ik hem vaak ga gebruiken. Ik volg Emarqt nu ook op TikTok, handige tips daar! Conclusie, deze machine is een absolute aanrader als je van slush, milkshakes, ijskoffie en cocktails (met of zonder alcohol) houdt en dat makkelijk en snel wil kunnen maken,

Tevreden klant
De informatie klopte, de aanbieding was goed en de verdere afhandeling in het proces ook. Een aanrader!
Levering door emarqt was goed alleen…
Levering door emarqt was goed alleen het bedrijf dhl is zwaar ... zetten het pakketje voor de deur bellen aan en lopen direkt weg terwel er niemand thuis was ben als een gek snel naar huis gereden om het pakketje veilig te stellen zat toch een waarde van 240 in ik weet niet of ze dat bij iedereen doen maar dhl is zwaar ... kon ook zeggen heb niks ontvangen maar een geluk voor jullie ben ik niet zomaar over emarqt een 10

Respuesta de Emarqt
Snelle levering en correct verpakt.
Prijs/product is goed.
Prijs is goed! En de rest ook, wat dan? Nou na het bestellen de volgende dag in huis. PayPal betaald dus hoefde niets in te vullen en is verzekerd. Geen verzendkosten en uitstekend verpakt. Kortom beter kan niet heb ook geen tips voor Emarqt. Ga Emarqt bij favorieten zetten voor electronica/huishoudelijke artikelen. Ga zo door
Vrij snel ontvangen.. super bedankt
Vrij snel ontvangen
Perfect afgeleverd
Super informatie
Toppppp erg blij mee
Snelle verzending makkelijk te bestellen
Snelle verzending makkelijk te bestellen
Prima geleverd...tevens een goed…
Prima geleverd...tevens een goed product ....voor slush puppy iedere dag aan
Het aanmelden van een reparatie is ramp
Het aanmelden van een reparatie/andere oplossing van een product is een ramp. Geen reactie op e-mails en telefoon wordt niet opgenomen. (eigen ervaring in combinatie met andere reviews)
Het gaat om een Deawoo DSWK40AT waterdispenser gekocht via Bol.com met bestelnummer 1624409853
Ondertussen verloopt de garantietermijn.....
Uiteindelijk alles naar wens opgelost, dus een sterretje erbij

goede prijs kwaliteit
Snelle levering. Goede, stevige verzending. via DHL dus pakket niet net zoals bij postnl kwijt geraakt.
Prima prijs en snelle verzending
Ninja DT200EU Vrijstaande Multifunctionele Oven
Ik heb een vrijstaande oven besteld omdat mijn dochter van 12 zelfstandig leert koken. De levering duurde iets langer dan ik had verwacht, maar alles kwam goed verpakt aan. De oven werkt heel goed en voldoet aan onze verwachtingen. Op e-mails wordt snel gereageerd. Ik ben erg tevreden met mijn aankoop.
Altijd top
Leuk bedrijf hebben leuke aanbiedingen en wordt keurig bezorgd
Ook retouren of als er iets is wordt goed opgelost
Snelle levering en het apparaat voldoet…
Snelle levering en het apparaat voldoet aan de verwachtingen.
Más información sobre otros tipos de reseñas.