2,5

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Leren tas vertoont na korte tijd slijtage plekken

Ik heb een Smaak tas gekocht bij de Bijenkorf in juni, vestiging Utrecht. De tas heb ik 1 a 2 weken gebruikt en al vrij snel zag ik slijtage plekken (onderlaag zichtbaar op twee plekjes). Contact opgenomen met de Bijenkorf en zij verwezen mij door naar Smaak. De eigenaar van Smaak (blijkbaar niks beters te doen/ personeel die dit kan oppakken) gaf aan dat het komt door externe factoren en dat het om vlekken gaat?? Ze hadden zogenaamd een zorgvuldige en grondige onderzoek uitgevoerd. Flauwekul, de mail met uitkomst kreeg ik dezelfde ochtend, nadat het pakket was bezorgd. Dit bedrijf komt zijn plichten niet na, en denkt alleen aan verkopen. Dit wordt nu verder afgehandeld door de Bijenkorf, zij nemen deze kwestie serieus. Voor mij geen SMAAK tas meer.

25 de septiembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Winkel reageert niet op mijn mail

Wat een slechte klachtenafhandeling hanteert dit bedrijf. Inmiddels bijna 2 weken geleden schreef ik een vriendelijke mail naar deze winkel, omdat de zipper van de rits van mijn (dure) tas (Smaak/Amsterdam/2 jaar oud en nog zo goed als nieuw) niet meer functioneerde. Ik vertelde nog dat ik erg blij was met mijn tas en dat ik het heel erg vond dat de rits niet meer dicht ging. Ik stuurde ook nog een foto mee van de tas en het probleem. Ik vroeg in mijn mail of zij mij een nieuwe zipper konden opsturen en zoniet of zij mij de maat van de zipper konden doormailen, zodat ik zelf met de reparatie aan de slag kon. Ik heb geen enkele reactie op mijn mail mogen ontvangen. Ben hier erg ontstemd over, want bij een ‘goed’ (en duur) product hoort toch zeker ook een correcte aftersales. Ik koop nooit meer iets bij deze winkel. Jammer dat de klant niet meer telt zodra het product verkocht is.

29 de agosto de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik heb een tas gekregen voor mijn…

Ik heb een tas gekregen voor mijn verjaardag van man en kinderen, bij sluiting van de rits aan de bovenkant blijft er een opening aan de zijkant waardoor er meerdere malen spullen uitgevallen zijn. De gat is zodanig groot dat een lipstick daar doorheen kan glippen.
Contact gehad, er wordt alleen maar gevraagd om de bon, het was een cadeau!!
Op de tas staat SMAAK AMSTERDAM dat is al een soort van bon!!
Er wordt niets aan gedaan, sterker nog er wordt niet eens meer gereageerd.
Er zullen klanten zijn die misschien “misbruik “ maken van bedrijven, ik ben niet zo iemand.
Gebruik de tas nooit vanwege deze gat, zo zonde want hij heeft een emotionele waarde.
Hoef geen nieuwe tas maar geef een optie om dit op te lossen!!

29 de julio de 2025

In de wachtrij.... 2 maanden

Ik heb een prachtige tas gekregen van mijn man voor mijn verjaardag. Echter na enige maanden merkte ik dat de sluiting niet goed werkte. Ik ben dus naar de winkel gegaan en mijn tas is in reparatie genomen. Ik kreeg toen te horen dat er wellicht kosten aan verbonden zouden zijn, maar in mijn beleving meende ik juist van een medewerker te horen dat er een levenslange garantie zit op de tas. Nu kreeg ik te horen dat dit niet het geval en dat ik gebeld zou worden over de mogelijke kosten. Helaas niets gehoord. Na enkele weken later toch even langs de winkel gegaan of er iets bekends was. 'Bent u gebeld door ons mevrouw?" 'Nee". "Dan is er nog niets bekend. Slotsom ik ben nu al vanaf april mijn tas kwijt en ik heb nog helemaal niets vernomen. Dat vind ik heel kwalijk. Ik zou het liefst een compensatie willen voor de tijd dat ik mijn tas niet heb kunnen gebruiken, maar ja... Wensen mag toch?

28 de abril de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik ben fan

Ik ben fan! Ik hou van écht lederen handtassen. Ik kocht Delvaux, Longchamps voor veel meer geld. Laatste jaren zijn deze merken helaas aan het prutsen met de lederkwaliteit terwijl de prijzen steeds duurder werden. Smaak Amsterdam is op mijn pad gekomen (ben vergeten hoe) maar ik ben fan! De soepelheid, glans en korrel van het leder is écht.

14 de marzo de 2025

Slechte kwaliteit leer, na 4 maanden al slijtage op de naden

In april tas gekocht en na 4 maanden waarin weinig gebruikt al "gebruikersslijtage" op de naden.
na veel contact met de klanten service kon de tas retour gestuurd worden om de schade te bekijken maar met dezelfde vaart weer terug gekregen omdat de slijtage als normale gebruikersslijtage wordt gezien.
Kwaliteit van het leer is dus dusdanig dat het al na 4 maanden op de naden kaal wordt.
Slechte kwaliteit en slecht service.
Helaas daarom voor mij geen Smaak tas meer.

14 de diciembre de 2024
Valorada con 2 estrellas sobre 5

I bought 4 black kims and they sent 3…

I bought 4 black kims and they sent 3 kims. Because I live in Indonesia and I sent the bags through a cargo company, I just received the box after more than 1 months. The box was in a good condition, sealed, but in the shipping invoice was written that they sent 3 kim bags, but there was no notification from smaak that they sent 3 bags instead of 4 bags, and I did not receive any refund at all. I tried to report this problem by email but they replied that I was too late to complain and therefore the case was closed.

3 de octubre de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Al 2x een bestelling geplaatst en…

Al 2x een bestelling geplaatst en telkens heel tevreden over zowel de service als de producten!
Levering ging telkens heel snel en met regelmatige updates en de producten zelf zijn ook van een goeie prijs/kwaliteit. Ik kan Smaak zeker aanbevelen!

22 de abril de 2024
Valorada con 2 estrellas sobre 5

How disappointing in the customer…

How disappointing in the customer service, after an honest feedback of my recent purchase. For the price of the bag I wasn’t “wowed” after receiving it. Used it outside maybe twice no scrape, scratches nothing wanted to see what the return policy was / store credit ( something to make me want to continue being a customer) but after a reply “ how annoying you don’t like the product” . Just wow! Next time I’m in the market of purchasing a new bag I can spend my €300 elsewhere.

1 de febrero de 2024

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.