Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk effektiv og hurtig træning. Emilie er en meget behagelige og dygtig instruktør der har skabt et virkelig lækkert og indbydende univers for fitness. Jeg har trænet min krop igennem 2 gravidi... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

To gange om ugen træder jeg ind i EMS CPHs lokaler. Altid mødes jeg af de sødeste, mest imødekommende instruktører, som sørger for, at os, der træner, får et sammenhold og fælles oplevelse. Derudover... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk studie med skønne og dygtige instruktører. Efter kun 6 træninger er mine smerter mindsket og min Body sds massør siger også han kan mærke forskellen på min krop efter kun 3 uger. Elsker træ... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kan kun anbefale EMS Cph, personalet er seriøst det sødeste, og alle deres instruktører er super dygtige! De sørger for at man bliver godt mørbanket til træningen, samtidig med at alle deres øvelse... Ver más

Información sobre la empresa

1. Centro de salud comunitario
  2. Centro de fitness
  3. Clases de fitness
  4. Servicio de adelgazamiento
  5. Centro de bienestar

Escrito por la empresa

EMS Cph er sat i verden for at hjælpe dig mod en aktiv hverdag med mere overskud, glæde og velvære. Vi har specialiseret os i EMS træning, som er en skånsom og effektiv træningsform, der er velegnet til fedtforbrænding, muskelopbygning og meget mere. Målgruppen for EMS træning er bred, idet alle – med få undtagelser – kan dyrke denne form for træning og opnå gode resultater. Du kan også dyrke EMS, hvis du er mellem 18 og 80 år gammel, og i øvrigt er sund og rask.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Jeg er fan

Prøvede EMS træning for 1.gang hos EMS CPH og er mere end overrasket over hvor effektivt en træning det er. 20 min træning og jeg var øm som havde jeg lavet hård cardiotræning i timevis.
Jeg er fan af EMS og af Emilie

13 de enero de 2024

Respuesta de EMS Cph

Kære Heidi, Fantastisk arbejde til træningen og tak for de fine ord. Jeg glæder mig til du kommer igen, så jeg kan vise dig lidt andre tricks jeg har i ærmet

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kæmpe fornøjelse at træne hos EMS Cph!!

Kæmpe fornøjelse at træne hos EMS Cph!!
Professionel træner og fantastiske omgivelser - kan klart anbefales!!

Hej Philip

Tak for den flotte anbefaling. Jeg ser frem til mange flere gode træninger

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Effektiv, god og genial træning

Virkelig god, effektiv og hård træning på kun 20 minutter.
Har besøgt Emilie 2 gange og jeg er meget tilfreds med både træningen og formidlingen. Virkelig god og positiv energi.

10 de enero de 2024

Kære Christina

Det er en fornøjelse at træne dig, jeg ser frem til mange flere gode (og udfordrende) træninger.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

En virkelig god oplevelse!

Min første træning hos EMS Cph i dag, var en virkelig god oplevelse! 😊 Instruktøren Emilie var meget professionel og sød, da hun guidede mig gennem 20 minutters effektiv træning i EMS dragten.

Jeg følte mig tryg under hele sessionen, og det var tydeligt, at hun havde styr på det. Jeg har besluttet mig for at investere i et klippekort og ser frem til at fortsætte min træning.

10 de enero de 2024

Kære Lisa

Jeg er virkelig glad for de flotte ord og glæder mig til mange flere gode og sjove træninger i dit selskab

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super instruktør og fed energi

Super instruktør og fed energi. Havde første EMS træning hos Emilie. Træningen er gennemført på 30 min.

Tak Mads

Det var en stor fornøjelse at have dig forbi studiet. Jeg ser frem til et godt forløb med dig, de næste par måneder.

Emscph.dk. Det skal prøves

Jeg har nu prøvet det et par gange med min hustru og kan kun anbefale det. 2o minutter træning føles som 1 1/2 time hård træning. Sød og venlig instruktør.

4 de enero de 2024

Respuesta de EMS Cph

Tusinde tak for de flotte ord.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ny type træning hos emscph.dk 👍🏻

Jeg er en dame på 56 som er gået i stå med hensyn til træning.
Nu har jeg prøvet emscph.dk som noget nyt. Og det kan helt klart anbefales.
Selvom træningen “kun” tager 20 min føles det som om at jeg har cyklet en time og løftet meget tunge vægte.
Utrolig venlig, smilende og engageret instruktør som lytter til mig som kunde.

Kære Jette

Mange tak for din fine anmeldelse. Jeg glæder mig til at se dig og Jens snart igen og følge jeres udvikling over den kommende tid :-)

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.