Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 60% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Svindel

Jeg bestilte en DYR parfyme 16. april 2026. Nå er det 7.mai. Står fortsatt at pakken ikke er sendt, får heller ikke svar i fra dem på e-posten jeg sendte dem. Er det nå det er riktig og be om hjelp for å få pengene returnert?

7 de mayo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Parfyme

Bestilte en parfyme, kom på ca 1 uke. Var litt skeptisk pga de andre tilbakemeldingen. Veldig bra etter min mening!

24 de abril de 2026

Nicht vertrauenswürdig

Nach einer Bestellung am 17. März ist nach über drei Wochen noch immer keine Ware eingetroffen.
KEINE Infos und keine Updates zum Bestell und Versand Verlauf.
Nach 2 Wochen nach einer Nachfrage kann man über Shop App sehen, dass das Label erstellt wurde.
Dann wieder nichts.
Keine Reaktion auf die Bitte einer Stornierung.
Ich will mein Geld zurück.

12 de abril de 2026

Styr unna dette selskapet

Hvis varen finnes en annen plass, kjøp. Hold dere langt unna Emira Noor. De bruker fortsatt hest og kjerre til levering Bestille 1 vare 30 November og har fortsatt ikke kommet 22 desember. Ifølge appen ligger varen fortsatt i Oslo. Elendig kundeservice, har sendt 5-6 mailer og når svar endelig kom er det forkledd som en ansvarsfraskrivelse. Absolutt ingen informasjosflyt. Jeg mottar pakker fra Temu raskere en Emira Noor. Hold dere LAAANGT unna.

22 de diciembre de 2025

Hei!

Vi holder svært god kommunikasjon når det gjelder leveringstiden vår. Det er også sånn at vi svarte på alle dine e-poster i god tid uten om en. Det må vi bare beklage for. Vi svarte så fort du purret på oss! Ansvarsfraskrivelse har vi ikke gjort, vi er tydelig på hvor lang tid det tar å få pakken.

Og forresten pakken din har ankommet til hentested, så du kan bare hente pakken <3

God jul!

Bestilte varen for 4 uker siden

Varen kom etter 4 uker, men de har ikke kunnet gi noen leveringsdato. Kundeservice er lite hyggelig, og blir sure når jeg fortsetter å spørre etter leveringsdato .
De sier dagen før at pakken blir levert, at pakken er blitt borte under transport. Etter noen timer får jeg melding av posten at pakken blir levert 2 dager senere. Virker som de ikke har kontroll.

26 de agosto de 2025

Respuesta de Emiranoor

Hei! Du har fått varen din og vi er åpne om hvor lang tid leveringstiden kan ta. Vi har også svart deg på mail <3 Du fikk varen din akkurat 4 uker etter at du bestilte produktet ditt. Grunnen til at det tok 4 uker er pga. fellesferien.

Update: Posten hadde mye å gjøre og pakken ble ikke registrert til riktig tid. Derfor fikk du muligheten til å vente litt lenger eller få refusjon. Heldigvis fant de pakken og fikk levert den <3

Dårlig!

Bestillingen ble visstnok skadet under frakt slik at jeg ikke kunne få den levert? Var en toalettveske som hadde fått produkt på seg, som jeg kunne vasket bort? Veldig dårlig service og tror helt ærlig dette er scam… dessverre. Ville holdt meg unna

Var også veldig lang leveringstid..

22 de agosto de 2025

Hei!

Vi har vært ærlige med deg ang. hva som skjedde med produktet, vi sa at bagen ble skadet under sending og at dette var en limited edition som ikke kunne bestilles opp igjen. Vi skrev tydelig at den ble skadet og ikke noe om at det kun var søl. Vi forklarte deg også hvordan hele logistikken funker.

Du har også fått full refusjon <3 Når det gjelder leveringstiden, så er vi veldig ærlige om hvor lang tid det tar.

Igjen vi håper du kommer tilbake og at vi kan gi deg en bedre opplevelse. Ting ble som det ble pga. du bestilte opp en limited edition vare som ble skadet.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Anbefales

Produkter og frakttid var som estimert og forventet. Kundeservice hadde rask responstid og var behjelpelige og hyggelige. Har handlet to ganger og kommer til å gjøre det igjen.

21 de marzo de 2025

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.